Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2021. Racii au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2021. Racii au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2021. Racii au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor
Publicat: 11/07/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 11 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

La doar o zi distanță de Luna Nouă din Rac, iată că alt eveniment astrologic amprerntează acest semn. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Rac, zodie pe care o va tranzita rapid, pe data de 28 iulie deja pășind în Fecioară. În toată această perioadă vom da dovadă de un raționament mai sensibil și putem fi impresionați mai ușor. Totodată, ne apărăm ideile, mai ales dacă tema este legată de casă și familie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Rac te susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, cu părinții, și să ajungi la idei comune în  privința unor bunuri de patrimoniu. Se pot stabili noi reguli în gospodărie.

Carieră și bani

Mercur este guvernatorul muncii tale, dar și al comunicării, așa că în această perioadă vei da dovadă de mai multă înțelegere în dialogurile cu ceilalți și-ți vei îmbunătăți relația cu colegii.

Sănătate

Poartă dialoguri interioare și vezi ce-ți dorești cu adevărat de la viața ta, ce te liniștește și ce te neliniștește, de fapt.

Horoscop zilnic Taur – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul iubirii tale, iar acest tranzit prin Rac te ajută să porți dialoguri mai blânde cu persoana iubită sau cu copiii și să fii mai receptiv la nevoile acestora. În cuplu comunicarea cu perechea de viață se îmbunătățește.

Carieră și bani

Mercur în Rac te face vocal, dar îți aduce și idei bune și te susține în negocieri și în procesul de învățare. Ai toată susținerea acum dacă dai examene, interviuri sau trebuie să-ți susții punctul de vedere într-o dezbatere.

Sănătate

Profită de acest tranzit și fă-ți planuri de vacanță. Caută oferte bune și nu te sfii să negociezi, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău și în tranzitul prin Rac îți îmblânzește comunicarea și modul de a-ți expune ideile.

Carieră și bani

Mercur în Rac te susține puternic în sectorul financiar. Poți avea idei bune despre cum să-ți crești veniturile și poți negocia cu tact niște condiții salariale.

Sănătate

Vei observa că odată ce a părăsit zodia ta și a intrat în Rac, Mercur va contribui la creșterea stimei de sine. Te valorifici mai mult și știi să-ți pui prețu corect.

Horoscop zilnic Rac – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur întră chiar în zodia ta, prin urmare urmează o perioadă în care ai toate șansele să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur și să fii mai clar cu privire la viața personală, să-ți trasezi direcții noi.

Carieră și bani

Tot Mercur te poate susține în negocieri, tranzacții imobiliare și tot ce ține de zona de comerț. Ascultă-ți gândurile mai mult și unde simți, mergi pe intuiție.

Sănătate

Mercur îți guverneazp casa sănătății, iar acum te susține în găsirea celor mai bune practici de meditație și relaxare. Odihna mentală devine importantă pentru tine.

Horoscop zilnic Leu – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Rac poate aduce multe gânduri ciudate și poate activa niște amintri pe care le voiai uitatte. S-ar putea să treci prin frământări și să te gândești mai mult la trecut.

Carieră și bani

Ai ocazia acum să analizezi niște decizii luate mai demult și să vezi care a fost impactul lor. Cel puțin, data viitoare nu vei mai greși.

Sănătate

Posibil ca niște pierderi să stea la baza unor stări interioare mai proaste, însă vei avea puterea să treci peste ele.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 iulie 2021

Dragoste

Cu Mercur în Rac te bucuri de o viață socială activă și ai ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea cu prietenii, dar și să cunoști oameni noi cu care să interacționezi foarte bine și astfel să intri în noi anturaje.

Carieră și bani

Profită de tranzitul mercurian pentru a-ți face planuri de viitor clare și solide și pentru a analiza mai de aproape niște asociați, intențiile pe care le au aceștia. Poți avea idei bune despre cum să conduci la succes niște proiecte de grup sau personale, online.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, acest tranzit te va avantaja pentru că te va face să-ți canalizezi atenția asupra ta și asupra nevoilor tale.

Horoscop zilnic Balanță – 11 iulie 2021

Dragoste

Ai grijă să nu devii prea autoritar cu partenerul de viață, mai ales dacă acesta nu-ți împărtășește convingerile.

Carieră și bani

Mercur în Rac va tranzita sectorul carierei tale și te va susține să comunici mai ușor cu superiorii, dar și să iei decizii importante legate de ascensiunea ta profesională. Poți să-ți construiești strategii solide și sigure acum de atingere a unor obiective.

Sănătate

Mercur este și guverbatorul sănătății tale și acest tranzit te va stimula să te ocupi mai mult de tine și de interiorul tău.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 iulie 2021

Dragoste

Poți relua legătură cu o persoană aflată la distanță sau care este de altă naționalitate. Pot veni vești din străinătate în perioada aceasta.

Carieră și bani

Mercur în Rac te stimulează să înveți lucruri noi, să studiezi și să cercetezi mai mult, să explorezi noi domenii. Te poți înscrie la un curs acum, la un seminar.

Sănătate

Cu Mercur în Rac este perioada ideală să planifici o călătorie sau să cauți oferte de vacanță în străinătate. Este de asemenea o perioadă favorabilă să faci pași în evoluția spirituală și să stai de vorbă cu un mentor.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Rac va activa sectorul intimității și poate aduce nu doar discuții, ci și decizii despre o relație, despre modul de administrare a bugetului în cuplu, dar și anumite secrete legate de fidelitate pot ieși acum la suprafață.

Carieră și bani

Pe de altă parte, tot Mercur în Rac te susține să găsești cele mai bune soluții pentru a-ți administra veniturile, poți avea idei de investiții și poți demara acțiuni care vizează o moștenire, un partaj.

Sănătate

Este posibil ca acest tranzit să-ți răscolească cele mai profunde și ascunse emoții și frici și astfel să trebuiască să te întâlnești cu ele și să analizezi cauzele unor pierderi trăite.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur va tranzita sectorul relațiilor tale și te va susține să aduci îmbunătățiri în dialogul cu partenerul de viață și să ajungeți la un consens. Puteți lua decizii cu privire la viitorul relației.

Carieră și bani

Totodată, zona relațiilor profesionale este bine aspectată, dat fiind că poți negocia mai ușor și poți semna noi contracte de asociere și parteneriate.

Sănătate

Mercur îți guvernează casa sănătății și în perioada acestui tranzit poți fi mai centrată pe rezolvarea unor probleme emoționale. Posibil ca și ceilalți să-ți ceară ajutorul.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează iubirea, iar acest atranzit te ajută să te apropii de partener sau de copii printr-un dialog mai calm și mai blând.

Carieră și bani

Mercur în Rac vine cu idei și soluții la problemele profesionale pe care le ai. Poți găsi cele mai bune mijloace să-ți eficientizezi munca și poți negocia niște sarcini sau poate chiar programul de lucru.

Sănătate

Ai idei despre cum să faci și ce să faci ca să scapi de niște obiceiuri proaste pe care le-ai deprins. Poți găsi soluții la problemele de sănătate cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Pești – 11 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Rac va tranzita chiar sectorul iubirii tale și-ți va aduce ocazia de a face declarații de dragoste persoanei iubite sau de a-ți recunoaște niște sentimente față de cineva. Cei singuri sunt susținuți să flirteze mai mult și cuceresc prin cuvinte.

Carieră și bani

Se anunță o perioadă creativă de care ar trebui să profiți. Expune-ți talentele și fă artă din pasiunile tale. Nu te teme să le vorbești altora despre parea ta artistică.

Sănătate

Discută cu cei dragi, ieși din casă, plimbă-te și fă mai multă mișcare. Vei vedea că starea generală ți se va îmbunătăți considerabil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât