Horoscop 22 aprilie 2024. ZODIA care pornește pe un alt drum

Horoscop 22 aprilie 2024. ZODIA care pornește pe un alt drum
Publicat: 21/04/2024, 15:00

Există șansa de a o lua de la capăt pe mai multe planuri. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 22 aprilie 2024.

Berbec

Rămâi acasă în seara asta și gătește o masă delicioasă pentru tine și pentru cineva drag. Vei gravita spre frumusețe, atât tangibilă, cât și intangibilă. De fapt, ar putea fi o zi bună pentru a merge la cumpărături, atâta timp cât îți poți controla nevoia de a cheltui prea mult. Nu lăsa ca valoarea ta de sine să fie echivalată cu câte jucării strălucitoare ai. Încearcă să nu exagerezi.

Taur

Astăzi poate părea una dintre acele zile în care toată lumea, în afară de tine, are o viață perfectă. Dă-ți seama că nimeni nu are o viață perfectă. Toată lumea este chinuită de demoni de un anumit fel. Și oricum nu este înțelept să te compari cu ceilalți. Cu cât o faci mai mult, cu atât mai mult te predispui pur și simplu la eșec. Găsește acel sentiment de iubire și împlinire în interiorul tău.

Gemeni

Deși norii sunt întunecați și amenințători, asta nu înseamnă neapărat că va ploua. Lucrurile sunt pe cale să atingă punctul culminant în viața ta. Mesajul de astăzi este că ar trebui să găsești frumusețea în tine și în ceilalți și să-ți reînnoiești entuziasmul în fiecare zi.

Rac

Astăzi este o zi extraordinară pentru tine. Ai șansa de a o lua de la capăt pe mai multe planuri, mai ales pe cel romantic. Fie că ești sau nu într-o relație serioasă, toate interacțiunile cu prietenii apropiați și partenerii tăi vor fi deosebit de tandre și semnificative. Consolidează-ți legătura cu cei din jurul tău, iar nucleul tău interior va fi întărit în consecință.

Leu

Lucrurile încep să se lumineze pentru tine, chiar dacă astăzi s-ar putea să ți se pară că interacțiunile tale sunt destul de grele. Nu fugi de acest sentiment. Mai mult ca sigur este rezultatul faptului că tu sau cealaltă persoană vă doriți, conștient sau inconștient, să vă apropiați și să deveniți mai apropiați și mai intimi. Sensibilitatea ta este accentuată. Permiteți-vă să simțiți mai degrabă decât să gândiți. Este o zi pentru a asculta mai degrabă decât pentru a vorbi.

Fecioară

Astăzi este o zi extraordinară pentru a-ți lăsa natura sensibilă și grijulie să strălucească pe deplin. Surprinde pe cineva cu trandafiri și o cină la lumina lumânărilor. Ai grijă de facilități precum muzica și vinul. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a merge la cumpărături pentru tine sau pentru alții. Lasă romantismul să te conducă. Nucleul tău interior va fi alimentat de relațiile cu ceilalți.

Balanță

Întoarce o nouă pagină cu cei dragi astăzi. Adaugă un nou val de tandrețe în dinamică. Dacă ceva te deranjează în relație, nu îl confrunta în mod abraziv și nu provoca ridicarea zidurilor defensive ale celeilalte persoane. Ai tact și iubire în abordarea ta și vei primi același lucru în schimb.

Scorpion

Astăzi te vei simți foarte bine conectat cu cei din jurul tău. Ieși în oraș și distrează-te alături de cei dragi. Vei experimenta unitatea care apare atunci când oamenii recunosc că toți facem parte dintr-un întreg. Acest lucru va rezona puternic și clar în miezul tău astăzi și vei fi extra sensibil și emoțional în legătură cu orice ți se spune, pozitiv sau negativ.

Săgetător

Există o greutate pământeană în această zi. Ai putea simți că relațiile tale se află într-o situație dificilă. Nu îți face griji, pentru că norii se vor lumina enorm după ziua de astăzi. Depui eforturi acum și faci orice planificare de ultimă oră pe care o consideri necesară înainte de a porni la drum. Poarta de start este pe cale să se deschidă.

Capricorn

Dragostea, generozitatea și simțul frumuseții îți sunt sporite astăzi. Dacă există un lucru pe care trebuie să îl faci, acela este să ieși afară și să privești apusul. Partea romantică, creativă și frumoasă a tuturor lucrurilor, inclusiv a ta, va rezona puternic și va crea o legătură de durată cu nucleul tău interior. Sentimentul tău de sine va fi restaurat prin momente de tandrețe.

Vărsător

Lasă garda jos astăzi. Nu simți că trebuie să faci performanță pentru nimeni. Acceptă ideea că ești perfect așa cum ești. Nu trebuie să îți demonstrezi valoarea de sine nimănui. Lasă-ți inima să se extindă și mintea să se odihnească. Asigură-te că strălucirea pură din tine îți luminează calea. Nu permite ca o mască artificială să blocheze realitatea adevăratei voastre identități.

Pești

Reconectează-te cu valoarea ta de sine astăzi și spune cu voce tare: „Sunt minunat!”. Te pricepi să îți extinzi inima către ceilalți și să îi ajuți cu problemele lor. Acum, ia o parte din această dragoste și grijă și concentrează-te asupra ta. Problemele care au de-a face cu dragostea și romantismul sunt de interes primordial. Ar trebui să îți faci timp pentru a evalua unde te afli în această etapă și să hrănești această parte a ființei tale.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice