Horoscop 4 martie 2024. RACII se îndrăgostesc

Horoscop 4 martie 2024. RACII se îndrăgostesc
Horoscop / Sursa FOTO: googleapis.com
Publicat: 03/03/2024, 15:00

Dragostea este în prim-plan. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 4 martie 2024.

Berbec

Lucrurile în ceea ce privește dragostea și romantismul ar putea fi un pic riscante pentru tine. S-ar putea să descoperi că trebuie să faci câteva ajustări pentru a rămâne pe aceeași pagină cu cei dragi. Este posibil ca niciunul dintre voi să nu se simtă în stare să preia conducerea în acest moment, provocând unele ezitări în relație. În timp ce fiecare dintre voi încearcă să se pună pe gânduri, confuzia ar putea domni.

Taur

Cu cât încerci să te agăți mai tare de ceva, cu atât este mai probabil ca acel ceva să vrea să-ți scape printre degete. Apucă ceea ce vrei, dar nu strânge prea tare. Păstrează un echilibru important între a arăta cuiva că îți pasă, luându-l sub aripa ta, și a-i permite libertatea de a fi propria persoană.

Gemeni

Chestiunile care implică dragostea și romantismul s-ar putea să nu meargă exact așa cum ți-ai dori. S-ar putea să aștepți ca partenerul tău să facă următorul pas, deoarece nu ești sigur de direcția în care evoluează relația. În același timp, s-ar putea ca partenerul tău să fie cel care te așteaptă. Păstrați liniile de comunicare deschise și nu mai juca jocuri mentale confuze.

Rac

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine în departamentul de dragoste și romantism, dar ai putea constata că astăzi lucrurile devin puțin fragile. În timp ce tu îți dorești ca lucrurile să fie clare și planificate, s-ar putea ca partenerul tău să tânjească după mai multă libertate și spontaneitate. Pot apărea tensiuni dacă una dintre părți devine prea fixată în felul ei de a fi. Tensiunea poate apărea atunci când niciunul dintre parteneri nu vrea să preia conducerea.

Leu

Este posibil ca oamenii să se întrebe cum să procedeze în timp ce ești plecat să îți faci treaba. Nu pleca într-o direcție și nu lăsa pe altcineva în urmă. În chestiunile care privesc dragostea și romantismul, s-ar putea să fie nevoie să încetinești și să comunici cu partenerul tău. Preia inițiativa și încearcă să nu te lași încetinit de indecizia altora. Știi în ce direcție trebuie să mergi, așa că mergi acolo.

Fecioară

Evenimentele recente din departamentul de dragoste și romantism s-ar putea să te facă să simți că nu-ți sunt satisfăcute nevoile. Amintește-ți că ceilalți oameni nu sunt cititori de minți așa cum spui tu. Dacă comportamentul cuiva nu este în regulă cu tine, spune-o. Parteneriatele romantice ar trebui să te înalțe și să-ți susțină visele, nu ceva pentru care faci sacrificii personale doar pentru a le menține.

Balanță

Ai grijă să nu manipulezi o situație romantică astfel încât partenerul tău să piardă orice putere. S-ar putea să crezi că acțiunile tale sunt nobile și bine intenționate, dar s-ar putea să creezi un scenariu care nu are nicio bază în realitate. Oamenii ar putea fi impresionabili, dar asta nu înseamnă că ar trebui să profiți de acest lucru, promovându-ți propriile interese în detrimentul celorlalți.

Scorpion

Lucrurile în departamentul amoros s-ar putea să se îmbunătățească pentru tine, dar ai grijă să nu te lași bruscat. Partenerul tău ar putea simți nevoia de mai multă libertate în relație, în timp ce tu speri să găsești mai mult angajament. Luați-o pe rând, zi de zi. Nu te avânta în fața ta, proiectând scenarii care s-ar putea să nu se concretizeze. Nu faci decât să te pregătești pentru dezamăgire.

Săgetător

S-ar putea să constați că ești indecis când vine vorba de chestiuni care privesc dragostea. Dintr-un motiv oarecare, ai tendința de a trage într-o parte și apoi în cealaltă, însă niciuna dintre ele nu pare foarte satisfăcătoare. Nu simți că trebuie să iei măsuri concrete în acest moment. De fapt, dacă o faci, acest angajament ți-ar putea cauza mai multă frustrare mai târziu.

Capricorn

Încearcă să fii mai împământenit în acțiunile tale. S-ar putea să fie nevoie să adopți o abordare mai rezervată în acțiunile tale pentru a ajunge acolo unde trebuie să ajungi. În același timp, însă, latura ta aventuroasă și iubitoare de libertate ar putea simți nevoia să umbli mai liber. Aceasta este o combinație de energii cu care este greu de lucrat, așa că fă tot posibilul să găsești un echilibru.

Vărsător

Ești destul de sigur pe tine și solid în privința multor lucruri, cu excepția unuia singur. Când vine vorba de relații romantice, te simți puțin nesigur și inadecvat. S-ar putea ca tu să fii indecis cu privire la cum să procedezi. Există o dorință puternică de a prelua conducerea, dar și o tendință de a încetini lucrurile și de a-i lăsa pe alții să preia conducerea. Dă-ți seama de nevoile tale înainte de a face planuri pe termen lung cu alții.

Pești

Când vine vorba de dragoste și romantism, lucrurile sunt cu siguranță în favoarea ta. Lucrul de care trebuie să fii conștient astăzi este că ar putea exista o anumită manipulare din partea unei persoane apropiate ție. Ai grijă ca nevoia de libertate a altcuiva să nu-ți afecteze negativ relația. Comunicarea este esențială pentru a menține o poveste de dragoste sănătoasă la orice nivel.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cercetătorii spun că au găsit noi dovezi pentru o planetă ascunsă în Sistemul Solar