ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Ofertă de Valentine’s Day la bilete de avion. Cât costă un zbor la Roma sau la Paris

Redactor:
Corina Vârlan
ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Ofertă de Valentine’s Day la bilete de avion. Cât costă un zbor la Roma sau la Paris
ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Îndrăgostiții care plănuiesc o vacanță romantică în străinătate pot profita în perioada 7-9 februarie de oferta de Valentine's Day a Blue Air

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Aceasta le pune la dispoziție clienților o reducere de 14,99% la achiziționarea unui bilet de avion spre orice destinație. Biletele pot fi rezervate pe site-ul www.blueairweb.com pentru perioada 7 februarie – 25 octombrie.

Fii la curent cu știrile economice ale momentului. Abonează-te la pagina de Facebook Gândul Financiar

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Cei care vor profita de oferta de Valentine’s Day vor putea achiziționa un bilet pentru ruta București – Roma și cu 16,91 de euro. Un zbor București – Paris costă la preț redus 59,41 euro, iar unul cu destinația Londra costă 76,41 de euro.

Românii care vor să plece din țară cu avionul până pe data de 19 iunie pot achiziționa bilete la prețuri promoționale și de la compania aeriană KLM. Reducerile sunt valabile pentru 25 de destinații din Asia, America Centrală și de Sud.

Un zbor dus-întors pe ruta București – Beijing costă, spre exemplu, 499 de euro, în timp ce pentru destinații precum Kuala Lumpur, Osaka, Singapore sau Shanghai prețurile variază între 529 de euro și 599 de euro. Un bilet de avion cu destinația Bali – Denpasar poate fi achiziționat, la rândul său, la preț redus, respectiv cu 699 de euro.

Tarifele au toate taxele incluse, iar biletele pot fi rezervate direct pe site-ul companiei sau la agențiile de turism partenere. Acestea pot fi folosite până la data de 15 iunie, în cazul zborurilor transatlantice, și până pe 19 iunie pentru celelalte destinații.

Mai multe ponturi pentru un sejur perfect, oferte de vacanță și destinații deosebite din lume pe pagina de Facebook „Tips and Travel”

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide