VIDEO | Gen. Virgil Bălăceanu: „Probabilitatea de folosire a armelor nucleare este foarte redusă. De la început s-a dorit căderea Ucrainei”

Publicat: 28/09/2022, 23:29

Generalul Virgil Bălăceanu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că probabilitatea de folosire a armelor nucleare este redusă.

Noi nu știm ce va fi în perspectivă, dar voiam subliniez aceste scenarii înseamnă scenarii de continuare a invaziei. Probabilitatea de folosire a armelor nucleare este foarte redusă. 

A fost o schimbare a planificării strategice și a celei operaționale. De la bun început a fost căderea Ucrainei. Ucraina devină statul satelit al Federației Ruse și se realizeze Uniunea Statală, Federația Rusă, Belarus și Ucraina.

Ucraina era un al doilea Belarus. Putea fie o bază logistică din punct de vedere militar pentru orice acțiune la granița cu NATO”, a spus Gen. Virgil Bălăceanu.

Puteți urmări emisiunea pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase