Vestea pe care o are statul pentru cei care au făcut cumpărături pe 18 august

Vestea pe care o are statul pentru cei care au făcut cumpărături pe 18 august
Publicat: 19/09/2016, 07:38

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale de duminică este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, precizează Ministerul Finanțelor Publice într-un comunicat.

Selecția câștigătorilor a fost realizată în două etape.

După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Extragerea a fost realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere a fost formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele au fost verificate în prezența comisiei înainte de tragere.