VIDEO | Sorin Roșca Stănescu: „Imunitatea inerțială a ex-președintelui Traian Băsescu s-a epuizat. Sistemul pe care l-a creat se întoarce ca o lovitură de boomerang împotriva lui”

Publicat: 15/06/2022, 03:58
Actualizat: 15/06/2022, 04:01

Sorin Roșca Stănescu, jurnalist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta consideră că imunitatea fostului președinte, Traian Băsescu, s-a diminuat considerabil, iar sistemul pe care l-a creat se întoarce acum împotriva lui. Întrebat ce părere are despre situația actuală în care se află atât fostul șef de stat, cât și Elena Udrea, invitatul lui Marius Tucă a afirmat că toți cei care fac rău trebuie să plătească un preț.

Sorin Roșca Stănescu: Eu cred că imunitatea inerțială a ex-președintelui Traian Băsescu s-a epuizat. Adică a funcționat o vreme această imunitate inerțială, datorată faptului că prea multe persoane din cele care puteau lua decizii împotriva lui se temeau de informațiile pe care el le deține împotriva acestor persoane. Acest lucru s-a aplatizat cu timpul și, acum, sistemul pe care el l-a creat se întoarce ca o lovitură de boomerang împotriva lui.

M. Tucă: Îți pare rău de ceea ce i se întâmplă lui Traian Băsescu, îți pare rău de ceea ce i se întâmplă Elenei Udrea sau te bucuri?

Sorin Roșca Stănescu: Nici nu mă bucur, nici nu-mi pare rău. Dar mi se pare că este o lecție pe care ar trebui s-o primească toți. Toți cei care fac rău, la un moment dat, acest rău li se întoarce.

M. Tucă: Dacă ar fi să îi dai o poreclă lui Traian Băsescu, cum i-ai spune?

Sorin Roșca Stănescu: Traian Băsescu este un scorpion.

M. Tucă: Un scorpion, adică acela care te omoară pentru că – știi bancul celebru – nu s-a putut abține, chiar dacă moare și el.

Sorin Roșca Stănescu: Pentru că așa e firea lui, da.”

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.