HOROSCOP de weekend, 28 – 29 martie 2020. Berbecii sunt caracterizați de romantism

HOROSCOP de weekend, 28 - 29 martie 2020. Berbecii sunt caracterizați de romantism
Nu rata horoscopul zilei, realizat de Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro (FOTO: Pixabay)
Publicat: 28/03/2020, 09:59
Actualizat: 28/03/2020, 10:01

Horoscop de weekend, 28 – 29 martie 2020. Nativii din zodia Gemeni își dau seama ce își doresc de la viitor și se concentrează în această direcție.

Berbec

Romantismul te caracterizează, în acest weekend, și, în plus, înveți să dicuți deschis despre ceea ce simți. Creezi o relație mult mai strânsă cu partenerul de cuplu.

Taur

În acest weekend te ocupi de toate treburile pe care care nu le-ai putut rezolva în timpul săptămânii. Înveți să-ți organizezi mai bine timpul.

Gemeni

Te ocupi de pasiunile pe care le ai, iar acest lucru te ajută să înveți lucruri noi despre tine. Îți dai seama ce îți dorești de la viitor și te concentrezi în această direcție.

Rac

Începi să înțelegi mai bine ceea ce se întâmplă în jurul tău și înveți să acorzi mai multă atenție detaliilor. În plus, timpul petrecut alături de partenerul de cuplu te ajută să te încarci cu energie.

Leu

În acest weekend te ocupi de un proiect pentru care nu ai avut timp în trecut. Astfel, weekendul acesta este despre muncă. Încearcă să nu te extenuezi.

Fecioară

Pasiunea și romantismul îți ocupă mare parte din weekend. Petreci timp de calitate cu partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate.

Citește integral horoscopul de weekend, pe Jurnalul.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase