Tragedie la New York. Un avocat al Deutsche Bank și-a pus capăt zilelor

Redactor:
Silviu Bănilă
Tragedie la New York. Un avocat al Deutsche Bank și-a pus capăt zilelor
Un avocat al Deutsche Bank s-a spânzurat la New York. În ce scandaluri financiare a reprezentat banca
Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit fără viață în data de 20 octombrie. Avocatul s-ar fi spânzurat de o balustradă din imobilul în care locuia. Gambino, un consilier general și director care a lucrat 11 ani pentru Deutsche Bank, a fost găsit de soția sa, care a alertat de urgență medicii. În ciuda eforturilor depuse, acesta nu a putut fi salvat.
 
Avocatul Gambino a fost implicat în soluționarea unor probleme legale pentru Deutsche Bank, precum cele generate de scandalul manipulării dobânzilor Libor și a pieței valutare. Cea mai mare bancă din Germania a plătit deja amenzi și despăgubiri în valoare totală de 6,1 miliarde euro, în ultimii doi ani și jumătate. Deutsche Bank estimează că în al treilea trimestru al acestui an va înregistra cheltuieli de judecată de 894 milioane euro.
 
La începutul acestui an, fostul șef al Deutsche Bank, William Broeksmit, care avea o relație profesională strânsă cu co-directorul executiv Anshu Jain, a fost găsit mort în locuința sa din Londra. Potrivit autorităților, și Broeksmit și-ar fi pus capăt zilelor, scrie Reuters.
Inchide