Horoscop săptămâna 12 – 18 iulie 2021. Berbecii se pot îndrăgosti

Horoscop săptămâna 12 - 18 iulie 2021. Berbecii se pot îndrăgosti
Horoscop săptămâna 12 - 18 iulie 2021. Berbecii se pot îndrăgosti
Publicat: 12/07/2021, 08:15

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 12 – 18 iulie 2021 vine la pachet cu o doză mare de bucurie și entuziasm.

Săptămâna 12 – 18 iulie 2021 debutează cu un aspect de susținere între Mercur din zodia Rac și Jupiter retrograd din Pești, aspect care ne susține în comunicare și raționament, dar și în călătorii. Totodată, putem da dovadă de mai multă emotivitate, dar și înțelepeciune, astfel că poate fi o perioadă bună să-i iertăm pe cei care ne-au greșit.

Un eveniment mult așteptat este conjuncția Venus-Marte din zodia Leu, conjuncție care nu s-a mai petrecut în acest semn din 1991, și care promite un nou ciclu pentru fiecare semn zodiacal. Este o perioadă în care căutăm fericire și iubire și cheful de distracție este la cote înalte.

Finalul de săptămână de pune în fața unui trigon între Soarele din Rac și Neptun retrograd din Pești, aspect care ne aduce înclinații spirituale, dar și foarte multă imaginație și creativitate, însă trebuie să avem grijă la tendința de a idealiza anumite aspecte ale vieții noastre.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă foarte bună pentru a te îndrăgosti de cineva, pentru a începe o nouă poveste de iubire și a da frâu liber sentimentelor. În cuplu se întrevăd momnte pasionale de reconectare cu partenerul. Nu este exclus ca unii nativi să devină părinți în această perioadă.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta atenția ta se va canaliza foarte mult asupra zonei de familie și locuință, unde poți rezolva situații importante, poate chiar legate de actele unei case, și mai puțin asupra zonei profesionale, deși vei avea și aici foarte provocări.

Sănătate

Încearcă să-ți asculți mai mult sufletul, interiorul pentru că în această perioadă poți ierta mai ușor pe cineva care ți-a greșit sau chiar te poți ierta pentru tine pentru decizii greșite și confuzii ale trecutului.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Ai toate șansele să primești o cerere în căsătorie sau să discuți cel puțin cu partenerul de viață despre posibilitatea de a-ți întemeia o familie. Oricum, și relațiile cu părinții se îmbunătățesc. Sunt nativi care se mută sau își cumpără/renovează o casă.

Carieră și Bani

Traversezi o perioadă foarte bună pentru negocieri și tot ce ține de zona de comunicare este în avantajul tău, fie că este vorba de un examen, de un interviu, fie că susții o ședință sau un discurs public. Unii nativi își pot chiar obține permisul de conducere acum.

Sănătate

S-ar putea să fii deja în vacanță, însă dacă nu ești, cu siguranță îți vei face planuri în această direcție pentru că ai toată susținerea astrelor să pleci într-o călătorie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Ai susținerea planetei Venus să cunoști o nouă persoană care să te atragă și să începi o nouă poveste de iubire. Și în viața de cuplu se întrevede multă pasiune și activități desfășurate împreună cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Urmează o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar, o săptămână în care fie porți discuții avantajoase ție despre o remunerație sau salarizare, fie ai idei bune despre cum să-ți crești veniturile. Nu te teme să vorbești despre talentele tale!

Sănătate

O invitație, fie la plimbare, fie într-o minivacanță, îți va aduce multă bucurie în zilele ce urmează și asta te va scoate din orice stare mai agitată pe care ai trăit-o în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta profită și pune-ți ordine în idei și gânduri. Ești mai sociabil și mai comunicativ și asta te ajută foarte mult să te împrietenești cu oameni noi sau să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Se întrevăd câștiguri și ar trebui să profiți din plin pentru a renegocia un salariu sau pentru a cere un bonus, un comision care ți se cuvine. Totodată, poți primi o sumă de bani din urmă sau cineva îți recunoaște valoarea și te ajută să te promovezi mai bine. Atenție, totuși, și la cheltuieli! Nu exagera!

Sănătate

Ai traversat o perioadă destul de agitată, însă de săptămâna aceasta lucrurile par să se așeze în viața ta, iar tu vei începe ușor, ușor să-ți recâștigi liniștea și pacea de care atât ai nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Dacă ești singur și în căutarea marii iubiri, săptămâna aceasta poți face pași în această direcție și poți cunoaște pe cineva care să te atragă și care să dea un nou sens vieții tale. În cuplu poți fi mai pasional și ai putea profita să reaprinzi pasiunea și să te reapropii de perechea ta.

Carieră și Bani

O nouă etapă se deschide în viața ta și poți intrta pe o nouă direcție. Ai toate pemisele create pentru a te afirma, pentru a ieși în față, însă s-ar putea să simți că ai curaj suficient sau că ceva te reține. De preferat ar fi să lași fricile în spate.

Sănătate

Cum spuneam, marele minus al săptămânii sunt fricile, temerile tale care pot fi născute din diferite motive sau induse de alții. Detașează-te de tot ce este toxic în viața ta și scapă de ancorele care nu te lasă să evoluezi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Ține cont că aspectele care se formează săptămâna aceasta pot fi destul de neplăcute dacă ești într-o relație de lungă durată și asta pentru că poți trăi o pasiune ascunsă, o iubire interzisă. Și cei care se îndrăgostesc acum s-ar putea izbi de un zid și ar trebui să-și țină povestea ascunsă.

Carieră și Bani

Ai planuri mari de viitor, ai idealuri înalte și idei pentru a le atinge. Este o perioadă foarte bună să vii cu soluții pentru a pune pe roate un proiect de grup. Poți primi ajutor sau sfaturi bune de la prieteni sau de la persoane din anturaj, persoane cu experiență.

Sănătate

Nimeni nu și-ar dori acum să fie în pielea ta, mai exact și mai corect spus, în mintea ta. Este un carusel care se tot învârte și va fi greu să ieși în el. Unii nativi reușesc să vindece sau să amelioreze o problemă de sănătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să cunoști pe cineva, fie prin intermediul prietenilor, fie prin intermediul mediului online, și să fii foarte atras de această persoană și de aici și până la o relație ce se va dovedi de viitor mai este doar un singur pas. Viața de cuplu reînvie și pasiunea este la cote înalte.

Carieră și Bani

Se întrevede o perioadă foarte bună pentru a demara proiecte, pentru a te implica în proiecte de grup, dar și pentru a intra pe o nouă direcție profesională. Ai toată susținerea Universului, iar popularitatea nu-ți va lipsi. Discuțiile cu superiorii se dovedesc constructive și ai mai mult curaj să-ți susții argumentele. De asemenea, nu-ți lipsesc strategiile și ideile de avansare.

Sănătate

Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate vor observa că acestea încep să cedeze la trtatament și astfel vindecarea poate veni. De evitat excesele!

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Se anunță o săptămână foarte pasională în cuplu, iar dacă ești singur ai toate șansele să-ți întâlnești jumătatea, mai ales prin intermediul mediului profesional, poate chiar o persoană cu statut și autoritate. Sunt și nativi care acum discută despre copii sau despre posibilitatea de a deveni părinți.

Carieră și Bani

Se întrevăd șanse de afirmare, de recunoaștere a meritelor tale și nu este exclus să te bucuri de o nouă funcție, de noi responsabilități care te pun în valoare sau să intri pe o nouă direcție în carieră. Poți atinge un țel pentru care ai muncit.

Sănătate

Este o perioadă bună din punctul de vedere al sănătății, ba mai mult, cheful de a călători, de a te distra este la cote înalte. Bucură-te de iubire și de hobby-urile tale!

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

În cuplu se întrevăd discuții despre bani și viața intimă. Posibil să se aducă în discuții teme ca fidelitatea, sinceritatea și respectul. Pe de altă parte, nativii singuri pot cunoaște o persoană care să-i atragă într-o călătorie.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta, sectorul financiar intră în atenția ta și poți discuta despre o moștenire, un partaj, un litigiu. Sunt Săgetători care se stresează în legătură cu un credit sau o datorie. Este o perioadă bună să-și investească banii și să rezolve contexte de țin de acte.

Sănătate

Este o perioadă spirituală, o perioadă în care te poți reconecta cu sinele tău și poți coborî până în profunzimea ființei tale în căutarea vindecării emoționale de care atât ai nevoie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Pasiunea este la cote maxime în această perioadă și ar trebui să profiți să te reapropii de partener și nicidecum să te lași pradă unei infidelități. Cei singuri trăiesc aventuri erotice, sentimentale și simt că au revenit la viață.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă negocierilor profesionale și semnării unor contracte de colaborare. Discuțiile cu ceilalți se dovedesc a fi constructive și lămuritoare, iar financiar unii Capricorni pot culege roadele unor investiții făcute. Sunt cazuri în care bugetul comun crește grație îmbunătățirii veniturilor partenerului.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar nativii care au avut de administrtat tratemente, de acum vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă favorabilă vieții de cuplu și poți reuși să dezvolți relația cu partenerul de viață, să o duci într-un nou ciclu de evoluție. Sunt nativi care discută despre oficializarea legăturii lor și nativi care acum își întâlnesc jumătatea.

Carieră și Bani

Totodată, este o perioadă bună pentru noi contracte profesionale, poate chiar pentru schimbarea locului de muncă. Oricum, se întrevăd discuții la locul de muncă în urma cărora poși lua niște decizii. Sunt nativi care discută despre salariu și responsabilități.

Sănătate

Starea de sănătate are toate șansele de a se îmbunătăți dacă decizi să faci mici schimbări în stilul de viață, în rutina zilnică. Poți primi sfaturi bune și te poți baza pe o serie de remedii naturiste, homeopate, pe zona de medicină alternativă.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 iulie 2021

Dragoste

Și săptămâna aceasta aiparte de susținere în zona sentimentală. Relația de cuplu se îmbunătățește grație dialogurilor sincere, iar dacă ești singur poți începe onouă poveste. Flirtezi și cucerești mai ușor și-ți recunoști sentimentele față de cineva.

Carieră și Bani

Dacă-ți cauți un loc de muncă, săptămâna aceasta ai toate șansele să ți-l găsești și să fie și conform cu așteptările tale. Oricum, îți desfășori sarcinile cu mai multă ușurință și chiar vii cu mici schimbări care au efecte benefice asupra randamentului tău.

Sănătate

După o perioadă destul de grea, sensibilă în sectorul sănătății, vei avea șansa de a-ți îmbunătăți remarcabil condiția. Fie începi un tratament eficient, fie un tratament deja început își face efectul. Oricum o nouă rutină și un nou stil de viață, mai relaxat, nu ți-ar strica.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere