VIDEO | Care sunt regulile Feng Shui pentru o carieră de succes? Răspunsul lui Emilio Ghaman la „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”

Publicat: 16/10/2022, 17:06

Emilio Ghaman, Sound Healing & Feng Shui Master, a dezvăluit regulile Feng Shui, în emisiunea „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”.

Emilio Ghaman a dat sfaturi în emisiunea „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” despre cum sporim cariera, dragostea, sănătatea și prosperitatea cu ajutorul Feng Shui, ce principii ai de urmat pentru ca orice colț al casei să îți aducă prosperitate și alte trucuri pentru abundența financiară și viață de cuplu împlinită. Întrebat care regulile Feng Shui pentru o carieră de succes, Emilio Ghaman a detaliat ce trebuie făcut pentru a atrage reușitele.

Sectorul de nord guvernează cariera

„Zona de carieră e zona de nord a locuinței, dar putem să lucrăm și pe birou, efectiv pe birou”, a spus Emilio Ghanman, dând detalii și despre legătura dintre Fend Shui și zodii, cele din horoscopul chinezesc, și cum ar fi indicat să fie amenajate zonele în care trăim pornind de la datele astrale. El a explicat și cum folosim amuletele Feng Shui și la ce sunt bune.

În aceeași emisiune, el a susținut că Feng Shui reprezintă o știință. „Ce înseamnă Feng Shui tradițional? Înseamnă să armonizăm spațiul pe care aplicăm această știință din perspectiva punctelor cardinale pe toate cele nouă sectoare care se găsesc în fiecare spațiu. Vom avea o grilă cu nouă sectoare. Avem opt care corespund punctelor cardinale principale și secundare și un sector central. Trebuie să plecăm de la cel tradițional pentru că fiecare sector corespunde unei anumite arii a vieții noastre. Spre exemplu, dacă am grijă ca energia sectorului de nord să fie bine armonizată, aceasta este armonia pe care o aduc în planul meu profesional. Pentru că sectorul de nord guvernează cariera. Dacă sunt interesat de a repara sau a aduce un plus de energie romantică, mă voi orienta către sectorul de sud-vest, pentru că este sectorul căsătoriei, dar și sectorul energiei matriarhalei, respectiv al femeii casei”, mai spune acesta”, a spus Emilio Ghaman.

Emilio Ghaman a explicat că există mici diferențe între amenajarea biroului, acasă sau la job. „La birou, fiind un spațiu de lucru, ne va interesa foarte mult către ce punct cardinal stăm orientați. Pentru fiecare persoană, în baza unui calcul al datei de naștere, stabilim acest număr kua. În baza sa, fiecare om are patru direcții favorabile și patru nefavorabile… respectiv, dacă eu vreau ca prin jobul meu să aduc prosperitate, pentru mine, inclusiv pentru compania pentru care lucrez – sau poate pentru propria mea companie – mă ajută întotdeauna, când lucrez, când vorbesc la telefon, când negociez contracte, când semnez… să privesc direcția mea de prosperitate”, a spus el la emisiunea „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”.

Emisiunea este difuzată pe platforma csid.ro – aparținând Gândul Media Network – pe pagina de Facebook CSID și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației csid.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase