Topul celor mai scumpe garsoniere scoase la vânzare în București și în principalele orașe ale țării. GALERIE FOTO

Publicat: 18/07/2012, 19:47
Actualizat: 20/03/2019, 19:22

Cele mai scumpe garsoniere din Capitală au fost scoase la vânzare, în ultima perioadă, de către proprietari cu sume de peste 85.000 de euro. Astfel de locuințe sunt plasate în ansambluri imobiliare rezidențiale, din zone precum Herăstrău sau Piața Domenii, și dispun de suprafețe utile de peste 44 de metri pătrați, conform portalului de profil imobiliare.ro.

În ultimul an, prețul mediu cerut de proprietari pentru apartamentele noi aflate în București a scăzut cu 8%, ajungând la valoarea de 1.295 de euro pe metru pătrat util. Trendul a fost resimțit în special în cazul garsonierelor și al apartamentelor cu două camere care s-au ieftinit cu circa 8,6%, respectiv cu 7% de la începutul anului în curs.

Și prețul apartamentelor vechi scoase la vânzare în diferite cartiere ale Capitalei a scăzut. În cazul lor se înregistra, luna trecută, un preț mediu de 1.064 de euro pe metru pătrat util, cu 3,2% mai mic decât în aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, cea mai mare scădere a prețurilor de vânzare, de 3,9%, s-a înregistrat în rândul garsonierelor aflate în imobile vechi, ele fiind urmate în top de apartamentele cu trei camere.

Topul celor mai scumpe garsoniere scoase la vânzare în București

Cea mai scumpă garsonieră scoasă la vânzare în această perioadă de către proprietarii săi costă 125.000 de euro și se află în zona Parcului Herăstrău din Capitală. Suprafața sa utilă este de 44 de metri pătrați, garsoniera fiind una de lux, aflată la primul etaj al unui imobil construit în anul 2008.

Ea dispune de ferestre cu geam termopan, de parchet și gresie, și este izolată termic atât la interior, cât și la exterior.

Garsoniera are o bucătărie complet utilată și dispune de electrocasnice precum cafetiră, mașină de spălat rufe, frigider, aragaz, hotă și televizor. Noii locatari ai acestei locuințe vor avea asigurat și de un loc de parcare în garajul imobilului și vor beneficia de servicii de pază.

Pe locul al doilea în topul celor mai scumpe garsoniere scoase la vânzare în București se află un apartament de lux cu o cameră, decomandat, cu o suprafață utilă de 70,83 de metri pătrați pentru care proprietarii cer suma de 102.000 de euro.

Imobilul, alcătuit din șase etaje, în care se află această garsonieră este parte a unui complex rezidențial exclusivist, conform ofetei, și este situat în cartierul Domenii.

Locuința dispune de o bucătarie, de o baie și de un balcon. Cei care vor să cumpere această proprietate vor putea folosi, contracost, și parcarea aflată în cadrul complexului, pentru suma de 17.000 de euro (plus TVA).

În cadrul aceluiași complex rezidențial sunt scoase la vânzare, cu sume cuprinse între 100.000 – 102.000 de euro, și alte garsoniere cu suprafețe utile cuprinse între 54 și 70,83 de metri pătrați.

Locul al treilea al clasamentului este ocupat de o garsonieră aflată în zona Dorobanți, care este scoasă la vânzare pentru suma de 95.376 de euro. Ea are o suprafață utilă de 51,84 de metri pătrați este decomandată, confort 1, și se află la etajul al doilea al unui imobil.

Ea dispune de baie, bucătărie și terasă. Clădirea în care se află are și grădină și este parte a unui ansamblu rezidențial.

Locuința se află, conform ofertei de vânzare, în apropierea mijlocelor de transport în comun, și a unor supermarketuri.

Penultimul loc al topului este ocupat de o garsonieră, confort 1, aflată în zona Parcului Herăstrău, la etajul al șaselea al unui bloc ce a fost construit în urmă cu 3 ani. Ea este scoasă la vânzare pentru suma de 95.000 de euro.

Garsoniera dispune de o suprafață utilă de 45 de metri pătrați, de ferestre cu geam termopan, de uși interioare din lemn și este complet mobilată.

În același bloc sunt scoase la vânzare, tot pentru suma de 95.000 de euro, alte două garsoniere cu o suprafețe utile de 51, respectiv 52 de metri pătrați.

Pe ultimul loc al topului celor mai scumpe garsoniere scoase la vânzare în ultima perioadă de proprietarii din Capitală se află o locuință aflată în cartierul Dristor. Prețul cu care este scoasă la vânzare este 88.000 de euro.

Ea are o suprafață utilă de 51 de metri pătrați, se află în imediata apropiere a centrului comercial București Mall și cuprinde un living, o bucătărie open space și un dormitor.

Apartamentul este situat într-un complex rezidențial, este decomandat și în prețul său este inclus și un loc în parcarea subterană a clădirii.

Cât costă cele mai scumpe garsoniere scoase la vânzare în orașele Timișoara, Brașov, Cluj și Constanța

Cea mai scumpă garsonieră scoasă la vânzare în orașul Cluj-Napoca costă 90.000 de euro și se află pe bulevardul 21 Decembrie, într-o zonă ultracentrală.

Locuința este plasată într-o vilă construită în anul 1820, cu un regim de înălțime parter plus un etaj, are o bucătărie și o baie și este decomandată. Cei care vor dori să cumpere această garsonieră vor dispune și de un loc de parcare și de o boxă la subsolul clădirii.

În momentul de față locuința trebuie să fie renovată. Încâlzirea ei este realizată cu ajutorul unei sobe de teracotă.

O garsonieră aflată în zona Drumul Poienii din Brașov este scoasă la vânzare de către proprietari pentru suma de 63.000 de euro. Ea este decomandată, are o suprafață utilă de 45 de metri pătrați și se află la primul etaj al unui imobil construit în anul 1998.

Garsoniera a fost renovată recent, este mobilată complet și are centrală termică proprie. Cumpărătorii săi vor primi și o boxă la subsolul imobilului.

Pentru suma de 58.000 de euro persoanele interesate de achiziționarea unei locuințe noi pot cumpăra o garsonieră cu o suprafață de 50 de metri pătrați într-un imobil construit anul trecut în Constanța.

Ea se află la etajul al patrulea, ultimul al locuinței, este decomandată, și dispune de o bucătărie, de o baie și de un balcon.

Conform ofertei, terasa poate fi transformată și locuința poate fi modificată într-un apartament cu două camere. Garsoniera se vinde fără dotări precum gresie, faianță, parchet sau obiecte sanitare, dar are o centrală termică proprie.

Cea mai scumpă garsonieră scoasă la vânzare în Timișoara costă 43.000 de euro și este localizată în zona Piața Unirii a acestui oraș. Garsoniera, confort 1, se află la primul etaj al unui bloc de apartamente, clădire istorică, și are o suprafață utilă de 50 de metri pătrați.

Ea este dotată cu centrală termică proprie și are o terasă, o bucătărie și o baie.

Sursă foto: imobiliare.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Trafic restricționat în Capitală, în weekend, de Florii: Ce a transmis Arhiepiscopia Bucureștilor
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine