Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2022
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 30/04/2022, 21:04
Actualizat: 01/05/2022, 00:07

Horoscopul lunii mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2022 se remarcă prin ingresul în zodia Berbec a nu mai puțin de 3 planete. Este vorba de Venus, Marte și Jupiter, context care ne oferă mult curaj, voință, inițiativă și energie. Vom avea determinarea necesară să ieșim în față și să ne atingem scopurile, indiferent care sunt acelea.

Mercur va retrograda în zodia Gemeni începând cu 10 mai, aspect care ne cere și nouă să ne înfrânăm mecanismenele de gândire și să analizăm cu mai multă profunzime anumite situații din viața noastră cu care ne confruntăm. Un alt aspect demn de consemnat este Eclipsa torală de Lună din Scorpion, din data de 16 mai, care va fi vizibilă și din România. Aceasta poate scoate la suprafață frici, temeri, angoase, atașamente emoționale toxice și poate aduce răsturnări de situație neașteptate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Berbec

Dragoste

Luna aceasta te bucuri de o mare putere de atracție asupra celor din jur și vei fi mai dornic să flirtezi, să cucerești și să te avânți în noi povești de iubire. Și în cuplu este o atmosferă mai veselă. În plus, îți pasă foarte mult de tine și de felul în care arăți și te vei preocupa de look-ul tău.

Carieră și Bani

Eclipsa de Lună se petrece pe axa ta financiară, așa că ai mare grijă la cum îți administrezi resursele pentru că pot veni situații neprevăzute care să-ți dea planurile financiare peste cap. Evită să faci negocieri și să semnezi acte când Mercur este retrograd.

Sănătate

Cu Marte, guvernatorul tău, în zodia ta, te bucuri de foarte multă energie și poți face tot ceea ce-ți dorești, mai ales sport. Totuși, ai grijă că Jupiter poate amplifica ceea ce găsește, așa că dacă te știi cu o problemă de sănătate nerezolvată, ai grijă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Taur

Dragoste

Luna aceasta s-ar putea să te cam bântuie trecutul și nu este exclus ca un fost partener să te caute. Ai grijă și tu la tendința de a intra în relații cu persoane toxice sau indisponibile emoțional care-ți pot complica și mai mult viața. Oți profita de acest context pentru a te rupe de ancorele trecutului și de un context nociv din viața ta.

Carieră și Bani

Retrogradarea lui Mercur prin sectorul tău financiar poate aduce o reevaluare a modului în care îți câștigi și administrezi veniturile. În plus, Eclipsa de Lună din 16 mai poate veni cu încheierea unui contract, a unei colaborări.

Sănătate

Sunt trei planete în sectorul sănătății tale, așa că te opți aștepta ca unele afecțiuni mai vechi sau cronice să se manifeste în următoarea perioadă. Încearcă să fii resposabil cu odihna și să nu faci exese de niciun fel.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Cele trei planete din Berbec îți activează viața socială și te fac să ieși mai des la evenimente, să răspunzi afirmativ invitațiilor primite. Pe lângă faptul că poți cunoaște persoane noi cu care să legi relații de prietenie, poți fi atras de cineva din anturaj, așa că dacă ești singur ai toate șansele să flirtezi.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte bună să faci progrese cu un proiect în care ești implicat sau să te avânți în noi proiecte. Probabil că mulți nativi vor primi ajutor și sprijin din partea prietenilor în demersurile lor. Fă-ți planuri de viitor îndrăznețe, dar nu lua decizii definitive cât Mercur va retrograda în zodia ta.

Sănătate

Tot retrogradarea lui Mercur, dat fiind că îți este guvernator, poate fi mai problematică pentru sănătatea ta, în sensul că vine cu stres, neliniști și agitație interioară. În plus, Eclipsa de Lună pate fi destul de delicată pentru sănătatea ta. Odihnește-te mai mult!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Rac

Dragoste

Retrogradarea lui Mercur te poate face să te gândești prea mult la trecut, la foști parteneri sau la decizii pe care le-a luat și acum le regreți. În plus, Luna Plină din 16 mai poate veni cu situații neprevăzute în plan sentimental, cu trăiri efctive intense și nu este exclus să aducă și o ruptură dacă relația nu este una solidă.

Carieră și Bani

Tu ai parte de ingresul lui Venus, Marte și Jupiter chiar în sectoru carierei, decii se anunță o lună explozivă din acest punct de vedere. Stresul crește, dar și șansele de afirmare și atingere a unor obiective cresc pe măsură. Nu sta pe loc, ci afirmă-te cu toată încrederea și tot curajul! Poți ajunge departe!

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur poate aduce neliniști interioare, agitație, frământări și dureri de cap, chiar și insomnii. În plus, poate sta la baza declanșării unor probleme de sănătate mai vechi pe care le-ai tot ignorat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Leu

Dragoste

Contextul astrologic îți recomandă să ai grijă mai mult la relațiile de prietenie când Mercur va retrograda. Nu-ți acorda toată încrederea și reevaluează cu atenție legăturile cu cei din anturaj. Pe de altă parte, s-ar putea să fii atras de o persoană care este diferită de tine, poate chiar de altă naționalitate sau pe care o cunoști într-o călătorie.

Carieră și  Bani

Ai parte de nu mai puțin de trei planete în sectorul studiilor, prin urmare interesul pentru a explora, pentru a învța ceva nou, pentru a obține o diplomă sau a te folosi de un atestat avut ese mare. Poți face progrese remarcabil în zona profesională dacă înveți ceva nou.

Sănătate

Stresul poate fi inamicul tău luna aceasta, mai ales pnă pe 21 mai, așa că ai grijă cum îl gestionezi și odihnește-te mai mult. Grijă la odihnă și în preajma Eclipsei de Lună din 16 mai, când te poți simți epuizat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Venus, Marte și Jupiter intră în sectorul intimității tale și reaprind pasiunea în cuplu. Ai toate șansele să alungi monotonia și să te bucuri de reconectare la partener. Grijă la tendința de a călca strâmb. Totodată, și cei singuri pot fi tentați să intre în aventuri sentimentale, însă acestea se pot dovedi toxice pentru ei.

.

Carieră și Bani

Este o lună bună pentru investiții, în care poți obține un credit sau poți scăpa de o datorie. În plus, mulți nativi pot face progrese financiare cu ajutorul altora, fie cu ajutorul partenerului de viață, fie cu ajutorul asociaților.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău și retrogradarea lui prin Gemeni s-ar putea să-ți aducă mult stres, agitație psihică și stări de irascibilitate. În plus, în preajma Eclipsei de Lună este recomandat să te odihnești și chiar să-ți iei câteva zile libere pentru relaxare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Balanță

Dragoste

În sectorul relațiilor tale se află Venus, Marte și Jupiter, prin urmare este o lună favorabilă să începi noi povești de iubire sau să-ți consolidezi viața de cuplu, dacă ai deja un partener. Vei face progrese în acest sens. Toate aceste tranzite aduc și curajul necesar unor nativi de a încheia o relație care nu mai funcționează de multă vreme.

Carieră și Bani

Și profesional cele trei planete pot aduce noi contracte și noi oportunități de asociere, însă nu face negocieri și nu semna acte în perioada de retrogradare a lui Mercur, adică dupa 10 mai.

Sănătate

Ai grijă mai multă la odihnă luna aceasta, mai ales cât Mercur va fi retrograd. Această perioadă poate aduce agitație mentală, insomnii și oboseală mai mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Elipsa de Lună din zodia ta, dar și retrogradarea lui Mercur pot aduce răsturnări de situație și pot agarava dezechilibrele existente deja în relațiile tale. Pot scoate la suprafață secrete, trădări și atașamente toxice și încheierile nu sunt excluse.

Carieră și Bani

Tu ai parte de intrarea lui Venus, Marte și Jupiter în sectorul muncii, așa că te poți aștepta la o perioadă activă la job, cu șanse de creștere, dar și cu mult stres. Dacă-ți cauți un loc de muncă nou, acum te poți angaja.

Sănătate

Ține cont că aceste planete îți aduc foarte multă energie și, implicit, crește riscul de a te suprasolicita. Vei avea exces de adrenalină, de aceea ar fi ideal să începi să faci sport și să ai grijă de sănătatea ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Tu ai parte de intrarea lui Venus, Marte și Jupiter în sectorul afectiv, aspect care te face dornic de iubire, de flirt și aventură. Ține cont că în sectorul relațiilor va retrograda Mercur și s-ar putea ca unele infidelități să iasă la suprafață. Dacă ești singur, nu este o perioadă bună să începi noi relații.

Carieră și Bani

În perioada în care Mercur este retrograd evită să faci negocieri și să semnezi acte. Este mai degrabă o perioadă bună pentru reevaluarea termenilor și condițiilor unui contract.

Sănătate

S-ar putea ca Eclipsa de Lună din Scorpion să scoată la iveală simptome mai vechi pe care le-ai ignorat sau să-ți agraveze niște probleme de sănătate cronice. Odihnește-te mai mult!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Luna aceasta crește interesul acordat familiei și casei. Poate fi vorba de renovări, de mutări sau de cumpărarea unei locuințe. În alte cazuri sunt nativi care vor să-și construiască propriul cămin sau care află că familia se mărește.

Carieră și Bani

Mercur va retrograda în sectorul muncii tale ți-ți cere o reevaluare a locului de muncă, a programului și a modului în care-ți îndeplinești sarcinile. Poți găsi soluții să-ți eficientizezi activitatea.

Sănătate

După 10 mai, cu Mercur retrograd pot să apară niște probleme de sănătate ignorate până acum. Dacă mergi la analize, ia în calcul să le refaci după ce planeta își încheie retrogradarea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Mercur va retrograda în sectorul iubrii tale și s-ar putea ca viața sentimentală sau o poveste de dragoste aflată la început să intre într-o etapă de reanaliză și reevaluare. După 10 mai nu sunt recomandate noile relații pentru că nu vor fi de durată și pot aduce deziluzii mari.

Carieră și Bani

Luna aceasta te bucuri de succes în negocieri, ai putere de convingere și obții foarte ușor ceea ce-ți dorești. Poți rerzolva situații ce țin de acte și poți obține unele avize și acreditări. Pe de altă parte, Eclipsa de Lună din 16 mai poate aduce schimbări bruște și evenimente neplăcute care țin de cariera ta.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă încearcă să ieși mai mult din casă, să te plimbi și să te întâlnești cu prietenii. Vei observa că starea de spirit se va îmbunătăți.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Pești

Dragoste

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va retrograda în sectorul familiei, prin urmare atmosfera în cuplu și în cămin va fi una tensionată, frustrantă. Este o perioadă în care-ți poți reevalua relațiile de cuplu și îți poți reorganiza activitățile gospodărești. Ține cont că relația cu părinții poate fi mai problematică și nu ajuungi ușor la înțelegeri cu aceștia, maaia les dacă este vorba de acte patrimoniale.

Carieră și Bani

În sectrul tău financiar își fac intrarea Venus, Marte și Jupiter, prin urmare ai toate șansele să-ți crești veniturile și să rezolvi problemele financiare cu care te-ai confruntat. Pe de altă parte, ține cont că vei fi și mai cheltuitor, mai ales sub mpulsul momentului.

Sănătate

Încearcă ca în preajma Eclipsei de Lună din 16 mai să te odihnești corespunzător și să ai grijă mare la deplasări. Nu te urca la volan dacă te simți agitat sau obosit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete