Fostul președinte al ANRMAP îl dă ÎN JUDECATĂ pe VICTOR PONTA. „Va plăti pentru fiecare cuvânt pe care l-a spus”

Fostul președinte al ANRMAP îl dă ÎN JUDECATĂ pe VICTOR PONTA. „Va plăti pentru fiecare cuvânt pe care l-a spus”
Cristina Trăilă, fostul președinte al Autorității de Reglementare și Monitorizare a Achizițiilor Publice (ANRMAP), va susține în jurul orei 13:00 o conferință de presă în care își va prezenta punctul de vedere în legătură cu acuzațiile care i se aduc din partea reprezentanților Corpului de control al premierului.

Cristina Trăilă, fostul președinte al Autorității de Reglementare și Monitorizare a Achizițiilor Publice (ANRMAP), a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că îl va da în judecată, pentru calomnie, pe Victor Ponta din cauza acuzațiile pe care i le-a adus și că va ataca în instanță Raportul întocmit de Corpul de control al premierului.

Iată, mai jos, cele mai importante declarații ale Cristinei Trăilă, în format LIVE TEXT:

UPDATE 13:07 Fosta șefă de la ANRMAP susține că Victor Ponta vrea să modifice legislația privind achizițiile publice și să ridice pragul de la care instituțiile sunt obligate să organizeze licitații, de la 15.000 de euro la 30.000 de euro.

„Vrea să pună sechestru pe instutuțiile independente așa cum a făcut cu Avocatul Poporului”, a mai explicat Trăilă.


UPDATE 13:06 „Dacă ia mai rămas ceva domnului jurist Victor Ponta din facultate, îi aduc aminte că nu poate ataca o persoană fără a plăti”, spune Trăilă.

Fostul președinte al ANRMAP susține, de asemenea, că va ataca în instanță Raportul de control și că îl va da în judecată pe actualul premier al României pentru calomnie.

„Atrag atenția domnului Victor Ponta că va plăti pentru fiecare cuvânt pe care l-a spus. Demonstrează, de data aceasta cu documente, că nu știe nimic din ceea ce se întâmplă în propria ogradă”, a ținut să sublinieze ea.


UPDATE 13:04 „De cinci luni de zile se află în campanie electorală. Nu știe ce are de făcut la Guvern și aruncă fumigene în fiecare zi”, susține fostul președinte al ANRMAP care subliniază faptul că premierul „încearcă să arunce pisica pe alții”.


UPDATE 13:01 „Victor Ponta denotă, încă o dată, că nu știe nimic din ceea ce se întâmplă în propriul Guvern”, a declarat Trăilă într-o conferință de presă, susținută joi.


Cristina Trăilă, fostul președinte al Autorității de Reglementare și Monitorizare a Achizițiilor Publice (ANRMAP), va susține în jurul orei 13:00 o conferință de presă în care își va prezenta punctul de vedere în legătură cu acuzațiile care reies din raportul Corpului de control al premierului.

Trăilă este acuzată de faptul că ar fi acoperit unele nereguli apărute la Primăria sectorului 3 din Capitală, la Metrorex, la Primăria Târgu Mureș și la Consiliul Județean Galați.

Acuzațiile au apărut în urma verificărilor realizate de către reprezentanții Corpului de control al premierului pentru activitatea ANRMAP din perioada 1 ianuarie 2009 – 30 ianuarie 2012.

Aceste verificări au vizat modul în care au fost respectate prevederile legale de organizare, de funcționare și de exercitare a atribuțiilor personalului acestei autorități.

Inchide