Jamie Oliver a găsit vinovatul pentru eșecul în afaceri: Brexit-ul / Sunt sigur că am învățat o lecție importantă

Redactor:
Razvan Tupa
Jamie Oliver a găsit vinovatul pentru eșecul în afaceri: Brexit-ul / Sunt sigur că am învățat o lecție importantă
Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbușirea lanțului său de restaurante și spune că grijile i-au stricat aniversarea de 40 de ani, potrivit Daily Mail

Cunocutul chef și om te televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranței create de Brexit.

„Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă din cauză că mă tot gândeam «chiar, ce se întâmplă aici»”, a spus Oliver pentru BBC Radio 4.

Programul „Jamie Oliver: A Life Through Food/ Jamie Oliver: O viață prin mâncare” a găzduit afirmațiile omului de televiziune car a recunoscut că s-a considerat „destul de mare și de deștept” ca să facă față schimbărilor aduse de anunțarea Brexitului, după referendumul din 2016.

„Lumea s-a schimbat, strada s-a schimbat, a început să fie mai mult bazată pe Uber- ni s-a schimbat și concurența, iar noi păream mai puțin diferiți decât înainte”, a spus Oliver.

Cele mai multe dintre restaurantele deținute de Olives s-au închis în urmă cu trei luni. „Sunt sigur că am învățat o lecție importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu știu care este acel mod deocamdată”, a comentat bucătarul.

În jur de 1000 de persoane și-au pierdut locul de muncă atunci când toate cele 25 de restaurante Italian, Barbecoa și Fifteen, deținute de Oliver au fost închise.

Oliver a investit 13 milioane de lire sterline pentru a opri prăbușirea rețelei de restaurante dar compania a pierdut într-un singur an 29 de milioane de lire sterline.

Inchide