HOROSCOP, 23 octombrie 2023. S-ar putea să ai nevoie de ajutorul sau de sfatul cuiva, astăzi

HOROSCOP, 23 octombrie 2023. S-ar putea să ai nevoie de ajutorul sau de sfatul cuiva, astăzi
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 22/10/2023, 15:00
Actualizat: 22/10/2023, 18:43

Privește propriul cămin ca pe un loc de relaxare, destinat odihnei și timpului frumos petrecut în familie. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 23 octombrie 2023.

Berbec

S-ar putea să ai nevoie de ajutorul sau de sfatul cuiva, astăzi. Nu-ți fie teamă să îl ceri. Ai tendința de a fi mândru de ingeniozitatea și independența ta. De cele mai multe ori, ceilalți sunt cei care îți întind mâna. Aveți dreptul să cereți ajutor. Nu este un semn de slăbiciune. Să știi când să ceri ajutor este un punct forte. Gândiți-vă la asta.

Taur

Partenerul de viață este nesigur. Vrea să petreacă mai mult timp singur și s-ar putea să te rănească acest lucru. Nu te lăsa afectat prea mult de situație. Înțelege și mergi mai departe. Va fi doar o perioadă.

Gemeni

Faci ceva special pentru apropiați. S-ar putea să fii puțin îngrijorat de ceea ce ar putea crede despre abilitățile tale de bucătar, gazdă. Nu pierde timpul îngrijorându-te. Toți se vor simți bine, inclusiv tu. Toată lumea are șanse să aibă o seară memorabilă. Fă tot ce poți, fii jovial ca de obicei și concentrează-te pe distracție.

Rac

Vei merge la o petrecere și vei fi foarte încântat de atmoseră. Mergi împreună cu partenerul de viață și vă veți distra cum nu ați mai făcut-o de mult timp. În plus, îți vei face și prieteni noi. Relaxează-te și distrează-te!

Leu

Unele persoane mai în vârstă, poate părinții tăi, te-ar putea suna. Ar putea fi o vizită mai degrabă liniștită, cu o conversație mai mult ocazională decât intensă și va fi plăcută. Mai târziu, ai putea lua legătura cu colegii tăi de muncă pentru a-i felicita pentru o reușită.

Fecioară

Te așteptai să te sune cineva, dar ar putea să nu o facă astăzi, iar acest lucru te-ar putea îngrijora puțin. Nu fiți prea timid să ridicați telefonul și să sunați. Este posibil ca prietenul tău să fi dormit prea mult sau să fi fost prea copleșit de muncă sau de viața de familie. Nu ai fost uitat. Dacă telefonați, această persoană se va bucura, fără îndoială, să vă audă.

Balanță

Grijile legate de bani ar putea fi în mintea ta. Un cec pe care îl așteptați s-ar putea să nu fi sosit. Poate că un proiect de care v-ați ocupat durează mai mult decât ați crezut și astfel fondurile așteptate întârzie. Este întârziat, nu anulat cu totul. Aveți răbdare și nu mai pierdeți timp cu îngrijorarea!

Scorpion

Vrei să ieși cu prietenii, însă ai mult de muncă și nu știi cum să gestionezi situația. Nu dispera, totuși. Încă te poți distra, așa cum ai planificat. Fă ce ai de făcut, cu seriozitate. Apoi, s-ar putea să poți să faci și ceea ce îți doreai.

Săgetător

Un obiectiv profesional pe care sperai să-l atingi poate părea nesigur acum. S-ar putea să te întrebi dacă munca ta a fost în zadar. Nu vă gândiți în acest fel. Se întâmplă multe lucruri în spatele scenei de care încă nu ești conștient. Când vei auzi despre aceste evoluții, vei ști că ești încă în cursă. Nu vă irosiți întreaga zi gândindu-vă la muncă. Încercați să vă relaxați. Mâine s-ar putea ca totul să se rezolve.

Capricorn

Petreceți mult timp lucrând la ceva ce ați vrea să iasă bine. Ar putea fi mai confuz decât de obicei astăzi. S-ar putea să dai peste un concept nou care nu prea are sens pentru tine. Nu pierdeți timpul, gândindu-vă dacă este bine sau nu. Gândește-te la altceva. Aveți răbdare.

Vărsător

Te-ai trezit în această dimineață cu o vagă amintire a unui vis. Nu va fi de niciun folos să încerci să-l scoți la suprafață. Poate că nu poți să îți amintești totul, caz în care ar trebui să încerci să analizezi puținul pe care ți-l amintești. Nu lăsa să te înnebunească. Este doar un vis, până la urmă.

Pești

Chestiunile juridice ar putea fi în mintea ta, astăzi. Poate că nesiguranța ta aruncă în aer o anumită dificultate peste măsură. Trebuie să privești întreaga situație cu mai multă obiectivitate. Dacă poți găsi pe cineva în cunoștință de cauză, roagă-l să te pună la curent cu faptele. Vei fi ușurat să afli că ai făcut munți din mușuroaie. Deocamdată, încearcă să te relaxezi și să te destinzi puțin.

FOTO – Profimedia

Vă recomandăm și:

HOROSCOP general, săptămâna 23-29 octombrie 2023. Compromisuri benefice relației de cuplu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată