Mol a deschis trei benzinării, după investiții de circa trei milioane de euro

Mol a deschis trei benzinării, după investiții de circa trei milioane de euro
Publicat: 17/09/2013, 14:28
Actualizat: 17/09/2013, 14:28

MOL România a deschis trei benzinării, la Florești (Cluj), Iași și Călinești (Argeș), după o investiție de circa trei milioane de euro, ajungând la o rețea de 141 de stații.

Benzinăria de la Florești, cea de-a 11-a pe care MOL România o deține în județul Cluj, este situată pe drumul european E60 pe un teren de 3.300 metri pătrați. Stația include un magazin de 80 metri pătrați.

La Iași, Mol România deschide a patra benzinărie din județ pe strada Nicolina, pe un teren de 2.733 metri pătrați, și include un magazin cu suprafața de 70 mp.

Benzinăria din Călinești este a patra pe care compania o deschide în județul Argeș, fiind situată pe DN7.

„Am investit în total aproape 3 milioane de euro în cele trei noi benzinării, care vor deservi clienți din trei regiuni distincte ale României. Ne consolidăm prezența pe segmentul retail în țară, în linie cu strategia de creștere pe care ne-am propus-o pe termen mediu și lung”, a declarat, într-un comunicat Kinga Daradics, director executiv al MOL România.

Compania face parte din grupul ungar MOL, care desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și are circa 30.000 de angajați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase