Horoscop 15 mai 2024. FECIOARELE trăiesc în trecut

Horoscop 15 mai 2024. FECIOARELE trăiesc în trecut
Publicat: 14/05/2024, 15:00

Aspectele planetare sporesc compasiunea. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 15 mai 2024.

Berbec

Te-ai născut cu o anumită grație și frumusețe. Astăzi vei putea să-ți cultivi dragostea pentru lucrurile frumoase. S-ar putea să simți nevoia să încerci haine de firmă sau să îți exprimi simțul estetic înnăscut prin pictură. Astăzi, cele cinci simțuri te vor ghida cu ajutorul imaginației și al temperamentului tău de artist.

Taur

Ai dorințe urgente, dar ele rămân un secret pentru toți ceilalți. În singurătate, îți cultivi interesul pentru filozofie și misticism. Astăzi, parcă ești absent din lume. Corpul și acțiunile tale sunt în lumea reală, dar minte îți e atât de departe, încât va fi greu pentru cei din jur să te scoată de acolo! Ce concentrare incredibilă!

Gemeni

De obicei, ești sufletul petrecerii, dar astăzi s-ar putea să vrei să te retragi în coconul tău, departe de lume și de tot zgomotul ei. Ai nevoie să te golești de toate ideile și gândurile negative. Este timpul să faci o curățenie mentală și să scapi de noțiunile care ți-au fost plantate în minte de mic. Acum poți să o iei de la capăt.

Rac

Judecata ta despre oameni se bazează prea mult pe opinia generală. De îndată ce cunoști pe cineva, accepți ceea ce cred ceilalți despre el sau ea, fără să încerci să afli mai multe. Această lipsă de curiozitate te-ar putea determina să iei o decizie pripită în legătură cu cineva astăzi. Dacă îți faci timp să asculți cu inima, ai putea fi impresionat de ceea ce auzi.

Leu

Ai tendința de a da mai multă greutate opiniei populare decât propriilor tale sentimente? Poate că vrei să vezi doar filmele despre care vorbește toată lumea, să asculți muzica populară sau să citești bestseller-uri. Pe scurt, gusturile tale sunt exact ca ale majorității americanilor. Este asta ceea ce îți dorești? Chiar și atunci când nu-ți place un film, poți spune că îți place dacă toată lumea o face. Ascultă-ți ideile astăzi.

Fecioară

Gândurile tale se înclină spre trecut. Nu te deplasezi înapoi, dar este posibil să vrei să intri în contact cu rădăcinile tale pentru a te îndrepta spre viitor. De asemenea, ai vrea să înțelegi mai bine din greșelile trecutului. Vei fi un fel de psihanalist astăzi.

Balanță

Oamenii te pot citi ca pe o carte astăzi. Din cauza pozițiilor planetare actuale, ești un pic mai sensibil decât de obicei. Reacțiile tale la anumite situații sunt scrise pe fața ta. Roșești, iar mâinile îți transpiră și îți tremură. Fiecare dintre gesturile tale dezvăluie emoții. Acesta ar fi un moment excelent pentru a fi îndrăgostit. Atenție la dragostea la prima vedere!

Scorpion

Este posibil ca abilitățile tale analitice excelente să nu fie la înălțime în următoarele zile. Pari copleșit de emoții. Îți este greu să-ți ascunzi sentimentele și să procesezi informațiile pe care le primești. În loc să încerci să înțelegi oamenii, ai tendința de a le interpreta acțiunile și de a-ți imagina lucruri care nu sunt adevărate. Ai grijă la judecata ta în acest moment. Este foarte departe de adevăr!

Săgetător

Aspectele planetare te invită să explorezi expresii puternice ale sentimentelor. O declarație de dragoste, o autobiografie, o confesiune spirituală, scuze sau împăcare. Toate aceste tipuri de comunicare aduc un fel de revelație intimă. S-ar putea să fie ceea ce ai nevoie pentru a profita de inspirația puternică a momentului.

Capricorn

Acesta este un moment excelent pentru a-ți împărtăși sentimentele cu persoana pe care o iubești. S-ar putea să ți se pară puțin înfricoșător. De obicei, ești o persoană rezervată, dar s-ar putea să te surprinzi cu declarațiile pasionale care îți reflectă fericirea de acum. Profită de acest lucru, pentru că lucrurile s-ar putea schimba în următoarele zile. S-ar putea să te întorci în modul de recluziune!

Vărsător

S-ar putea să ai chef să mergi desculț, să îți consolezi prietenii sau să te joci cu copiii. Există o tandrețe și o deschidere în aer care afectează pe toată lumea. Va fi ca o zi minunată la țară, în care toată lumea este fericită să se vadă, să se îmbrățișeze și să spună pentru a suta oară povești vechi de familie. Aceste zile îi fac pe tineri să râdă și pe bătrâni să zâmbească.

Pești

Aspectele planetare actuale îți sporesc compasiunea naturală față de ceilalți oameni. Relațiile vor fi în prim-planul minții tale astăzi. Te simți bine în pielea ta, iar ceilalți oameni își dau seama! Oamenii sunt atrași de tine și doresc să ia parte la seninătatea ta vindecătoare. Ascultă fără să judeci, în timp ce oamenii își varsă inimile. Aceasta este o abilitate foarte prețioasă.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Pericolul ascuns din dulapurile de hotel. Locul în care e cel mai bine să-ți pui...
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel...
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în...
România, ocolită de turiștii străini. Motivul pentru care nu vor să-și facă vacanța la noi...
A MURIT! România a mai pierdut o VOCE de AUR!
Dieta pe care o respectă cu SFINȚENIE Dana Rogoz. Are un abdomen plat, deși a...
Vreme la extreme în Bucureşti: de la temperaturi de aproape 40 de grade, la ploaie...
A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut. Actrița i-a șocat...
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Ai voie cu remorca pe autostradă? Reguli de respectat când tractezi o rulotă/remorcă
ONU: Riscul utilizării armelor atomice nu a fost niciodată atât de mare / Americanii schimbă...
Unul dintre cei mai BOGAȚI sportivi ai lumii spune care-i CHEIA succesului
Lege pentru toate BLOCURILE din România. Regulile de care NU POATE scăpa absolut niciun proprietar
Răzvan Simion și Daliana s-au căsătorit în mare taină. Mesaj emoținant postat de soția prezentatorului
Imagini de la nunta lui Pepe cu Yasmine! Cum au arătat mirii în una dintre...
Miracol. Patru ostatici israelieni în Gaza, salvați după 8 luni de calvar. "Nu mă omorâţi!"
Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre decesul mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea...
Marcel Pavel, mesaj emoționant pentru Pepe în ziua nunții sale cu Yasmine. Ce le-a transmis...
BANCUL ZILEI. Bulișor vede un cetățean ieșind dintr-un bordel și se ia după el: -...
Câți sportivi calificați la Jocurile Olimpice Paris 2024 are România?
×