VIDEO | Victor Ponta, despre Guvernul condus de Nicolae Ciucă: „Este o guvernare care nu are cum să se rătăcească, pentru că nu merge în nicio direcție”

Publicat: 05/07/2022, 01:45
Actualizat: 05/07/2022, 03:57

Victor Ponta, fostul premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre Guvernul condus de Nicolae Ciucă, actualul prim-ministru al țării, despre care consideră că „nu merge în nicio direcție”. De asemenea, invitatul lui Marius Tucă a afirmat că nu are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, precizând că nu i-au mai fost întocmite dosare penale de când nu se mai află la conducere.

M. Tucă: Te rog să faci o descriere a generală a lui Ciucă, pentru că tu l-ai pus la statul major.

Victor Ponta: Un militar foarte bun, disciplinat, școlit în America. Eu am întrebat, atunci când ministrul Apărării mi l-a propus. Mi-a zis: ‘Victor, e militar și e și școlit în America‘. Zic: ‘Gata, pune-l!‘.

M. Tucă: Prim-ministru fiind, care e caracterizarea pe care i-o faci tu de când e prim-ministru?

Victor Ponta: Eu sunt foarte mulțumit și susțin Guvernul. Eu nu sunt de la PNL, nu l-am votat. De ce nu-i întrebi pe PNL-iști? Este o guvernare care nu are cum se rătăcească, pentru nu merge în nicio direcție. Dacă nu merge în nicio direcție, nu te rătăcești. Și plagiatul e bun acum, dacă te ai bine cu procurorii și cu judecătorii.

M. Tucă: Tu de ce nu te revolți?

Victor Ponta: Cum să mă revolt? Eu sunt de acord. Păi am rămas singurul plagiator. Nu mai e nimeni, restul s-au descurcat.

M. Tucă: Cum vezi candidaturile la președinție pentru 2024? 

Victor Ponta: Cred va candida domnul Ciucă, cu cineva de la PSD. Asta va decide PSD-ul.

M. Tucă: Deci tu nu vei mai candida.

Victor Ponta: Ce-i cu mine? Ți se pare o duc prea bine sau ce? Mie mi-a fost mai bine cu Iohannis decât cu mine. Nu mi-au mai făcut dosare, nu mai sunt plagiator.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), București, și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase