Omniasig asigură bunurile și răspunderea aeroporturilor Otopeni și Băneasa

Omniasig asigură bunurile și răspunderea aeroporturilor Otopeni și Băneasa
Publicat: 09/01/2015, 18:08

Pentru asigurarea bunurilor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu, valoarea primei se ridică la 1,278 milioane lei pentru 12 luni, conform datelor pe e-licitatie.ro.

De asemenea, Omniasig a câștigat și licitația prin care va furniza polițe de asigurare de răspundere civilă aeroportuară a celor două aeroporturi. Valoarea totală a contractului este de 230.500 de euro (1,03 milioane de lei) pe o perioadă de 12 luni.

Omniasig este parte a grupului Vienna Insurance Group (Austria), care deține peste 99% din acțiunile asigurătorului român.

În 2013, societatea a ocupat locul al treilea pe piața asigurărilor după nivelul subscrierilor, care au atins 881,1 milioane de lei.

Omniasig a asigurat avionul implicat în evenimentul din ianuarie 2014 în zona Munților Apuseni, accident în urma cărui și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și Aurelia Ion, studentă la Institutul Medico-Militar din București.

De asemenea, societatea a asigurat și elicopterul prăbușit la finele anului trecut în lacul Siutghiol din județul Constanța, accident care a provocat decesul celor patru persoane aflate la bord.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase