Horoscop 1 martie 2024. ZODIA care va obține o sumă importantă de bani

Horoscop 1 martie 2024. ZODIA care va obține o sumă importantă de bani
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 29/02/2024, 15:00

Nu ai nevoie de aprobarea nimănui. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 1 martie 2024.

Berbec

Astăzi regândiți toate valorile sociale pe care le luați ca atare. La fel ca noi toți, le-ai învățat la o vârstă fragedă și le-ai acceptat fără să te gândești. Conceptele consacrate ale bunelor maniere merită în mod special să fie luate în considerare. După ce ai auzit ani de zile despre toate acele lucruri care „pur și simplu nu se fac”, nu este revigorant să te gândești că poate ar trebui să fie făcute până la urmă?

Taur

Astăzi este o zi ideală pentru a face cumpărături pentru o garderobă nouă. S-ar putea ca stilul tău obișnuit să ți se pară prea convențional sau incomod de trendy. Uneori respingi ținute care îți plac cu adevărat de teamă că sunt prea sugestive, demodate sau altceva. Poate că ar trebui să-ți asculți judecata bună pentru o schimbare, în loc să fii atât de preocupat de ceea ce ar putea crede ceilalți.

Gemeni

Tema zilei este cunoașterea și învățarea. Ai studiat domeniul pe care ți l-ai dorit cu adevărat? Te simți prost că nu ai urmat o școală sau un program de acest gen? Dacă aceste probleme sunt cele mai importante în mintea ta astăzi, amintește-ți că creativitatea ta are prea puțin de-a face cu diplomele pe care le deții. Are totul de-a face cu modul în care îți folosești abilitățile și cunoștințele pentru a îmbunătăți lumea.

Rac

Alinierea planetară este favorabilă, iar tu ești în curs de a culege beneficiile. A fost doar o chestiune de conștientizare și de rezolvare a unor chestiuni legate de nevoia ta de recunoaștere socială. Nu mai fi atât de dornic de aprobare. Toată lumea conține un părinte interior sever și poate supraviețui confortabil într-o autosuficiență totală. De fapt, aceasta este cea mai mare forță a ta.

Leu

S-ar putea să te simți îngrădit de modelele pe care societatea le oferă în prezent. Pe măsură ce te străduiești să ajungi la propria definiție a realizatorului cu adevărat inovator, alte persoane îți critică uneori atitudinea mai degrabă eliberată. Doar pentru că ideile tale nu sunt în concordanță cu ale lor nu le invalidează în niciun caz. Dacă ideile tale sunt prea radicale, ale lor sunt prea convenționale. Există loc pentru ambele puncte de vedere.

Fecioară

Rezultatele recentei influențe planetare se întorc acasă. Dacă totul a decurs conform planului, ai dobândit o oarecare cunoaștere a ego-ului tău. Înțelepții budiști spun că drumul spre împlinirea spirituală constă în a ști cum să construiești un ego sănătos, dezvoltând în același timp o parte din tine însuți complet străină de ego. Lucrezi din greu la acest lucru?

Balanță

O criză mică este tot o criză, nu-i așa? Te poți aștepta la o astfel de criză în viața personală astăzi. Deoarece nu ești genul de persoană care lasă problemele să rămână nerezolvate, nu vei mai putea amâna mult timp rezolvarea problemelor tale. Responsabilitățile sunt împărțite în mod egal cu partenerul tău? Faceți fiecare dintre voi un efort egal pentru a menține armonia? Punerea întrebărilor este primul pas pentru a răspunde la ele.

Scorpion

Ceva trebuie să se schimbe. Ai știut-o de îndată ce te-ai trezit în această dimineață. Oglinda ta oferă impulsul pentru rezoluții importante astăzi. Este timpul să începi o dietă, să te angajezi să faci mai multă mișcare sau să îți întărești hotărârea de a renunța la fumat? Orice lucru pe care îl faci pentru a-ți îmbunătăți aspectul te va face să te simți mult mai bine în pielea ta. Cumpără-ți haine noi sau tunde-te. Oamenii vor observa.

Săgetător

Singurul lucru bun în a fi într-un roller coaster emoțional este că nu te simți niciodată la fel pentru mult timp. Într-o clipă ești sus, în următoarea ești jos. Nu-ți poți da seama ce anume îți dorești. În loc să îi tragi pe cei dragi alături de tine în această călătorie, pleci din mediul obișnuit. Îți va fi mult mai bine singur. Iar din aceste momente de singurătate s-ar putea să iasă ceva mai important!

Capricorn

Ar fi bine să verifici ceasul deșteptătoră. Tendința ta de astăzi va fi să rămâi în coconul micii tale lumi de vis, adâncit în propriile gânduri. Gândurile obsesive, în special, vor încerca să înece unele probleme mai presante din trecut care trebuie rezolvate odată pentru totdeauna. Sună! Este timpul să te trezești!

Vărsător

Este ceva în aer care te împinge spre schimbare sau reînnoire. Este timpul să-ți schimbi garderoba sau să îți redecorezi casa? Dacă da, astăzi este ziua potrivită. Dacă ai un buget, vei găsi la fel de împlinitor (și mult mai ieftin) să îți eliberezi casa de toate lucrurile care pur și simplu nu mai sunt „tu”. Înconjoară-te cu lucruri pe care le iubești.

Pești

Vestea bună este următoarea – se îmbunătățește. S-ar putea să te aștepte vremuri de încercare. Dacă ești părinte, copiii îți vor cere ceva la fiecare cinci minute, iar tu poți simți presiune din toate părțile. Nici măcar viața ta amoroasă nu este imună la îndoiala care pare să planeze deasupra capului tău. Niciun compromis nu este posibil pentru tine. Stai liniștit și să știi că vor veni zile mai liniștite.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO