Cum arată ULTIMELE MODELE de iPhone, XS și XS Max, lansate de Apple. Primele imagini OFICIALE

Cum arată ULTIMELE MODELE de iPhone, XS și XS Max, lansate de Apple. Primele imagini OFICIALE
Apple lansează iPhone XS și iPhone XS Max. Vezi primele imagini oficiale

Tim Cook, directorul general Apple și Philip W. Schiller, vicepreședintele Apple responsabil de Marketing, au prezentat, în cadrul unui eveniment desfășurat în complexul „Steve Jobs” din Cupertino (California), trei noi modele de smartphone: iPhone XS, cu ecran de 5,8 inch și iPhone XS Max, cu ecran OLED de 6,5 inch și iPhone XR, cu ecran LCD de 6,1 inch.

iPhone Xs și iPhone Xs Max vin cu opțiune de 512 GB spațiu de stocare.

Cele trei modele de smartphone au un procesor nou, numit A12 Bionic, care funcționează mai rapid și consumă mai puțină energie, oficialii Apple susținând că – din acest motiv – bateria va dura cu 30 de minute mai mult. Sistemul de recunoaștere facială a fost îmbunătățit și funcționează mai rapid. Modelele XS și XS Max au cameră foto cu două obiective de 12 megapixeli, în timp ce modelul XR rămâne cu un singur obiectiv, tot de 12 megapixeli.

iPhone XS și iPhone XS Max pot funcționa cu două abonamente simultan, având un SIM card fizic și cu unul electronic. Acest lucru va permite deținătorului să-și facă un abonament nou când călătorește în altă țară, dar să poată fi contactat prin numărul său obișnuit. De asemenea, clientul va putea avea două numere, unul personal și unul de serviciu.

De asemenea, a fost prezentat noul ceas inteligent Apple Watch Seria 4.

Iată prezentarea integrală a celor mai noi produse Apple: 

 

Inchide