Oferte LAST MINUTE REVELION 2014. Unde se mai găsesc locuri de cazare în țară și în străinătate

Publicat: 27/12/2013, 19:24
Actualizat: 03/09/2019, 17:58

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2014 Românii care nu vor să-și petreacă noaptea de Anul Nou acasă sau cei care nu au apucat să își rezerve încă un loc de cazare la hotelurile din țară pot apela la pachetele last minute Revelion 2014 pregătite de agențiile de turism.

Oferte se găsesc și pentru cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să plece de Revelion din țară, dar și pentru cei care vor să meargă într-un sejur exotic la final de an.

gândul a realizat o selecție a ofertelor last minute Revelion 2014 afișate de principalele agenții de turism, atât pentru destinații din țară, cât și din străinătate.

Oferte last minute Revelion 2014 Poiana Brașov

Românii care vor să petreacă de Anul Nou la munte, alături de persoana iubită sau de prieteni, pot să mai rezerve încă locuri de cazare în hotelurile din Poiana Brașov dacă aleg ofertele last minute Revelion 2014.

Un pachet cu patru nopți de cazare la un hotel de 3 stele din această stațiune poate fi rezervat la agențiile de turism cu 415 euro (1.850 de lei) de persoană. Cazarea se face în regim de demipensiune, în perioada 30 decembrie – 3 ianuarie, într-o cameră dublă.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

În tarif este inclusă cina festivă de Revelion, accesul gratuit la saună sau la jacuzzi și, pentru amatorii sporturilor de iarnă, transferul de la hotel la pârtie.

Cazarea într-o cameră dublă la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, costă 538 de euro (2.400 de lei) de persoană. Oaspeții servesc două mese pe zi al căror cost este inclus în tariful camerei. Pe 31 decembrie și pe 1 ianuarie hotelierii le promit, de asemenea, seri festive.

Turiștii care aleg un astfel de pachet last minute Revelion 2014 au acces gratuit la piscină, saună, salină și sală de fitness și transfer de la hotel la pârtiile de schi. Cei care nu sunt echipați corespunzător, dar își doresc să iasă pe pârtie au 25% discount la garderoba de schi a hotelului.

Oferte last minute Revelion 2014 în stațiunile balneare

Turiștii care vor să evite aglomerația din stațiunile montane se pot orienta spre ofertele hotelierilor din stațiunile balneare, unde un pachet cu trei nopți de cazare, în regim all inclusive, la un hotel de 3 stele costă 1.098 de lei (246 de euro).

Se găsesc însă și oferte last minute Revelion 2014 mai ieftine în astfel de destinații pentru românii care nu sunt dispuși să scoată atât de mulți bani din buzunar pentru a-și petrece Anul Nou departe de casă.

Un pachet last minute de Revelion, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, la Băile Olănești costă 830 de lei (186 de euro) de persoană, cazarea făcându-se într-o cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele. Turiștii servesc trei mese pe zi și o cină festivă la trecerea dintre ani.

Cu 1.020 de lei (228 de euro) de persoană poți petrece trei nopți cazat la un hotel de 3 stele din Băile Felix, în regim de demipensiune. Hotelierul asigură pe 30 decembrie o cină tradițională, de Revelion o masă festivă, iar în prima seară a anului 2014 o „cină carnaval”.

Un pachet all inclusive la Băile Herculane costă 1.098 de lei (246 de euro) de persoană în tarif fiind inclus un loc de cazare într-o cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele, dar și o masa festivă de Anul Nou într-un local unde atmosfera va fi întreținută de o formație care va cânta live. Oaspeții care aleg acestă ofertă last minute Revelion 2014 au acces gratuit la bazinul interior o apă salină al hotelului, la saună și la sala de fitness.

Last minute Revelion 2014 la schi în Bulgaria

Locuri de cazare se mai găsesc la această oră și în cele mai populare stațiuni montane ale vecinilor bulgari, respectiv Bansko, Boroveț și Pamporovo.

Pentru a rezerva un Revelion last minute la un hotel de 4 stele din Bansko, stațiune aflată în sud-vestul Bulgariei, la poalele Munților Pirin, românii trebuie să scoată din buzunar până la 61 de euro (272 de lei) pe noapte de persoană.

FOTO: Samuel Kubani/Mediafax Foto/AFP

Un pachet de trei nopți de cazare, în regim de demipensiune, costă în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie 162 de euro (722 de lei) de persoană. Cazarea se face în camere dotate cu minibar, telefon, televizor și uscător de păr, iar turiștii au acces gratuit la piscină, saună, baie cu aburi și la sala de fitness.

Masa festivă de Revelion nu intră în tariful camerei, trebuie achitată obligatoriu și costă 75 de euro (334 de lei) pentru adult și 38 de euro (169 de lei) pentru copii.

Cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să petreacă Anul Nou în Boroveț, cea mai modernă stațiune montană a bulgarilor, trebuie să scoată din buzunar între 303 euro (1.351 de lei) și 340 de euro (1.516 lei) de persoană pentru un sejur de trei nopți la hotelurile de 4 stele care mai au încă locuri libere la final de an.

Cazare mai ieftină se găsește în Pamporovo, stațiune aflată în munții Rodopi care se poate lăuda cu 25 de kilometri de pârtii de schi și cu 18 instalații pe cablu care au capacitatea de a transporta până la 8.500 de persoane pe oră.

Un pachet last minute Revelion 2014 în Pamporovo costă între 200 de euro (891 de lei) și 220 de euro (980 de lei), turiștii fiind găzduiți în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie în hoteluri de lux, în regim de demipensiune.

Pachete last minute Revelion 2014 în Antalya și Istanbul

Turcia a rămas și anul acesta una dintre cele mai populare destinații de vacanță ale românilor. Climatul mai blând o face o destinație de vacanță perfectă pentru cei care vor să scape de frigul din țară. Pe ultima sută de metri se mai găsesc oferte last minute Revelion 2014 pentru Antalya și Istanbul.

Un Revelion last minute în Antalya, cea mai mare stațiune de pe litoralul turcesc, unde temperaturile variază în luna decembrie între 11 și 16,5 grade Celsius, costă 499 de euro (2.225 de lei). Zborul până la destinație se face cu o cursă charter cu plecarea pe 29 decembrie, iar pachetul cuprinde cinci nopți de cazare în regim all inclusive într-o cameră dublă de la un hotel de 4 stele.

În tarif sunt incluse asistența turistică și transferurile de la aeroport la hotel.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

Cu 249 de euro (1.110 lei) de persoană se găsesc oferte de cazare la hotelurile de 3 stele din Istanbul. În tarif este inclus biletul de avion, alături de patru nopți de cazare cu mic dejun. Odată ajuns la Istanbul poți vizita Moscheea Eyup Al Ansari, Marele Bazar sau Muzeul Topkapi Palace.

Noapte dintre ani o poți petrece cu 85 de euro (379 de lei) la un restaurant unde ai parte de un spectacol oriental, DJ și foc de artificii, sau pe un vas.

Last minute Revelion 2014 în destinații exotice

Românii cu dare de mână se pot orienta spre o vacanță exotică la final de an. Sri Lanka, perla Oceanului Indian, poate fi o destinație ideală pentru un Revelion exotic.

Un pachet last minute Revelion 2014 cu opt nopți de cazare într-o cameră dublă standard la un hotel de trei stele, în regim de demipensiune, costă 1.099 de euro (4.901 lei) de persoană. Tariful include și masa de Revelion. Cu 171 de euro (762 de lei) în plus te poți caza la un hotel de 4 stele tot din Sri Lanka.

Odată ajunși aici, pe turiști îi așteaptă plimbări cu elefanți și chiar excursii safari în junglă.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

Ca să înceapă anul bine, românii își pot rezerva o vacanță exotică în Thailanda. Zece zile pe Insula Phuket costă 1.190 de euro (5.307 lei). Tariful include biletul de avion, taxele de aeroport, asigurarea și tururile mai multor obiective turistice. Plecarea din țară este programată pentru data de 6 ianuarie, iar cazarea se face într-un hotel de 4 stele și include micul dejun.

Fii la curent cu știrile economice ale momentului. Abonează-te la pagina de Facebook Gândul Financiar

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?