Donald Trump Jr. susține că tatăl său este vinovat de stagnarea afacerilor familiei în India. „O să semnez alte contracte după ce va pleca de la Casa Albă”

Donald Trump Jr. susține că tatăl său este vinovat de stagnarea afacerilor familiei în India. „O să semnez alte contracte după ce va pleca de la Casa Albă
Publicat: 21/02/2018, 15:15

Afirmațiile lui Donald Trump Jr., la începutul unei călătorii de afaceri, care are ca scop atragerea de cumpărători pentru proiectele sale rezidențiale luxoase din câteva orașe indiene, ar avea ca scop temperarea criticilor legate de un posibil conflict de interese, scrie Reuters.

Trump Jr. a spus că afacerile sale vor avea de suferit în India. „În urmă cu câțiva ani, am spus că India va deveni cea mai mare piață, deoarece eu cred în ea… Cred că va rămâne la fel, când voi putea să mă concentrez iar asupra afacerilor, să semnez alte contracte, după ce tatăl meu va pleca de la Casa Albă”, a declarat marți Trump Jr. la postul tv CNBC-TV18.

La scurt timp de la instaurarea în Biroul Oval de la Washington, Trump Sr. a spus că va preda „cheile” afacerilor, către fiii săi, Donald și Eric. Multe voci guvernamentale au spus că Trump ar fi trebuit să facă și mai mult, și anume să se dezică total de mediul de business, pentru a evita conflictul de interese. Între timp, partenerii săi din India mizează pe „brandul Trump”.

Înaintea vizitei lui Trump Jr., unul dintre partenerii dezvoltatori din Gurgaon, în apropiere de capitala New Delhi, a lansat o campanie publicitară în cele mai cumpărate ziare din India, pentru a atrage clientelă.

„Rezervați-vă apartamentul în Trump Tower înainte de 23 februarie și veți lua cina cu Donald Trump Jr.” , anunță reclama respectivă.

„India a fost o piață importantă pentru noi, dar din nou vă spun… există acest cost al oportunității în afaceri, pe care nu le onorăm și despre care nu vorbim”, a declarat Trump Jr., într-o tentativă de a contracara criticile legate de cei care profită de pe urma influenței președintelui Trump.

„Am putea să facem multe lucruri, dar nu le facem”, a spus fiul lui Trump. Mai mult, acesta a subliniat că ,deși a renunțat la afaceri, președintele Trump nu a primit nicio recunoștință pentru gestul său.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Mit FALS sau realitate? Cât de mult ajută, de fapt, alimentarea mașinii cu un combustibil...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Elon Musk a propus lanțului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Bubuie cazurile de Covid! Incidența în Constanța a ajuns la 15,49!
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Începe războiul! Un fost premier al României spune exact când va începe
Șoc în România! Orașul care riscă să dispară de pe hartă. Semnalele sunt cu adevărat...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...