Horoscop 9 martie 2024. ZODIA care nu acceptă un refuz

Horoscop 9 martie 2024. ZODIA care nu acceptă un refuz
Publicat: 08/03/2024, 15:00

Ia-ți gândul de la îndatoririle și responsabilitățile stresante. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 9 martie 2024.

Berbec

Dacă trebuie să faci comisioane nu-i trage și pe ceilalți după tine. Finalizează-ți misiunea de unul singur. Vei constata că ești mai eficient dacă nu trebuie să cari o povară în plus. Nu numai că îți vei termina treburile mai repede, dar vei avea timp să te gândești și să procesezi anumite lucruri fără ca energia altcuiva să îți influențeze gândirea.

Taur

Nu accepta un refuz. Sunt șanse să nu fie nevoie să o faci. Oamenii vor fi mai înțelegători cu situația ta și vor avea compasiune pentru cauza ta. Forța ta interioară se va arăta clar și răspicat, iar tu ai dorința de a face să se întâmple tot ceea ce îți dorești. Există o stea norocoasă care îți zâmbește și care te ajută să abordezi orice proiect.

Gemeni

Ar putea fi dificil să te ocupi de persoanele care par distanțate și confuze astăzi. Această confuzie poate fi contagioasă. Vei descoperi că, indiferent de câtă logică aplici situației, dacă nu ți se pare corect, nu se va întâmpla. Lucrurile vor curge natural sau nu vor curge deloc. Intri ușor în atmosfera relaxată a zilei și nu-ți face griji dacă lucrurile nu se întâmplă atât de repede pe cât ți-ai dori.

Rac

Ia-ți gândul de la îndatoririle și responsabilitățile stresante de astăzi. Acesta este un moment în care emoțiile și ego-ul se pot conecta în armonie. Nu lăsa problemele altora să îți strice buna dispoziție. Este nevoie ca tu să îți lași conștient mintea și corpul să fie în largul lor. Arta și muzica îți vor aduce multă plăcere. Răsfață-te cu lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Leu

Toate cunoștințele din lume nu se vor potrivi cu energia emoțională din aer într-o zi ca astăzi. Este posibil să te lași purtat pe un tărâm mistic în care sentimentele au prioritate față de fapte. Renunță la realitate pentru o vreme și eliberează-te de ritmul agitat al vieții de zi cu zi. Există o atracție puternică spre tărâmul fanteziei astăzi, așa că simte-te liber să mergi acolo.

Fecioară

Răsfață-te cu ceva special, fie că este vorba de o masă gourmet, de o nouă ținută sau de cel mai nou gadget. Astăzi este ziua ta și nu ar trebui să te privezi de nimic. Există o sincronicitate remarcabilă a evenimentelor care te va conduce exact la locul potrivit, la momentul potrivit. Există o căldură și o sensibilitate deosebită în aer care îți vor liniști mintea și emoțiile.

Balanță

Există un sentiment emoțional în această zi care cu siguranță îți va gâdila inima. Încearcă să nu fii prea abraziv în relațiile cu ceilalți. Cu cât vei fi mai senin, cu atât vei putea intra pe mai multe uși. Fii răbdător și nu simți că trebuie să fii primul la coadă. Dacă nu ești sigur de o situație, nu te arunca cu capul înainte.

Scorpion

Diferitele părți ale personalității tale ar trebui să funcționeze armonios. Este important să existe o cantitate egală de a da și a primi în lumea ta. Dacă, din anumite motive, există un dezechilibru într-o anumită zonă a vieții tale, abordează imediat problema. Este important să menții echilibrul în interiorul tău și cu oamenii din jurul tău.

Săgetător

Probabil că nu vei impresiona oamenii cu vorbăria ta și cu faptele tale astăzi. Probabil că vei ajunge mai departe dacă îți vei exprima emoțiile care se află în spatele cuvintelor tale. Este mai important să spui ceea ce simți decât ceea ce gândești. Chiar dacă acest lucru poate fi împotriva naturii tale obișnuite, vei descoperi că este cea mai bună politică într-o zi ca aceasta.

Capricorn

Ego-ul tău ar trebui să fie întărit de emoțiile tale și invers. Fii tu însuți în orice capacitate și situație. Lucrurile ar trebui să curgă destul de ușor pentru tine, atâta timp cât îți păstrezi energia în mișcare în interiorul tău. Împărtășește-ți sincer sentimentele cu ceilalți și vei vedea că vitalitatea ta interioară se întărește. Nimeni nu va putea vorbi împotriva cuvintelor care vin direct din inima ta.

Vărsător

Asemenea unui surfer care are un val nesfârșit, trebuie mai întâi să te pregătești înainte de a sări în ocean cu placa ta. Stai o vreme pe plaja reală sau imaginară și contemplă mareea. Privește curenții și vezi cum se descurcă alți surferi în condițiile predominante. Vei descoperi că, cu cât te pregătești mai mult, cu atât vei fi mai sigur când vei intra în apă.

Pești

Natura ta grațioasă și tandră este posibil să fie extrem de apreciată. S-ar putea să te simți ca și cum ai fi atât de mult cu capul în nori încât nu poți face nimic. Adevărul este că munca pe care trebuie să o faci se găsește de fapt sus în acei nori. Ai încredere că te-ai ocupat de fundație. Ceea ce trebuie să faci acum este să te relaxezi și să-ți lași fanteziile să te conducă.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?