Horoscop 8 martie 2024. ZODIA care se luptă pentru putere

Horoscop 8 martie 2024. ZODIA care se luptă pentru putere
Publicat: 07/03/2024, 15:00

Fă planuri pe termen lung. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 8 martie 2024.

Berbec

Lenea nu te face să te ridici ușor din pat. De fapt, tot ce ai putea să vrei să faci astăzi este nimic. Din păcate, acest lucru s-ar putea să nu fie posibil. Fie că este sau nu, poți profita din plin de acest sentiment, atâta timp cât te menții în starea de spirit potrivită. Găsește elementul de distracție în tot ceea ce faci, inclusiv în munca ta.

Taur

S-ar putea să te întâlnești cu cineva care nu este la fel de dispus să se clintească. Folosește acest conflict ca pe o lecție de perspectivă. Înțelege motivația părții opuse. Lecția de viață pe care s-ar putea să ai nevoie să o înveți are probabil legătură cu disciplina și cu nevoia de a transpira cinstit din fruntea ta. Nu-ți fie teamă să muncești puțin mai mult decât ai făcut-o până acum pentru a-ți îndeplini visele.

Gemeni

S-ar putea să te lovești de obstacole astăzi, dar nu-ți face griji. Acestea sunt lucruri pe care ești capabil să le rezolvi. Partea delicată a situației este că niciunul dintre aceste blocaje nu se va clinti și este posibil să nu înțelegi absolut deloc de ce sunt acolo. Încearcă să nu iei această baricadă personal.

Rac

Mintea ta este ascuțită astăzi, iar dorința ta de a munci este la fel de puternică. Folosește această combinație puternică de forțe în avantajul tău. Vei descoperi că creierul tău este ca o puternică capcană de oțel. Sunt foarte puține lucruri care îți vor scăpa din atenție. Cel mai important lucru pe care trebuie să ți-l amintești este să nu-i lași pe ceilalți să-ți obstrucționeze progresul.

Leu

S-ar putea să te ridici din pat cu o tresărire, semn că există forțe care te împing din aproape toate direcțiile. Se poate părea că ești foarte solicitat, așa că fă tot posibilul să îi liniștești pe cei care au nevoie de atenția ta. Cheia pentru tine este să nu te lași copleșit până la punctul în care nu mai poți funcționa deloc. Mergi în ritmul tău și vei avea parte de un succes extraordinar.

Fecioară

Nu este o idee bună să dai vina pe alții pentru problemele tale. Singurul pe care trebuie să dai cu adevărat vina ești tu. Vei constata că mintea ta este activă astăzi și că s-ar putea să te trimită în cercuri dacă nu faci un efort conștient pentru a o încetini și a o pune pe calea cea bună. Ocupă-te de faptele situației în loc de emoțiile care pot apărea din ea.

Balanță

Astăzi s-ar putea să ți se pară că ești prins într-o luptă pentru putere din care nu poți ieși. Problema este că această luptă poate avea foarte puțin de-a face cu tine și cu acțiunile tale. Există o forță puternică, limitatoare, care îți cere să încetinești. Încearcă să faci tot posibilul să nu te implici în conflicte care nu te privesc.

Scorpion

Abordarea ta solidă, cu picioarele pe pământ și constantă ar putea fi provocată astăzi. Cineva cu un ego puternic ar putea face găuri în planul pe care l-ai stabilit cu atâta grijă. Încearcă să te limitezi la fapte și fă tot posibilul să nu lași ca acest lucru să se transforme într-un fel de concurs de popularitate. Fii umil și direct. Încearcă să nu fii prea emoțional sau sensibil.

Săgetător

Ai grijă ca stima ta de sine să nu depindă de ceea ce îți spun ceilalți. Într-o clipă, un pic de lingușeală te poate trimite sus ca un zmeu, iar în următoarea clipă o critică te poate face să te simți deprimat. Fă tot posibilul să nu-i lași pe ceilalți să te umfle și apoi să te dezumfle ca și cum nu ai fi decât un balon.

Capricorn

Stima ta de sine ar trebui să fie bună acum. Vei descoperi că poți face progrese mari în proiectele pe termen lung. Aceasta este o zi bună pentru a pune umărul la treabă. Există un plus de forță productivă în această zi care te va ajuta să realizezi aproape orice îți propui.

Vărsător

S-ar putea să fii un pic exasperat astăzi. Oamenii par a fi mai mult un obstacol decât un ajutor pentru tine. Nu fi prea acuzator până nu te asiguri că operezi în mod onest și productiv. S-ar putea să intri automat în modul defensiv și să ajungi să acuzi pe cineva chiar de ceea ce tu ești vinovat.

Pești

Aveți o ocazie unică de a revizui planurile și fundațiile pe care le-ai pus recent în aplicare. Așa cum spun tâmplarii, „măsoară de două ori și taie o dată”. Acesta este un moment cheie pentru a-ți revizui planurile și a te asigura că structura ta este sigură. Dacă există îndoieli cu privire la ceea ce ai finalizat până acum, consultă pe cineva în a cărui expertiză ai încredere. S-ar putea să merite să o luați de la capăt folosind un nou plan.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO