Horoscopul zilei de 21 august 2021. Taurii simt nevoia unei schimbări în viața personală

Horoscopul zilei de 21 august 2021. Taurii simt nevoia unei schimbări în viața personală
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 21/08/2021, 09:00

Horoscopul zilei de 21 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează zodia Vărsător, poziție din care ne va stimula gândirea într-un mod original, nonconformist, chiar revoluționar, însă s-ar putea să fim mai agitați, dat fiind că mâine se formează Lună Plină sub auspiciile Vărsătorului. Totodată, Uranus, planeta surprizelor, intră astăzi în retrogradare în zodia Taur și până în data de 19 ianuarie 2022 ne va cere reevaluarea anumitor sectoare de viață, în special a sistemului de valori și a modului în care ne raportăm la bani.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 august 2021

Dragoste

Azi ai nevoie să te reconectezi la prieteni, să petreci mai mult timp cu cei apropiați și să ieși mai mult din casă. Atenție la neînțelegerei care pot să apară cu cei din anturaj.

Carieră și bani

Uranus retrogradează în sectorul tău financiar și-ți cere o reevaluare a modului în care îți câștigi banii, dar și a modului în care îi administrezi. Va fi nevoie să vii cu schimbări și să revoluționezi acest sector pentru a-ți câștiga independența financiară.

Sănătate

Viața socială activă revitalizează Berbecii, așa că astăzi nu sta pe gânduri și răspunde afirmativ unei invitații în oraș.

Horoscop zilnic Taur – 21 august 2021

Dragoste

Uranus va retrograda în zodia ta și te va stimula să-și reevaluezi multe situații de viață, principii și credințe pe care te bazezi. Își vei dori mai multă libertate și vei dori să scapi de anumite tipare, situații învechite, să faci o schimbare majoră în viața ta.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale și îți poate accentua unele frustrări profesionale. Poți reface niște strategii de avansare pentru că ai idei ingenioase.

Sănătate

Ai nevoie de odihnă și relaxare, mai ales că stresul poate fi la cote înalte astăzi. În perioada de retrogradare uraniană ai putea încerca să faci schimbări legate de stilul de viață pentru că vor fi binevenite.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 august 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, astăzi poți simți o mai mare nevoie de apropiere și poți comunica deschis ceea ce simți pentru a reconecta cu partenerul.

Carieră și bani

Caută să înveți ceva nou, citește, studiază, informează-te. Poți afla lucruri importante pentru viitorul tău, pentru progresul tău.

Sănătate

Uranus retrogradează în sectorul sănătății tale și-ți cere o reevaluare a stilului de viață, implicit mai multă odihnă și relaxare. Poți fi mai interesat de medicina alternativă, homeopată, dar și de zona spiritualității.

Horoscop zilnic Rac – 21 august 2021

Dragoste

Retrogradarea lui Uranus își cere o reevaluare a anturajului și a convingerilor pe baza cărora îți alegi prietenii. S-ar putea să vezi că nu toți cei din jur sunt cu adevărat prietenii tăi.

Carieră și bani

Nevoia de a-ți consolida situația financiară, te poate împinge la unele acțiuni care pot fi mai puțin avantajoase bugetului tău. Tot Uranus retrograd îți cere să-ți reevaluezi anumite proiecte în care ești implicat, dar și strategia de atingere a unor obiective profesionale.

Sănătate

Posibil ca unele sentimente uitate să reapară, unele atașamente să reînvie și să te facă să te simți mai puțin confortabil la nivel interior.

Horoscop zilnic Leu – 21 august 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin casa relațiilor tale și nevoia de reconectare cu partenerul de viață este mare, însă lucrurile nu vor merge așa cum îți dorești și asta pentru că mâine va avea loc aici o Lună Plină care poate aduce tensiuni și momente culminante în relația ta.

Carieră și bani

Uranus retrogradează în sectorul carierei tale și-ți cere reevaluarea unor aspirații, revizuirea unor strategii de atingere a obiectivelor. S-ar putea să resimți mai puternic nevoia de a face o schimbare de direcție profesională.

Sănătate

Rezervă-ți timp și pentru tine și nevoile tale pentru că ai tendința de a te preocupa de ceea ce fac ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 august 2021

Dragoste

Uranus va retrograda în sectorul principiilor de viață și te poate stimula să revii asupra unor decizii luate sau să-și schimbi anumite idei, convingeri, sisteme de valori la care te raportezi.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul muncii tale și te stimulează să te preocupi de acele sarcini amânate sau să devii exagerat de responsabil cu ceea ce ai de făcut. De preferat ar fi să nu te suprasoliciți.

Sănătate

Tranzitul Lunii îți cere mai multă atenție la sănătate și la odihnă, mai ales că mâine se formează aici Lună Plină și se pot activa anumite vulnerabilități.

Horoscop zilnic Balanță – 21 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul iubirii tale și, deși nevoia de reconectare la persoana iubită este mare, s-ar putea să ai parte de tot soiul de tensiuni și neînțelegeri. De asemenea, pentru cei care sunt părinți, relațiile cu copiii pot fi agitate.

Carieră și bani

Retrogradarea lui Uranus îți cere o schimbare a sistemului de valori la care te raportezi și o reevaluare mult mai atentă a situației financiare, mai ales a modului în care te raportezi la banii altora sau la bunurile materiale.

Sănătate

Un hobby pe care-l ai astăzi va necesita atenție Fie cineva te provoacă, fie chiar tu vrei să te deconectezi de la tot ce te înconjoară.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 august 2021

Dragoste

Uranus va retrograda în sectorul relațiilor tale și-ți cere o reevaluare a vieții de cuplu, o revizuire a unor convingeri pe baza cărora îți construiești relațiile. Posibil să fii luat prin surprindere de nevoia de libertate a partenerului sau chiar tu poți simți o dorință mai mare de independență.

Carieră și bani

Tot Uranus cere o reevaluare a unor relații profesionale, o revizuire a unor colaborări și contracte pe care le ai.

Sănătate

Starea emoțională îți poate da bătăi de cap în prima parte a zilei pentru că vei avea tendința de a te lăsa impactat de problemele celorlalți.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 august 2021

Dragoste

Spune-ți doleanțele și vino cu soluții noi în cuplu pentru că partenerul pare a fi astăzi foarte receptiv la nevoile tale.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de propuneri neașteptate, de discuții care să te ia prin surprindere sau chiar să primești un mesaj care să te pună pe gânduri.

Sănătate

Retrogradarea lui Uranus îți cere reevaluarea stării de sănătate, posibil chiar revenirea la un tratament sau revenirea asupra unei scheme de tratament în vederea îmbunătățirii acesteia.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 august 2021

Dragoste

Uranus va retrograda în sectorul iubirii tale și-ți va cere o reevaluare serioasă s vieții sentimentale, a modului în care-ți manifești iubirea, dar și o revizuire a relației cu copiii, dacă ești părinte.

Carieră și bani

Este o zi bună să rezolvi niște situații financiare, însă poți face și unele cheltuieli care nu-ți sunt neapărat pe plac, dar sunt necesare.

Sănătate

Ai multe griji pe cap care astăzi se pot activa și-ți pot ridica semne de întrebare noi. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 august 2021

Dragoste

Luna traversează astăzi zodia ta și te poate stimula să te pui pe primul loc. Nu este un lucru rău, dar fii atent și la cerințele și nevoile partenerului de viață, mai ales că relația se poate tensiona foarte ușor ca urmare a Lunii Pline de mâine care se formează în zodia ta. S-ar putea să simți că vrei altceva și să te macine multe gânduri.

Carieră și bani

Uranus va retrograda în sectorul familiei tale și va impacta și sectorul carierei. S-ar putea să fie nevoie de unele schimbări în viața personală astfel încât să-ți atingi niște scopuri profesionale.

Sănătate

Preocupă-te de probleme sufletului tău, de ceea ce zace în interiorul tău și tot ascunzi. Vei reuși destul de greu să găsești starea de liniște de care ai nevoie, mai ales că trăirile tale se vor amplifica mult pe fondul Lunii Pline de mâine.

Horoscop zilnic Pești – 21 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca cineva din trecut să te caute sau tu să cauți pe cineva din trecut. De fapt, nevoia ta este de a te lămuri tu cu tine în privința unui aspect trăit și care ți-a lăsat prea multe semne de întrebare sau poate fi vorba de o nevoie majoră de a afla un adevăr ascuns.

Carieră și bani

Azi ar trebui să o lași mai ușor cu ceea ce ai de făcut și dacă nu le poți duce la capăt nu te stresa, ci amână-le sau cere ajutorul altora. Uranus va retrograda în sectorul comunicării tale și te va stimula să-și schimbi modul de interacțiune cu cei din jur, dar și anumite tipare de gândire sau decizii luate anterior.

Sănătate

Se întrevăd tensiuni interioare, solicitare nervoasă majoră și va trebui să faci tot posibilul pentru a te odihni mai mult și pentru a te relaxa mental, mai ales că Luna pLină se va petrece mâine în acest sector al sănătății și poate veni cu multe tensiuni interioare sau chiar reactivarea unor afecțiuni cronice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Bursa din New York ar putea fi prima mare bursă cu tranzacții 24/7