Paradisul grecesc care l-a făcut pe un cunoscut om de afaceri român să pășească pe teren virgin

Publicat: 22/05/2014, 20:28
Actualizat: 21/03/2019, 04:11

Chartere către destinații din străinătate, un restaurant în Centrul Vechi al Capitalei care îți dă senzația interiorului unui avion unde poți consulta oferte de vacanță în timp ce bei un pahar cu vin, iar mai nou un hotel în Corfu. Așa și-au extins afacerile în ultimii ani frații Pandel, șefii agenției de turism Christian Tour.

Peisajul pitoresc cu livezi de măslini, plaje deosebite de unde poți vedea coasta Albaniei, clima blândă și dorința românilor din ce în ce mai accentuată de a-și petrece vacanțele în Grecia i-au atras atenția omului de afaceri, l-au făcut să închirieze pe 18 ani resortul de lux Memento Kassiopi și să investească jumătate de milion de euro în modernizarea lui.

Cristian Pandel spune despre hotelul de 4 stele din Corfu că ar fi un nou pas în dezvoltarea business-ului de succes pe care l-a pus pe picioare cu aproape două decenii în urmă. „Este o nouă provocare pentru noi acest tip de business, însă având experiența de peste 17 ani în domeniul turismului, ca touroperator, o dezvoltare în zona hotelieră a fost mai mult decât așteptată și mult râvnită”, a declarat șeful Christian Tour pentru gândul.

„Ne propunem să facem din Memento Hotels mai mult decât un lanț hotelier, să transformăm aceste resorturi în destinații în sine, în locuri în care turiștii să trăiască vacanța cu adevărat, să fie o experiență completă pentru ei”, a mai adăugat Pandel.

Șeful agenției românești, fost absolvent de drept ajuns ghid montan și apoi om de afaceri, explică totodată că principalele avantaje pe care le oferă primul hotel al lanțului Memento Hotels sunt acelea că astfel poate pune în aplicare numeroase strategii care să ducă la crearea unor pachete de vacanță complete și poate înțelege mai ușor așteptările clienților.

Sursă: YouTube

Planurile de extindere în domeniul hotelier ale celor de la Christian Tour nu se opresc însă aici. „În acest moment suntem în negocieri pentru aducerea unor noi hoteluri în lanțul Memento Hotels, cele mai multe fiind în Grecia sau în România”, explică Pandel adăugând că printre destinațiile elene care ar putea găzdui astfel de unități de cazare s-ar putea număra în următorii ani Thassos sau Rodos.

Litoralul bulgăresc, ales doar în luna martie de 4.300 de români ca destinație de vacanță și considerat una dintre destinațiile de masă de top ale turiștilor din țara noastră alături de Grecia și Turcia, nu reprezintă încă o prioritate pentru șeful agenției, deși acesta spune că este deschis oricărei potențiale piețe.

Turiștii sunt serviți de români, dar și de africani

Pentru hotelul all inclusive deschis la mijlocul lunii aprilie și aflat la 10 minute de mers pe jos de Kassiopi, micul sat de pescari ajuns acum stațiune cunoscută la nivel internațional și apreciată, în special, de italieni și de britanici care își petrec aici concediile, lucrează 30 de persoane.

Turiștii români care ajung să se cazeze aici sunt serviți atât de către alți conaționali, cât și de africani.

„Circa 30% dintre angajați sunt români, dar avem și angajați greci sau chiar persoane din Africa de Sud”, ne-a explicat Pandel.

Tarife deluxe de la 449 de euro

Resortul Christian Tour va găzdui în acest sezon britanici, români, polonezi, cehi, bulgari și greci în cele 96 de camere care au o capacitate de 350 de locuri.

„Există negocieri cu touroperatorii germani și nordici pentru aducerea turiștilor și din state ale Europei de Nord sau din Germania”, spune șeful agenției de turism, adăugând că în hotelul său de lux s-au cazat deja mai multe grupuri de români.

Mare parte dintre aceștia aveau peste 55 de ani și au călătorit cu programul Senior Voyage, dar nu au lipsit nici familiile care au plecat în vacanță alături de copii și nici cuplurile.

Românii cazați la Memento Hotel Kassiopi au ales, în general, camere duble sau triple și camere din categoria „family”.

Pachetele turistice către această destinație pornesc, pentru camerele duble standard, de la 390 de euro de persoană și de la 449 de euro de persoană, în cazul camerelor deluxe. Acestea cuprind biletul de avion pentru o cursă charter, transferul de la aeroport la hotel, șapte nopți de cazare, masă, asistență turistică pe perioada sejurului și taxa de aeroport.

Sursă foto: Christian Tour

Odată ajunși aici, turiștii se pot relaxa la una dintre cele patru piscine, pot juca tenis, biliard sau baschet sau pot participa la serile tematice organizate în cadrul resortului unde se joacă bingo sau se face karaoke.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Cabral s-a dezlănțuit în club. A plecat de la petrecere cu două femei
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cea mai nouă tehnologie wireless 6G, de 500 de ori mai rapidă decât cele mai...