VIDEO Vor continua ostilitățile din Ucraina? Previziunile lui Victor Ponta: „Războiul va continua, nu va ceda nimeni de nicio parte. Europa pierde economic, iar America, China și Turcia vor câștiga. Putin moare de grija Europei, dar și-a distrus propria țară”

Publicat: 18/05/2022, 17:25
Actualizat: 18/05/2022, 17:28

Victor Ponta, fostul premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre războiul din Ucraina și a făcut câteva previziuni cu privire la continuarea ostilităților din partea Rusiei. De asemenea, fostul prim-ministru a precizat care sunt, în opinia sa, statele care vor avea de câștigat și de pierdut în urma conflictului din estul Europei.

„M. Tucă: Cum crezi că vor continua ostilitățile? Cum va continua războiul?

Victor Ponta: În primul rând, războiul va continua. Asta e vestea proastă. Nu va ceda nimeni de nicio parte. Până la urmă, toată lumea care avea pretenții de analiză spunea că Putin vrea să ia Mariupolul, ca e o chestiune strategică și poate și Odesa și gata. Dar acum va continua războiul. Eu cred că Europa va pierde în continuare. Noi pierdem economic și ceilalți, că e vorba de America, China, Turcia și cine va fi, vor câștiga. Ucraina va fi o țară, totuși, distrusă mult timp, Rusia este o țară distrusă, economic vorbind, și politic. Putin moare de grija Europei, dar și-a distrus țara lui.

M. Tucă: Până una alta, el a câștigat mai mult de când a început războiul.

Victor Ponta: Nu, nu cred. Asta nu cred.

M. Tucă: Din petrol, da. Că are de pierdut, asta e adevărat.

Victor Ponta: De acord. Dar per-total, și-a cam distrus țara.”

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.