Horoscop săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021. Noi începuturi pentru Scorpioni

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2021. Noi începuturi pentru Scorpioni
Publicat: 01/11/2021, 11:25

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 noiembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021 poate aduce ocazia unor schimbări și transformări radicale în viața noastră.

Săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă în zodia Scorpion, eveniment astrologic important, dat fiind că în același semn se găsește și Marte, planeta acțiunii, și guvernatorul zodiei, dar și ca urmare a faptului că lunația se va forma în opoziție cu planeta schimbărilor bruște, Uranus, retrograd în zodia Taur. Este, așadar, un moment al începuturilor cu o mare doză de neprevăzut și surprizele și răsturnările de situație nu vor lipsi din viața noastră.

În weekend, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, aspect care va impacta modul în care ne manifestăm sentimentele. Vom deveni mai reci, mai serioși și mai maturi în plan afectiv și ne vom preocupa de consolidarea relațiilor. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, va intra și ea în zodia Scorpion, ipostază din care ne va stimula gândirea în cel mai profund mod cu putință, și vom face introspecții și investigații amănunțite.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 noiembrie 2021

Este o perioadă bună să te preocupi de situația ta financiară, de banii pe care-i obții de la alții, din colaborări, sau de banii și bunurile pe care le deții cu alții, de rate, taxe, impozite, credite. Posibil ca în cuplu să iei niște decizii în urma unor clarificări intime sau financiare pe care le ai cu partenerul de viață ca urmare a nevoii de siguranță pe care o resimți acut în perioada aceasta. Din punct de vedere profesional, ziua de marți poate fi mai tensionată, de acea încearcă să eviți tensiunile cu superiorii. Încearcă să ai răbdare și să fii perseverent în atingerea obiectvelor tale, pentru că în weekend, Venus va intra în sectorul carierei și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii situației.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 noiembrie 2021

Este o săptămână foarte importantă pentru tine în planul relațiilor, mai ales că aici se va petrece Luna Nouă din Scorpion. Poți deschide noi capitole în viața sentimentală, poți avea parte de surprize și dacă ești singr, nu este deloc exclus să începi o nouă poveste de dragoste, maia les că Venus, guvernatoarea ta, te va ajuta începând cu acest weekend să o consolidezi, însă nu face compromisuri și nu-ți lăsa jos pretențiile. Pe de altă parte, poți negocia și poți semna noi contracte de colaborare. Totodată, este o perioadă bună pentru studiu, pentru evoluție spirituală și călătorii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 noiembrie 2021

Săptămâna începe cu aspecte promițătoare pentru viața de cuplu, în sensul că poți discuta cu partenerul, poți ajunge la o viziune comună de viitor și vă puteți împăca, însă nu forța nota și nu te impune. Pe de altă parte, rpofesional se anunță o perioadă solicitantă, cu sarcini acaparante la locul de muncă și nu este exclus să te suprasoliciți și să te simți mai obosit acum. Profită de Luna Nouă din Scorpion pentru a-și schimba stilul de viață sau pentru a schimba ceva în modul de desfășurare a activităților cotidiene. Cu Venus în Capricorn va începe o etapă mai bună pentru viața intimă și pentru rezolvarea unor probleme ce țin de dormitorul cuplului.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 noiembrie 2021

Pentru tine începe o perioadă în care nevoia de afecțiune este mai mare și vei dori să petreci timp cu partenerul, să-ți exprimi sentimentele, să faci declarații de dragoste, iar când Venus va intra în Capricorn, vei face și gesturi de dragoste romantice. Este o săptămână bună pentru consolidarea relațiilor, iar dacă ești singur, poți începe o nouă poveste de iubire pentru că ai șanse să o duci mai departe. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru creativitate, pentru activități cu copiii și pentru a te dedica hobby-urilor tale.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta vei prefera să petreci mai mult timp cu tine, cu propria ta persoană și astfel vei redescoperi în interiorul tău o nouă lume. Ai nevoie de stabilitate emoțională și de cei dragi apropae. Pentru a depăși cu bine această perioadă, ocupă-te de activități care țin de casă și gospodărie. Sunt și nativi care caută să se mute în perioada asta sau chiar se mută acum. Pe de altă parte, chiar dacă profesional pot să apară situații neprevăzute, când Venus va intra în Capricorn situația la locul de muncă se va mai îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 noiembrie 2021

Ai parte de multe planete în sectorul comunicării, acolo unde se va petrece și Luna Nouă din Scorpion, și este foarte probabil ca săptămâna aceasta să vină cu multă agitație mentală, stres, deplasări, acte de rezolvat, vești și informații care mai de care mai surprinzătoare. Mai multă atenție la drumuri, la ce documente semnezi, la examene și negocieri. Un dialog purtat acum îți poate deschide noi perspective. În weekend, Venus va activa sectorul iubirii tale și te vei bucura de mai multă poftă de viață, putere de atracție și dacă ești singur, poți avea șanse mari să cunoști pe cineva și să începi o nouă relație.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 noiembrie 2021

Săptămțna aceasta îți focusezi atenția pe sectorul financiar și poți avea idei bune despre cum să-ți crești veniturile. Posibil să primești o ofertă sau să decizi că a venit momentul să-ți administrezi în mod diferit bugetul. Ai mai multă încredere în tine și asta te va ajuta, însă ai grijă și la cheltuielile care pot veni pe neașteptate. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, se va muta în Capricorn și va urma o perioadă în care te va susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, să te ocupi de casă și de propria ta persoană.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 noiembrie 2021

Ești vedeta săptămânii și asta grație buchetului de planete din zodia ta, dar și grație Lunii Noi care formează aici și care-ți promite noi începuturi în plan personal și nu numai. Te poți aștepta la situații neprevăzute, la surprize în plan relațional, care să te îmbie ulterior la o decizie importantă. Pe de altă parte, setează-ți noi intenții și noi planuri de viitor și canalizează-ți energia pentru a le atinge. În weekend, când Venus intră în Capricorn, poți fi mai dornic să pleci într-o excursie, să faci o plimbare, o vizită la rude.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 noiembrie 2021

Nu este chiar cea mai bună săptămână pentru tine și asta pentru că nu te simți în apele tale, ci preferi să te retragi. Ai grijă la gândurile tale care pot da naștere unor frământări și chiar insomnii, mai ales că ești mai sensibil și te poți emoționa mai ușor. Ești mai agitat și nu ar strica să te odihnești mai mult. În plus, pot apărea fel și fel de sarcini suplimentare, surprize la locul de muncă care să-ți dea peste cap programul. Când Venus va intra în Capricorn, vei mai simți că-ți recapeți încrederea în tine. În plus, va începe o perioadă care te va stimula financiar să-ți crești veniturile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 noiembrie 2021

Săptămâna acaesta este foarte bună să cunoști noi persoane cu care să legi atât relații sentimentale, cât și profesionale. Îți poți face planuri de viitor cu încredere, poți demara noi proiecte și poți intra în noi cercuri sociale. Venus va intra în zodia ta și dincolo de faptul că te va stimula să te preocupi de felul în care arăți, îți va adice o mai mare poftă de viață și chiar de flirt. Posibil, însă, să ai parte și de unele surprize sentimentale neașteptate acum, poate o dragoste la prima vedere.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 noiembrie 2021

Sectorul carierei va sta sub razele Lunii Noi din Scorpion, așa că te poți aștepta la noi începuturi profeisonale, poate fi vorba de o nouă funcție sau de o nouă direcție de viitor. Oricum, dorința de a te pune în evidență, de a te afirma, este mai mare acum. Pe de ată parte, Cu Venus în Capricorn, evită relațiile ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional și preocupă-te să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta poți avea parte de situații, de trăiri care să-ți schimbe radical niște tipare de gândire, să-ți dea peste cap niște convingeri și credințe. Poți porni pe un drum spiritual, poți fi atras de studiu, de cplătorii, însă dacă pleci în deplasări, ai grijă la situațiile neprevăzute care-ți pot ieși în cale. Ține cont că te poți concentra mai puțin și că ești mai neatent. Din altă perspectivă, poți cunoaște persoane surprinzătoare și poți purta dialoguri ieșite din comun. Venus va intra în Capricorn și-ți va activa cheful de ieșit în lume, de ieșit cu prietenii, dar și încrederea în proiectele tale și în planurile de viitor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”