EXCLUSIV: Mărturia incredibilă a unui român care lucrează la un depozit de medicamente. Cum i-a schimbat epidemia de coronavirus munca și câți bani fac șefii lui într-o singură săptămână

Redactor:
Gândul
EXCLUSIV: Mărturia incredibilă a unui român care lucrează la un depozit de medicamente. Cum i-a schimbat epidemia de coronavirus munca și câți bani fac șefii lui într-o singură săptămână
Mărturia incredibilă a unui român care lucrează la un depozit de medicamente

Nu este un mister că industria farmaceutică este extrem de căutată și de profitabilă în această perioadă de pandemie. Într-un depozit de medicamente din afara Bucureștiului munca s-a triplat, iar câștigurile s-au înmulțit.

În timp ce o mulțime de industrii se așteaptă la un colaps economic, există și sectoare în care profitul, dar și munca au crescut considerbil.

Un român care lucrează la un depozit de medicamente de lângă Capitală, mărturisește cum i s-a schimbat meseria în ultima perioadă, de când coronavirusul a lovit România.

Muncim pe brânci, iar patronii fac milioane de euro într-o singură săptămână acum

Bărbatul povestește că muncitorilor li s-a triplat volumul de muncă și că patronii depozitelor de medicamente au câștiguri săptămânale de ordinul milioanelor de euro.

Românul a făcut o comparație între meseria sa de dinainte de coronavirus și cea din prezent. Într-o zi normală din depozit se scoteau săptămânal 90 de paleți de medicamente, iar acum numărul este de trei ori mai mare:

„Noi, scoteam în jur de 90 de paleți pe săptămână din depozit într-o zi normală. În ultima lună, în schimb au ieșit 260 paleti în fiecare săptămână… Un stivuitor ne ținea bateria 7 zile, acum il băgăm la încărcat după două zile. Muncim pe brânci, iar patronii fac milioane de euro într-o singură săptămână acum!”, a povestit bărbatul.

 Se bat farmaciile și distribuitorii care să pună mâna pe antibiotice

Parteneriatul depozit-distribuitori-farmacii funcționează mai rapid ca niciodată. Nici nu ajung bine medicamentele în depozite că și sunt cerute de farmaciile care „se bat” pe tratamentele cele mai căutate în această perioadă.

 „Se bat farmaciile și distribuitorii care să pună mâna pe antibiotice, pe chestiile astea ce sunt necesare acum. Firma mea le și fabrică, cum ies din secție, vin comenzile să plece. În mod normal, stăteau vreo săptămână la noi și după plecau”, a povestit bărbatul.

Inchide