Absolvenții care se angajează într-un supermarket, plătiți cu zeci de mii de euro pe an

Absolvenții care se angajează într-un supermarket, plătiți cu zeci de mii de euro pe an
Publicat: 17/01/2018, 12:35

Pe lângă salariile mari, Aldi le va oferi angajaților tineri mașini de serviciu și alte beneficii, scrie Daily Mail.

Lanțul german nu este singurul supermarket care investește în absolvenții promițători. Lidl le oferă absolvenților un salariu de 40.000 lire sterline (45.000 euro), în timp ce retailer-ul Amazon îi plătește cu 35.000 lire sterline (40.000 euro).

Pe pagina de recrutare a absolvenților, Aldi precizează: „Ați auzit probabil că le oferim absolvenților un pachet fantastic (inclusiv un Audi A4 de serviciu)”.

„Programul va dura 12 luni și da, este solicitant… În a 14-a săptămână de training, veți administra cel puțin un magazin. În cele din urmă, ați putea ajunge să administrați propria voastră afacere, de milioane de lire sterline”.

„Oamenii presupun că vor primi cele mai bune salarii dacă se angajează la Primărie sau la firmele de avocatură. Totuși, Aldi este doar unul din numele din retail care investesc masiv în retenția noilor absolvenți”, a declarat Martin Birchall, directorul firmei de cercetare a pieței High Fliers.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase