COSMOTE Business Complet: Internet nelimitat, tabletă cu sistem de operare preinstalat și acces la cele mai relevante informații de business

COSMOTE Business Complet: Internet nelimitat, tabletă cu sistem de operare preinstalat și acces la cele mai relevante informații de business
Publicat: 09/07/2014, 11:52
Actualizat: 03/02/2019, 20:30

COSMOTE Business Complet include:

  • Internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteză 4G;
  • Acces la ediția digitala a Ziarului Financiar, în secțiunea ZF Print de pe ZFCorporate.ro 24 luni;
  • Tableta HP ElitePad 1000 cu o configurație foarte puternică: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1″ rezoluție 1920×1200 px. Full-HD cu Gorilla® Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;
  • Husa HP ElitePad și tastatură HP Slim Bluetooth;
  • Sistem de operare Windows 8.1 și Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeași tabletă; în plus, este asigurat gratuit spațiul de stocare în cloud de 15 GB, prin OneDrive.

„COSMOTE Complet înseamnă, în primul rând, să fii conectat pe toate fronturile, atribut care în afacerile de succes este esențial. De aceea ne-am ales și parteneri pe măsură, prestigioși, fie că vorbim de presa economică, de industria de echipamente IT sau software”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial – Segment Business, Romtelecom și COSMOTE România.

La rândul său, Orlando Nicoară, General Manager, Mediafax Group, a declarat: „Ziarul Financiar face încă un pas în adaptarea formatului în care cititorii au acces la informația de business de calitate, de care au nevoie la orice oră din zi. Prin acest proiect, realizat în asociere cu importanți jucători din telecom, software și hardware de pe piață, ZF își certifică încă o dată poziția de lider și trendsetter în industria media de business din România.”

„A obține un impact mai mare cu resurse mai puține este o prioritate pentru toți clienții noștri de business, în această lume bazată pe mobilitate și cloud. Suntem încântați să contribuim în acest parteneriat cu cea mai productivă platformă de mobilitate, cu ajutorul căreia clienții noștri pot obține mai mult din activititățile cu valoare ridicată”, a adăugat Kostas Loukas, General Manager, Microsoft Romania.

„Asimilarea tabletelor în segmentul de business se realizează rapid și în România, iar tableta HP ElitePad 1000 inclusă în acest pachet este dedicată mediului de afaceri, fiind un produs extrem de performant, premiat la CES 2014 cu Best Innovation in Design & Engineering Award. Tableta se lansează pe piața noastră în cadrul acestui parteneriat, iar alegerea acestui model de către partenerii Ziarul Financiar, COSMOTE România și Microsoft, ca soluție optimă de mobilitate pentru clienții comuni de business, reprezintă o confirmare suplimentară a atuurilor acestei platforme, din multitudinea de opțiuni existente în piață. Suntem încrezatori că împreună putem avea un impact considerabil în transformarea postului de lucru din organizații, oferind în premieră utilizatorului de tehnologie avantajele deplinei mobilitățiși flexibilități, atât la birou cât și în afara lui”, a declarat Cristian Gilmeanu, Sales Manager, Printing and Personal Systems HP România.

Pachetul este disponibil cu o reducere de peste 600 de euro (fără TVA), la prețul de 778,76 euro (fără TVA), achitat integral în momentul achiziției. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile accesând acest link sau apelând 0800.800.763.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?