Compania Tarom, „decapitată”: doi directori au fost dați afară

Compania Tarom, decapitată: doi directori au fost dați afară
Publicat: 22/03/2016, 00:14

Potrivit surselor citate, Christian Heinzmann, directorul general al Tarom și Tiberiu Ticlea care ocupa funcția de director administrativ au fost revocați din funcție, luni seara.

Gabriel Stroe care este directorul financiar al companiei, va fi directorul general interimar, iar Florin Susanu, directorul de operațiuni de zbor, va prelua funcția de director general adjunct interimar, au mai declarat pentru MEDIAFAX aceleași surse.

Consiliul de Administrație al Tarom s-a reunit luni seara, de la ora 21.00 iar directorul general al companiei, Christian Heinzmann nu a participat, acesta invocând motive de sănătate.

Este a doua ședință a Consiliului de Administrație al Tarom din ultimele patru zile.

Administratorii Tarom au decis vineri să-l suspende din funcție, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficiențe de management, a anunțat ministrul de resort, Dan Costescu.

Corpul de Control al ministerului Transporturilor a publicat concluziile controlului efectuat la Tarom potrivit cărora compania nu a respectat Codul Muncii și nu a implementat toate acțiunile din planul de management, fapt ce a dus la curse anulate și pierderi pentru companie de un milion de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase