EXCLUSIV | Ce pedeapsă a primit dezvoltatorul imobiliar din Bragadiru acuzat că a agresat sexual o fetiță. Părinții copilului sunt dezamăgiți

EXCLUSIV | Ce pedeapsă a primit dezvoltatorul imobiliar din Bragadiru acuzat că a agresat sexual o fetiță. Părinții copilului sunt dezamăgiți
Publicat: 27/04/2023, 07:00

Un cunoscut dezvoltator imobiliar, care a construit un cartier rezidențial lângă București, a fost închis după ce s-a dovedit că a abuzat sexual o fată în vârstă de 14 ani, care locuiește chiar în ansamblul de locuințe ridicat de el. Părinții copilului sunt nemulțumiți de hotărârea instanței și consideră că bărbatul a primit o pedeapsă prea mică, în condițiile în care fata a avut nevoie de psihoterapie timp de un an și jumătate.

Dezvoltatorul imobiliar care a ridicat, lângă București, ansamblul rezidențial Cartierul Verde a fost încarcerat, după ce magistrații Curții de Apel l-au condamnat, definitiv, pentru agresiune sexuală. În decembrie 2020, Gândul scria că omul de afaceri George Mihai a fost ridicat cu mascații, după ce tatăl unei fetițe în vârstă de 14 ani a anunțat Poliția Bragadiru cu privire la faptul că bărbatul i-a agresat sexual fiica.

Reținut atunci pentru 24 de ore, George Mihai a fost eliberat sub control judiciar, iar pe toată durata anchetei acesta nu și-a recunoscut fapta. În același timp, l-a trimis pe unul dintre șoferii care lucrează la o firmă, în cadrul căreia el ocupă funcția de director, să-l convingă pe tatăl fetei să-și schimbe declarațiile, urmând să-i dea, în schimb, un apartament.

Părintele fetei a refuzat, iar ancheta și-a continuat cursul. Inițial, magistrații Judecătoriei Cornetu l-au condamnat la 4 ani și 6 luni, însă omul de afaceri a atacat decizia la Curtea de Apel București.

Judecătorii Curții de Apel București au redus, însă, pedeapsa lui George Mihai la 3 ani și 3 luni, lucru care l-a revoltat pe tatăl fetei abuzate.

„Copilul meu a fost în stare de șoc. A avut nevoie de terapie psihologică timp de un an și jumătate. Reducerea pedepsei pentru acest individ mi s-a părut total incorectă”, a spus bărbatul, pentru Gândul.

Din motivarea redactată de instanța care l-a condamnat pe George Mihai reiese că, înainte de comiterea faptei, acesta i-ar fi făcut fetei complimente cu conotație sexuală, în sensul că i-ar fi spus, de mai multe ori, că are „fundul mare”.

La data de 4 decembrie, fetița ieșise din casă, să-și plimbe câinele. Cățelul a fost, însă, atacat de câinii de vânătoare ai dezvoltatorului, care fuseseră lăsați liberi. Ulterior, bărbatul a văzut-o pe fată în timp ce se plimba alături de doi băieți de vârsta ei și i-a invitat pe toți trei, chipurile, să le arate câinii lui și să-i convingă, astfel că nu sunt animale agresive.

În acest context, cu toate că de față se aflau și cei doi băieți, George Mihai a luat-o pe fată de mână, i-a ridicat bluza și a sărutat-o cu forța, după care le-a atras atenția, celor trei să nu sufle o vorbă.

Dezvoltatorul imobiliar, în conflict cu luptătorul Benny Adegbuyi

A doua zi, după ce a ieșit din nou să-și plimbe cățelul, fetița s-a întâlnit din nou cu dezvoltatorul imobiliar, iar acesta a încercat din nou s-o atingă. De data aceasta, victima a apucat să-și ia câinele în brațe și să se apere de mâinile dezvoltatorului imobiliar.

O zi mai târziu, copilul i-a spus tatălui său cele întâmplate, iar acesta a anunțat imediat Poliția. Atât victima, cât și cei doi băieți care au fost martori la primul incident au fost audiați, iar fata a fost apoi supusă unei expertize psihologice medico-legale, în urma căreia a reieșit că are simptome specifice victimelor agresiunilor sexuale.

Ulterior, polițiștii au descins cu trupele speciale în complexul imobiliar și l-au ridicat pe George Mihai, în cătușe, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

Dezvoltatorul imobiliar a fost implicat, în ultimii ani, în mai multe scandaluri publice, după ce a intrat în conflict și cu luptătorii Ion Pascu și Benny Adegbuyi, care cumpăraseră apartamente în Cartierul Verde Bragadiru și care au avut unele nemulțumiri legate modul de facturare a utilităților.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului