Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
HOROSCOP

HOROSCOP indian pentru această săptămână. Berbecii sunt puși pe vizite, Gemenii sunt tentați de flirturi

HOROSCOP indian pentru această săptămână. Berbecii sunt puși pe vizite, Gemenii sunt tentați de flirturi

HOROSCOP. Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 9 februarie 2020 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

HOROSCOP Astrologia indiana a vietii este o combinatie dintre destin si liberul arbitru care este o reactie a fostelor noastre experimentari de liber arbitru.
Ce inseamna asta Un om are liberul sau arbitru, libertatea de vointa de a alege dintre mai multe optiuni, dar trebuie sa accepte consecinta alegerii sale. Consecinta poate sa apara imediat sau poate fi decalata si mii de vieti.

HOROSCOP CARE SUNT ZODIILE IN HOROSCOPUL INDIAN ?

Astrologia indiana sau vedica (sau cum mai este numita – astrologia Lunii) foloseste calendarul bazat pe constelatii. Ea are in centru Luna. Luna guverneaza mintea si emotiile oamenilor. Luna este astrul cu cea mai rapida viteza de miscare din zodiac. Niciun eveniment nu este posibil fara sustinerea Lunii. Cei care urmaresc si horoscopul vestic stiu ca si aici Luna este importanta, dar Soarele este centrul sistemului astrologiei vestice. In horoscopul indian exista 27 case pentru cele 12 zodii.

HOROSCOP BERBEC Mesh (14 aprilie – 14 mai)
Poti calatori in aceasta saptamana sau te viziteaza oaspeti de departe. Daca ai fost implicat in ultima vreme intr-un proiect de amploare, a venit vremea sa te relaxezi putin si sa astepti sa vina rezultatele. Se anunta beneficii atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Succesul si admiratia celorlalti vor urma cat de curand.
Cum e Berbecul din horoscopul indian ? Curajos, foarte muncitor, lider, sincer si perseverent. Are multa energie si dinamism ; cu carisma sa poate convinge si conduce oamenii usor. Se indragosteste usor si e serios in amor.

HOROSCOP TAUR
Vrishabh (15 mai – 13 iunie)
Se anunta o saptamana interesanta, cu aranjamente contractuale, fie ca este vorba despre investitia intr-o afaceri, ori schimbarea locului de munca. Daca esti implicat intr-o relatie, ar fi bine sa te concentrezi mai mult pe partenerul de cuplu. Daca esti singur, fii atent in jurul tau. Cineva flirteaza cu tine, iar tu nici nu bagi de seama.
Cum e Taurul din horoscopul indian ? Iubitor, grijuliu, dedicat, incapatanat si usor de ranit. Este loial si atasat de cei iubiti, de job, de angajati, de proiecte, de prieteni, de aproape orice si oricine. In amor nu le place competitia.

HOROSCOP GEMENI Mithun (14 iunie – 15 iulie)
Iei in calcul ideea de a face mai multa miscare, poate sa te inscrii la un program de fitness. Atitudinea pozitiva atrage mai multa lume in jurul tau, iar daca esti singur sunt sanse mari sa gasesti pe cineva care sa fie dornic sa te cunoasca mai bine. Daca urmaresti schimbarea locului de munca, este foarte posibil sa primesti vestea de care ai nevoie.
Cum e Geamanul din horoscopul indian ? Bun comunicator, in special in scris, plin de abilitati, poate avea mai mult de o cariera pe durata vietii. Alege cariere ce il tine ocupat si ii da mari ocazii de comunicare. In relatii, apreciaza prietenia cu partenerul si nu ii plac posesivii. Adora flirtul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Inchide