Ce mai vinde Fiscul: Ursuleți de pluș tip poșetă, pile de unghii și șlapi

Ce mai vinde Fiscul: Ursuleți de pluș tip poșetă, pile de unghii și șlapi
Publicat: 15/08/2012, 14:07
Actualizat: 22/03/2019, 07:06

Ursuleți de pluș tip poșetă, pile de unghii, băuturi alcoolice, articole vestimentare și automobile, acestea sunt doar câteva dintre produsele scoase la vânzare, în această perioadă, de către reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Multe dintre ele pot fi achiziționate de către persoanele interesate prin intermediul licitațiilor publice care se vor desfășura până la finalul lunii august și care vor fi organizate de către direcțiile generale județene ale Finanțelor Publice.

Rame de ochelari Gucci, șlapi și pălării scoase la vânzare în Brașov

Direcția Generală a Finanțelor Publice Brașov (DGFP Brașov) scoate la vânzare la magazinul propriu aflat în Zărnești cinci ursuleți de pluș tip poșetă la prețul de 5 lei bucata. Tot cu aceeași sumă pot fi achiziționate și 15 pălării de damă.

Pentru suma de 175 de lei persoanele interesate pot cumpăra rame de ochelari Gucci, iar pentru 3,8 lei ele pot achiziționa o pereche de șlapi.

De la magazinul Fiscului din Zărnești românii pot cumpăra și telecomenzi, spray de mobilă, șepci sau deodorante.

Fiscul vinde articole vestimentare de firmă, pile de unghii și clipsuri la Vâlcea

Persoanele care vor să achiziționeze bluze, blugi, pantaloni de damă, cămăși pentru bărbați și rochii produse de branduri cunoscute precum Zara, Mango, Berska sau Terra Nova pot participa la licitația publică organizată de reprezentanții DGFP Vâlcea în data de 22 august, la ora 12:00.

Românii vor avea posibilitatea să liciteze și pentru 27 de pile de unghii, al căror preț de pornire variază de la 1,75 lei bucata la 3,5 lei bucata, dar și pentru 4 seturi de clipsuri pentru păr al căror preț de pornire în cadrul licitației va fi de 3,5 lei pe set.

Tot reprezentanții DGFP Vâlcea scot la licitație aproape 40.000 de kilograme de grâu, cu 1,5 lei kilogramul, o casă și un teren de 538 de metri pătrați, cu 291.590 lei, dar și mai multe seturi de oale, menghine, pompe auto manuale și patru sticle de whisky.

Românii vor putea să achiziționeze și aproape 500 de litri de motorină. În funcție de sortimentul ales prețul de strigare al motorinei va fi de 4,7 lei pe litru, respectiv 4,9 lei pe litru.

Fiscul din Vrancea vinde terenuri intravilane

Reprezentanții DGFP Vrancea vor organiza în data de 20 august, ora 13:00, la sediul aflat în Focșani, o licitație pentru vânzarea a două terenuri intravilane. Unul dintre ele are o suprafață de 984 metri pătrați, este localizat în orașul Odobești și va avea un preț de pornire de 17.372 de lei fără TVA, iar celălalt are o suprafață de 250 de metri pătrați și se află în comuna Jariștea.

Pentru terenul aflat în comuna Jariștea românii pot licita începând de la suma de 4.578 de lei, fără TVA.

La licitație pot participa atât persoanele fizice, cât și cele juridice.

Alcool etilic de vânzare în Prahova

Persoanele interesate pot cumpăra 772 litri de alcool etilic, de concentrație 80%, de la reprezentanții DGFP Prahova. Litrul de alcool etilic costă 3 lei, fără accize, dar el nu va fi vândut decât către antrepozitele fiscale. Pentru a afla informații suplimentare în legătură cu această oferă, reprezentanții Fiscului din județul Prahova le pun la dispoziția românilor numărul de telefon 0244.407.710.

Tot în județul Prahova este scos la licitație și un teren arabil extravilan cu o suprafață de 10.050 metri pătrați aflat în comuna Cocorăștii Colț.

Licitația va fi organizată la sediul DGFP Prahova aflat în Ploiești, iar prețul de pornire al terenului va fi de 32.500 de lei. Pasul de licitație va fi de 1.500 de lei.

Bijuterii, terenuri și case de vânzare în județul Timiș

Românii vor putea să liciteze pentru achiziționarea de cercei, lanțuri și inele din argint, cu o greutate totală de 2.092 de grame, în cadrul licitației organizate pe data de 23 august , ora 11:00, la sediul DGFP Timiș. Prețul total de pornire al bijuteriilor va fi de 8.005 lei.

O oră mai târziu ei vor avea ocazia să liciteze pentru mai multe terenuri aflate în județul Timiș, dar și pentru două case și un apartament aflat în Lugoj.

Fiscul din Timiș va scoate astfel al vânzare două terenuri intravilane, unul aflat în Lugoj și unul aflat în Remetea Mare. Terenul aflat în Lugoj are o suprafață de 532 metri pătrați și va avea un preț de pornire de 6.200 de lei, iar cel din Remetea Mare are o suprafață de 1.100 metri pătrați și va putea fi achiziționat cu cel puțin 40.920 de lei.

Casele scoase la licitație de către reprezentanții DGFP Timiș se află în comuna Pesac, respectiv în orașul Timișoara. Ultima are o suprafață de 1.516 metri pătrați și va avea un preț de pornire în cadrul licitației de aproape 393.000 de lei.

Persoanele care vor să își achiziționeze o locuință nouă în Lugoj pot participa și ele la aceeași licitație având în vedere că în oferta Fiscului se află și un apartament cu un preț de pornire de 44.000 de lei.

La ora 14:00, reprezentanții DGFP Timiș vor organiza licitația a două autotractoare, Mercedes Benz, respectiv Iveco.

Zeci de mașini de vânzare în județul Galați

Reprezentanții DGFP Galați scot la vânzare, fără licitație, 78 de mașini pe benzină și pe motorină. Autoturismele sunt fabricate de constructori auto precum Ford, Audi, Citroen, Chrysler, Dacia, Lada, Mercedes, Opel, Renault, Skoda sau Volkswagen.

O mașină Lada 1500 pe benzină, de culoare roșie, fabricată în anul 1983 și înmatriculată în Republica Moldova, costă 1.800 de lei, iar un Volkswagen Passat negru, cu 10 ani vechime și înmatriculat în Bulgaria, costă 1.955 de lei.

Pentru un Opel Omega violet pe benzină, cu o vechime de 21 de ani, înmatriculat în Republica Moldova, românii trebuie să plătească 11.745 de lei.

Tot reprezentanții DGFP Galați scot la vânzare, printre altele, și 12 căruțe pentru suma de 100 de lei pe bucată, dar și elemente uzate de cale ferată.

Fiscul din Bacău vinde rachiu, vodcă și „vehicule cu tracțiune animală”

De la Fiscul din județul Bacău românii pot cumpăra rachiu de mere sau de drojdie, la sticlă sau vrac, cu o concentrație alcoolică ce variază de la 27,9% până la 37,5%, în funcție de sortiment.

De asemenea, cu 30 de lei pe sticlă, persoanele interesate pot cumpăra peste 200 de sticle de vodcă de diferite sortimente, iar cu 2 lei pe litru circa 6.047 litri de lichior de portocale.

Două „vehicule cu tracțiune animală” folosite sunt și ele scoase la vânzare de către reprezentanții DGFP Bacău. Unul dintre ele costă 120 de lei și este alcătuit dintr-un coș de lemn, un schelet metalic și roți de cauciuc. Celălalt nu este dotat cu un coș de lemn și costă 100 de lei.

Marfa poate fi valorificată en gross de la locul de depozitare. Pentru a afla informații suplimentare reprezentanții DGFP Bacău le pun la dispoziție celor interesați de produsele scoase la vânzare numărul de telefon 0234.510.015.

Lista completă a produselor, autoturismelor, terenurilor și locuințelor scoase la vânzare poate fi consultată pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer