Achiziționarea mașinilor la MÂNA A DOUA: avantaje și dezavantaje

Redactor:
Laura Cojocaru
Achiziționarea mașinilor la MÂNA A DOUA: avantaje și dezavantaje
Vei face economii majore, și o faptă bună pentru ecosistem, dar va trebui să faci compromisuri în ceea ce privește culoarea, sau reparațiile. Iată de ce e bine și de ce nu e bine să îți cumperi o mașină second hand.

AGENTIA FORTIN S.R.L. transmite printr-un comunicat care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării autoturismelor la mâna a doua. 

Vei face economii majore – De obicei, automobilele la mâna a doua sunt cu aproximativ 50% mai ieftine cumparativ cu cele noi, iar in general, șoferii schimbă mașina, în medie, la 6 ani. 

Costuri de customizare scăzute – Nu vei mai fi nevoit să adaugi diferite dotări. Dacă alegi o mașină second-hand, vei putea sa iți alegi dotarile pe care le vrei pentru mașina ta, și sa o customizezi singur, sau cu ajutorul unei firme specializate, la prețuri mult mai mici.

 

Poate fi certificată și inspectată cu atenție – Există vehicule la mâna a doua care au certificări, pentru ca tu sa fii sigur de calitatea mașinii pe care o cumperi. Pentru a obține certificarea, mașinile sunt inspectate, verificate de catre producator sau de o autoritate competentă, astfel încât există asigurări că vehiculul este în cea mai bună stare și de calitate superioara.

Garanțiile – Unele autoturisme second-hand încă se află în perioada de garanție originală, în timp ce altele pot avea opțiunea de a le fi creată o nouă garanție. O garanție extinsă poate include facilitatea de a avea mașina reparată de echipe de profesioniști, cu materiale de calitate

Este o alegere bună pentru mediul înconjurător – Alegerea unei mașini second hand poate reduce emisiile de carbon în natură, așa că nu este o alegere bună numai pentru tine ci și pentru ecosistem.

 

 

Dezavantajele unui autoturism second hand

Este posibil să aibă nevoie de mai multe reperații. Desigur, dacă te îndrepți spre o mașină la mâna a doua certificată, cel mai probabil nu vei avea aceasta problemă, având garanția calității

Cel mai probabil va trebui sa faci un compromis în ceea ce privește culoarea, asta daca ții mai mult la alte dotări sau funcții. Dar, deisgur, este posibil să ai noroc și să găsești mașina ideală pe culoarea dorită.

 

 

 

Inchide