Horoscop 20 aprilie 2024. ZODIA care vrea să-și controleze apropiații

Horoscop 20 aprilie 2024. ZODIA care vrea să-și controleze apropiații
Publicat: 19/04/2024, 15:00

Stai departe de linia de foc. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 20 aprilie 2024.

Berbec

Oamenii ar putea să explodeze de furie în jur și s-ar putea să te întrebi care este marea problemă. Dacă cineva este posibil să aibă un cap echilibrat prin haosul de astăzi, acela ești tu, iar acest lucru îți oferă un avantaj enorm în orice situație. Frumusețea este că ar trebui să poți folosi aceste situații în avantajul tău. Înțelegi diferitele laturi și știi cum să le faci să lucreze pentru tine.

Taur

Cu cât încerci să-i controlezi mai mult pe ceilalți, cu atât mai greu vei obține ceea ce vrei. Oamenii cu voință la fel de puternică îți fac cunoscut că nu se vor lăsa intimidați de comportamentul tău manipulator. Dacă o abordare directă nu funcționează, lasă lucrurile așa cum sunt. Poate că situația nu a fost menită să evolueze așa cum ți-ai dorit. Ai încredere că lucrurile se vor rezolva în bine, indiferent dacă vei obține sau nu ceea ce îți dorești.

Gemeni

S-ar putea să îți dai mâna cu un purtător de cuvânt care este dispus să ateste onestitatea și bunătatea ta. Această persoană este bucuroasă să intervină și să îți cânte în strună. Ți-ai câștigat un spațiu în lumina reflectoarelor, așa că nu te retrage în fundal atunci când ți se va striga numele. Acceptă cu grație laudele pe care le primești – le meriți.

Rac

S-ar putea să te simți frustrat atunci când cei care au luat scurtături câștigă pe poziția ta. Crezi că este necesară o muncă asiduă pentru a ajunge acolo unde trebuie să ajungi. Nu ți-e teamă să cheltuiești sângele și sudoarea necesare pentru a avea succes. Ai planificat bine și ești pe drumul cel bun. Încearcă să nu te superi din cauza celorlalți care aleg calea ușoară. Poate că li se pare că te depășesc, dar tu ești cu ani lumină înaintea lor.

Leu

S-ar putea să nu-ți dai seama de efectul comportamentului tău neregulat asupra altora. Aceștia pot încerca să îți înțeleagă punctul de vedere, dar uneori pare că vorbești în ghicitori. Încetinește și clarifică-ți gândurile înainte de a le dicta ordine celorlalți. Ai o putere incredibilă. Învață cum să o exploatezi și să devii un bun lider, astfel încât să folosești cât mai eficient resursele pe care le ai la îndemână.

Fecioară

Cel mai bine ar fi să stai departe de linia de foc. Nu te băga în bătăliile altora. Alegând taberele, vă creați dușmani. Folosește-ți compasiunea pentru a calma situația. Folosește-ți firea grijulie pentru a stinge focul. Nu vă lăsați absorbit în flăcări, unde ați putea adăuga la confuzie. Treaba ta este să stai deoparte. Îți poate păsa de rezultat fără să te arunci cu capul înainte.

Balanță

Deși starea ta generală este bună, asta nu înseamnă că ziua ta va decurge fără probleme. Când vine vorba de proiecte și de rezolvarea lucrurilor, s-ar putea ca tu să fii cel care preia conducerea. Te pricepi să motivezi trupele să se miște ca o forță unitară. Singurul lucru de care trebuie să fii atent este să ai motive egoiste. Dacă nu iei în considerare nevoile celorlalți, va exista o revoltă pe nava ta.

Scorpion

Pot apărea situații dificile în care simți că ești condamnat, indiferent de ceea ce faci. Găsirea unei soluții funcționale pare imposibilă din cauza orgoliilor persoanelor implicate. Chiar dacă totul pare fezabil pe hârtie, acest lucru nu reprezintă o garanție că lucrurile vor funcționa în viața reală. Fii cinstit și practic și încearcă să nu alegi tabere sau să fii părtinitor în vreun fel.

Săgetător

Fii rapid să semnalezi când vezi o nedreptate. Dacă cineva spune ceva jignitor sau neadevărat, nu lăsa să treacă neobservat. Dacă o faci, ești la fel de vinovat ca și persoana care a comis ofensa. Atunci când știi că ai dreptate, spune-o. Este important ca ceilalți să te respecte. Firea ta onestă și bunul simț moral sunt calități importante și ar trebui să fie recunoscute în consecință.

Capricorn

Emoțiile tale pot fi neregulate. S-ar putea să vrei ca toată lumea să știe ce simți și să acționezi într-un mod imatur pentru a te face remarcat. Într-un fel, te simți ca un copil care face orice pentru a atrage atenția părinților, chiar dacă acțiunea este obraznică. În același timp, nu vrei să fii văzut ca fiind copilul cel rău. Drept urmare, s-ar putea să te plângi până când cineva te întreabă ce s-a întâmplat.

Vărsător

S-ar putea să te agiți având în vedere starea ta generală. Ești nerăbdător să te ridici și să faci un fel de cântec și dans, și totuși insiști să aștepți momentul potrivit. Între timp, devii extrem de nerăbdător pentru marele tău moment. Ești responsabil de propriul tău spectacol. Dacă te simți pregătit să continui, nu aștepta. Anxietatea adăugată nu va face decât să-ți uiți replicile.

Pești

Deși te poți mândri cu răbdarea ta, această calitate ar putea fi greu de obținut astăzi. Este posibil să te fi aplecat cât de mult ai putut și să fi ajuns la punctul de rupere. Picătura finală este pe cale să fie pusă pe spatele cămilei. Dă frâu liber exploziei de emoții cerute de evenimente. Nu are rost să încerci să îți păstrezi un comportament de sfânt astăzi.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern