VIDEO | Horoscop 18 octombrie 2023. Încearcă să ignori tensiunile din jurul tău

Publicat: 17/10/2023, 15:00
Actualizat: 17/10/2023, 18:18

Ține cont și de părerile celorlalți, dar menține-ți punctul de vedere. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 18 octombrie 2023.

Berbec

Starea ta de spirit este destul de bună, deși ar putea exista persoane care să încerce să submineze această atitudine pozitivă. Încearcă să nu lași dezacordurile altora să te doboare. Este important să ai o atitudine pașnică pentru a echilibra furia și ostilitatea prezente în jur. Fii cel care promovează această armonie. Nu te descuraja!

Taur

Nu vei duce lipsă de energie și îți vei exprima opinia. Dă-ți seama că vorbele tale au o putere mare pe măsură ce oamenii vor să descopere adevărul. Ajută-i pe cei din jurul tău să lucreze împreună spre un scop comun. Tu ești cel care coordonează. Să ai încredere!

Gemeni

Pacea și armonia sunt în programul obișnuit al zilei, dar există șanse mari să apară o forță războinică ce are opinii puternice și tendințe răzbunătoare. Asigură-te că acțiunile tale sunt bine aliniate cu sufletul tău, altfel ai putea fi aruncat într-o bătălie care nu are nimic de-a face cu tine. Fii prudent!

Rac

„Ți-am spus eu” ar putea fi motto-ul tău. Ai putea să fii martor la o acțiune și să vezi imediat consecințele. Folosește-ți intuiția incredibilă pentru a te orienta spre cea mai bună soluție posibilă și lucrează la acest obiectiv înainte ca lucrurile să scape de sub control. Ai nevoie de echilibru!

Leu

S-ar putea să știi exact ceea ce trebuie să faci, dar dintr-un motiv oarecare, acțiunea necesară ar putea fi un lucru greu de pus în aplicare pentru tine. Asumă-ți un rol activ pentru a te implica. Spune-ți părerea, dar nu te atașa atât de mult de rezultate. Ai putea să te superi și să te descurajezi dacă lucrurile nu merg exact conform planului. Fii prudent!

Fecioară

Asigură-te că opinia ta nu se pierde în frenezia zilei. Cuvintele tale s-ar putea să nu se alinieze cu lucrurile pe care oamenii vor să le audă. Încearcă să nu iei acest lucru personal. Vorbele tale nu sunt mai puțin importante. Ești capabil să vezi lucruri pe care alții nu le pot vedea. Calmează-te!

Balanță

Ai două opțiuni astăzi. Fie sari în mijlocul discuției, fie stai deoparte. Există două tabere distincte care își pregătesc arsenalul pentru luptă. Nu știi de partea cui să fii, însă ține cont că ar trebui să menții pacea. Alege!

Scorpion

S-ar putea să sfârșești prin a fi cel care îi calmează pe toți astăzi. Folosește-ți latura artistică și dragostea pentru frumusețe și armonie pentru a-i inspira pe ceilalți să lase deoparte diferențele și să se concentreze asupra aspectelor pozitive. Faceți tot ce puteți pentru a promova pacea. Fii tu!

Săgetător

Capacitatea de a discuta cu oamenii va fi extrem de importantă pentru a menține o punte între taberele aflate în război. Menține lucrurile în mișcare și încercă să nu lași situația să stagneze pe o singură problemă. Nu-ți fie teamă să faci un pas în față și să-ți asumi un rol de lider. O poți face!

Capricorn

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi lucrat tot timpul. Găsește-ți alinare în a ști că lucrurile se vor îmbunătăți până mâine. S-ar putea să ai senzația că ești cumva singur, în ciuda cercului de prieteni care te înconjoară și te iubește. Încearcă să fii la curent cu informațiile și evoluțiile din jurul tău, astfel încât să poți lua decizii cât mai informate. Nu te da bătut!

Vărsător

Încearcă să ignori tensiunile din jurul tău. Nu trebuie să te cobori la nivelul altuia. Fii mândru de acțiunile tale și fă lucrurile cu încredere. Lucrează cu negativitatea. Cel mai rău lucru ar fi să o ignori. Abordați problemele direct de îndată ce apar. Nu dezgropați trecutul. Este timpul să mergeți înainte.

Pești

Vrei să te detașezi și să mergi la cumpărături. Aliniați-vă cu parteneri și aliați care vă împărtășesc opiniile. Există suficiente tensiuni și războaie care fac ravagii în lumea din jurul tău și nu trebuie să fii și tu parte negativă, contribuind cu dispute la această situație. Relaxează-te!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată