Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2022
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01/06/2022, 12:29

Horoscopul lunii iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iunie 2022 se remarcă prin ieșirea din retrogradarea lui Mercur, aspect care ne va ajuta să ne limpezim mintea și să vedem mai clar situațiile cu care ne-am confruntat în ultimele săptămâni. Pe 14 iunie se formează Lună Plină în zodia Săgetător, aspect care vine cu încheierea unei etape din viața noastră și culegerea roadelor.

Pe data de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, moment care va reprezenta solstițiul de vară și care va schimba energia colectivă. Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii, va tranzita zodia sa de domiciliu, Taurul, până pe 23 iunie, ulterior intrând în zodia Gemeni. Astfel, mare parte din lună este favorabilă consolidării relațiilor și chiar începerii unor noi povești de iubire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Luna aceasta ai șanse foarte mari să-ți consolidezi relația de cuplu și să-ți surprinzi partenerul cu gesturi tandre, impresionante și cadouri. Dacă ești singur, ai șanse să începi o nouă relație cu o persoană cu care împărtășești aceleași valori morale și materiale.

Carieră și Bani

În continuare te bucuri de tranzitul lui Marte și Jupiter prin zodia ta, context astrologic care îți aduce curaj, energie și o mare nevoie de afirmare. Orice îți pui în minte, vei reuși să duci la bun sfârșit. Mercur revine în mers direct în sectorul tău financiar și te ajută să-ți pui în practică niște idei de creștere a veniturilor.

Sănătate

Încearcă să-ți canalizezi în mod constructiv excesul de energie pe care îl ai și ai grijă la acțiunile tale pentru că există riscul să te accidentezi. Este o perioadă bună să începi să faci sport.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Taur

Dragoste

Luna aceasta te poate ancora destul de mult în trecut și îți poate stimula tendința de victimizare. Încearcă să lași în spate tot ceea ce a fost și nu da o altă șansă unui partener toxic care revine în viața ta. Dacă ești singur, ai grijă la tendința de a te iluziona și de a intra în relații cu parteneri indisponibil emoțional.

Carieră și Bani

S-ar putea ca în următoarea perioadă să ai senzația că nu evoluezi profesional sau că ți se pun piedici în calea afirmării. Este o perioadă în care trebuie să-ți organizezi sectorul profesional și să-ți reevaluezi obiectivele pe care le ai.

Sănătate

Iunie este destul de delicată în planul sănătății și s-ar putea să ai nevoie de mai multă odihnă decât de obicei. Venus îți tranzitează zodia și te ajută să îți îmbunătățești stilul de viață și să te preocupi de felul în care arăți.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Contextul astrologic al lunii îți reactivează viața socială și vei fi mai dornic să ieși cu prietenii. Dacă ești singur, nu este exclus să te atragă cineva din anturaj. Pe de altă parte, Luna Plină din 14 iunie poate aduce încheierea unei relații nefuncționale.

Carieră și Bani

Este o perioada foarte bună pentru a intra în noi proiecte de grup și pentru a te asocia cu persoane importante, de exemplu pentru a obține o sponsorizare. Mercur va reveni în mers direct în zodia ta și te va susține cu idei și soluții ingenioase.

Sănătate

Soarele îți tranzitează zodia până pe 21 iunie, prin urmare te bucuri de energie, vitalitate și poftă de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Rac

Dragoste

S-ar putea ca luna aceasta să ai parte de unele conflicte cu partenerul de viață care pleacă de la bugetul comun sau de la viața intimă. S-ar putea să nu vă înțelegeți în privința unor investiții și credite, în privința cheltuielilor. Pe de altă parte, posibil să dezvolți sentimente de neîncredere în acesta.

Carieră și Bani

Te bucuri de o perioadă energică în plan profesional și ai toate șansele să-ți atingi obiectivele avute. Este o perioadă foarte bună pentru afirmare, iar dacă ești nemulțumit de cariera ta acum vei avea curajul să-ți schimbi direcția sau, cel puțin, să faci pași în acest sens.

Sănătate

Până pe 21 iunie este posibil să te confrunți cu oboseală, stări anxioase și neliniști. Ulterior, Soarele va intra în zodia ta și îți va aduce energie, vitalitate și poftă de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Leu

Dragoste

Saturn va retrograda în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la o perioadă de neînțelegeri și nemulțumiri în cuplu. Poți avea senzația că partenerul este mai indiferent și rece, iar în relațiile nefuncționale poate interveni inclusiv o ruptură.

Carieră și  Bani

Venus trece prin sectorul carierei tale și te susține să te afirmi și să lucrezi cu mai multă plăcere. Este o perioadă în care te poți bucura de beneficii de pe urma imaginii tale. Unii nativi se pot înscrie la un curs de perfecționare profesională.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este posibil ca după data de 21 iunie să te simți mai obosit și să ai nevoie de o vacanță. Tot atunci se pot activa niște stări anxioase și neliniști.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Luna iunie îți aduce foarte multă pasiune în cuplu, iar acest aspect te ajută să-ți consolidezi relația cu partenerul. Este o perioadă bună să alungi monotonia și chiar să te reîndrăgostești de perechea ta. Ai grijă la tendința de infidelitate, iar dacă ești singur nu te aventura în relații ascunse.

Carieră și Bani

După jumătatea lunii, s-ar putea să ai curajul necesar să iei niște decizii importante în plan profesional. Dacă nu ești mulțumit de salarizare, vei renegocia cu hotărâre. Pe de altă parte, sunt nativi care se luptă pentru obținerea unor drepturi materiale, ale lor sau ale celor dragi.

Sănătate

Evită să faci excese luna aceasta pentru că ai tendința de a te aventura în tot soiul de acțiuni riscante. Nevoia de adrenalină este mare, însă nu-ți asuma riscuri inutile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Cu Marte și Jupiter în sectorul relațiilor tale, se întrevede o lună agitată în plan sentimental. Poți fi mai conflictual cu partenerul de viață și certurile pot fi la ordinea zilei, însă tot acest context poate aduce progrese un cuplu. Dacă ești singur, ai toate șansele să începi o nouă relație, chiar cu o persoană din afara tiparului tău obișnuit.

Carieră și Bani

Din punct de vedere financiar, ai susținerea lui Venus să faci investiții profitabile și chiar să obții un credit. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru negocieri și poți semna noi contracte și colaborări.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Dat fiind că acest sector a rămas liber de planete și starea ta generală se va îmbunătăți.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Ai parte de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor, aspect care te ajută să-ți armonizezi viața de cuplu. Și Mercur va reveni în mers direct aici, deci șansele de îmbunătățire a comunicării cu partenerul sunt foarte mari. De asemenea, ai susținerea astrelor să începi noi relații.

Carieră și Bani

Ai grijă la tendința de a prelua mai multe sarcini decât poți duce și astfel de a te epuiza. Randamentul la locul de muncă este crescut, ai energie, însă și tendința de a munci în exces este pe măsură. Luna Plină îți poate aduce ocazia să culegi niște roade financiare.

Sănătate

Faptul că muncești prea mult îți poate afecta starea de sănătate, chiar dacă pe moment nu-ți dai seama. Încearcă să te odihnești corespunzător cu efortul depus și să te relaxezi mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Este o lună în care simți nevoia să te bucuri mai mult de viață și ai tendința de a flirta, de a te distra peste măsură și de a te juca cu sentimentele altora. Poți fi mai tentat să calci strâmb, iar dacă ești singur ai toate șansele să te îndrăgostești și să începi o poveste de dragoste romantică. După jumătatea lunii poți lua niște decizii importante legate de viata de cuplu.

Carieră și Bani

Mercur revine în mers direct în sectorul muncii tale și te ajută să iei niște decizii importante legate de program și de modul în care îți desfășori activitățile. Poți avea idei bune despre cum să-ți eficientizezi munca. În plus, Venus te ajută să muncești cu mai multă plăcere sau să-ți schimbi locul de muncă și să faci ceva ce îți place.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, vei observa că starea ta generală se îmbunătățește. Este o perioadă foarte bună pentru a te recupera și pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Mare parte din luna iunie, Venus îți va tranzita sectorul iubirii și îți va aduce ocazia să-ți îmbunătății relația cu persoana iubită. Activitățile în doi vor deveni un liant și, în plus, te vei lămuri cu privire la sentimentele tale sau ale partenerului.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte creativă și poți face face progrese cu un proiect artistic. Pe de altă parte, poți ajunge la concluzia că este nevoie să-ți schimbi programul de muncă și modul în care îți desfășori sarcinile. Vei căuta să fii mai eficient și să ai mai mult timp liber.

Sănătate

Mercur revine în sectorul sănătății tale și îți cere să îți îmbunătățești stilul de viață și să încerci să te relaxezi mai mult. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, acum vei avea ocazia să le rezolvi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Încearcă să reduci atitudinea prea sobră și prea serioasă pe care o manifești în relațiile cu ceilalți, inclusiv în relația de cuplu. În prima parte a lunii, ai susținerea astrelor să te apropii de partener și să vă redescoperiți grație unor activități în doi. Și o vacanță vă poate ajuta să vă îmbunătățiți relația.

Carieră și Bani

Luna aceasta vei avea curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a lămuri toate neînțelegerile avute. Este o perioadă bună pentru negocieri și pentru rezolvarea unor situații ce țin de acte. Unii nativi pot obține niște aprobări importante sau pot da un examen.

Sănătate

Saturn va începe să retrogradeze în zodia ta, așa că va trebui să-ți reorganizezi stilul de viață și să dai dovadă de mai multă maturitate cu privire la sănătatea ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Pești

Dragoste

Mercur iese din retrogradare și acest aspect te ajută să-ți îmbunătățești relația cu cei dragi. Vei observa o mai bună comunicare, atât în cuplu, cât și în relațiile de familie. După 21 iunie vei fi mai dornic să flirtezi și dacă ești singur poți fi atras de o aventură sentimentală.

Carieră și Bani

În prima parte a lunii ai șanse să rezolvi niște situații care țin de acte, avize, aprobări. De asemenea, poți face o negociere avantajoasă. Ulterior, Luna Plină se va petrece în sectorul carierei tale, și poate aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor.

Sănătate

Saturn va retrograda în sectorul sănătății și îți va cere mai multă responsabilitate față de problemele cronice. De asemenea, nu este exclus să iasă la suprafață niște afecțiuni ascunse sau ignorate pentru a fi rezolvate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”