VIDEO | Victor Ponta: „În 2014 am semnat pentru un avion prezidențial. Prețul era de aproximativ 20 de milioane de euro”

Publicat: 14/03/2023, 22:09

Victor Ponta, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta consideră că este normal să avem un avion al statului. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Cred că trebuie să ai un avion al statului. Toate statele au. Și Bulgaria, și Serbia, și Ungaria. În 2013/2014 am făcut o Comisie care mi-a propus să luăm un avion (Airbus A319) pentru președintele țării, primul ministru, președintele Camerei și cel al Senatului. Era unul deja folosit și avea circa 40 de locuri.

Am crezut că este foarte bun și am semnat. Am mers cu propunerea în CSAT. Ulterior, în anul 2015, domnul Iohannis nu a mai vrut să îl cumpere. Cred că prețul era aproximativ 18-20 de milioane de euro”, a declarat Victor Ponta.

Avionul nu era nou, însă avea kit de VIP, a mai spus fostul premier.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase