Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Berbecii se preocupă de felul în care arată

Horoscop săptămâna 2 - 8 mai 2022. Berbecii se preocupă de felul în care arată
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 29/04/2022, 15:24

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 mai 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 mai 2022 ne aduce multă adrenalină în plan sentimental, dar și cheltuieli impulsive.

Săptămâna 2 – 8 mai 2022 este amprentată de intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Berbec, tranzit care va dura până pe 28 mai. În toată această perioadă, ne vom manifesta cu mai mult curaj sentimentele, ne vom înflăcăra mai ușor și iubirea capătă dinamism. Ne putem îndrăgosti la prima vedere, dar tot la fel de repede să ne și treacă.

Pe de altă parte, pe data de 5 mai 2022 avem parte de o conjuncție între Soarele și Uranus în zodia Taur. Acest aspect va aduce multă imprevizibilitate în anumite domenii din viața noastră. Putem avea parte de schimbări bruște și, la modul general, acestea pot avea legătură cu zona financiară.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 mai 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, așa că te poi aștepta la un mai mare interes pe care-l acorzi propriei tale persoane. Poți să faci o schimbare de look și vei observa că ai mai multă încredere în tine. De asemenea, ești și mai energizat ca până acum. În schimb, ai grijă la cheltuieli și la modul în care-și câștigi și administrezi banii. La acest capitol pot apărea surprize.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 mai 2022

Tu ai parte de o conjuncție Soare-Uranus în zodia ta care poate aduce multe evenimente neprevăzute în viața ta. Fii adaptabil și nu te opune schimbărilor. Pe de altă parte, cu Venus, guvernatoarea ta, în Berbec, ai grijă la tendința de a intra în relații secrete sau cu parteneri care nu sunt disponibili, nici fizic și nici emoțional.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 mai 2022

Săptămâna aceasta poți avea parte de niște întâlniri neașteptate cu trecutul, fie cu situații pe care le-ai mai trăit, fie cu foști parteneri. Niște secrete pot ieși acum la suprafață. Pe de altă parte, Venus te susține să-ți reactivezi viața socială, să iei cu prietenii și să cunoști oameni cu care să rezonezi. Poți fi interesat de noi proiecte.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 mai 2022

Cu Venus în tranzit prin Berbec te bucuri de o mai bună înțelegere cu superiorii și pot veni șanse de progres profesional și de afirmare. Surprize plăcute pot veni din partea prietenilor sau poate din partea unor persoane influente. Este o perioadă în care te bucuri de popularitate și succes și poți să-ți schimbi niște planuri de viitor sau traiectoria unor proiecte.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 mai 2022

Săptămâna aceasta ești mai curios, mai atras de lucruri noi, de studiu și nu este exclus chiar să te înscrii la un curs nou. Este recomandat de astre să faci asta, dat fiind că în sectorul carierei tale se petrece o conjuncțieSoare-Uranus care poate aduce schimbări neașteptate. Poate chiar tu ești cel care-și schimbă direcția profesională.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 mai 2022

Este o perioadă în care ți se dau peste cap unele convingeri, credințe și principii de viață. S-ar putea ca evenimentele trăite să te pună pe o nouă direcție de evoluție și să te maturizeze. Pe de altă parte, Venus aduce multă pasiune în viața de cuplu, însă ai grijă la infidelitate. Dacă ești singur ai grijă să nu te implici în relații tabu sau aventuri fără viitor.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 mai 2022

Săptămâna aceasta ai parte de intrarea lui Venus în sectorul relațiilor tale, așa că te poți aștepta la o armonizare a conexiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Acest tranzit te face și mai competitiv și mai dornic de adrenalină în cuplu. Poți începe noi relații sau poți semna noi contracte. Grijă totuși la asocieri, la partaje, la credite și investiții financiare alături de alții.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 mai 2022

Soarele și Uranus se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și pot aduce multe situații neașteptate, schimbări bruște și neprevăzut. Fii mai deschis și adaptetază-te și la nevoile partenerului de viață sau ale colaboratorilor. Pe de altă parte, Venus te va ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea, dar și să lucrezi cu mai mult drag și mai mult spor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 mai 2022

S-ar putea ca întâlnirea ditre Soare și Uranus să-ți aducă situații neprevăzute și schimbări bruște la locul de muncă. Poate de program, de sarcini sau poate vin colegi noi. Oricu, este recomandat să ai grijă și la sănătate. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus prin Berbec îți deschide apetitul pentru distracții, flirt și aventuri. Te pți dedica mai mult unui hobby sau relației cu copiii. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, dar la fe de repede s-ar putea să le și treacă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 mai 2022

Săptămâna aceasta ai parte de surprize sentimentale sau în relația cu copiii. Poate fi vorba de o aventură, un flirt, o idilă. Unii nativi se bucură de reușitele copiilor, însă este important să fie cu ochii pe acțiunile acestora. Venus în Berbec te ajută să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei și să aduci un suflu nou locuinței.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 mai 2022

Săptămâna aceasta vei fi mai comunicativ, mai sociabil și mai dornic să te întâlnești cu prietenii. Poți negocia cu curaj și poți lua decizii îndrăznețe, dar nu te grăbi. Ești și mai dornic de plimbare și nu ar strica să ieși din casă mai des. Pe de altă parte, ai grijă la situații neprevăzute care vin din zona familiei sau care au legătură cu locuința. Unii nativi se pot muta în următoarea perioadă.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 mai 2022

Tu te bucuri de intrarea lui Venus în sectorul banilor, așa că te poți aștepta la șanse de creștere a veniturilor, dar și la cheltuieli mai mari, mai degrabă făcute din impulsivitate. Conjuncția Soarelui cu Uranus îți poate aduce vești neașteptate, informații care te uimesc și discuții care te surprind și îți pot da peste cap niște idei, decizii și raționamente.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid