Horoscop săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. Scorpionii își recapătă puterea

Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021. Scorpionii își recapătă puterea
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 25/10/2021, 10:10

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 25 – 31 octombrie 2021 poate fi delicată din punct de vedere sentimental și financiar șo de preferat ar fi să nu luăm decizii riscante.

Săptămâna aceasta, planeta iubirii, Venus, din zodia Săgetător, va face un aspect tensionat cu Neptun, planeta viselor, și unul de susținere cu Jupiter, Marele Benefic, din zodia Vărsător. Pe de o parte, s-ar putea să idealizăm prea mult un context sentimental, motiv pentru care este de preferat să evităm noile povești de dragoste, dar pe de altă parte, putem face progrese într-o relație, putem lămuri aspecte care țin de viitorul unui parteneriat.

Marte, planeta acțiunii, va intra în weekend în zodia Scorpion, canalizându-ne energia către interiorul nostru și către transformare și regenerare. Devenim mai pasionali, mai dramatici și mai geloși și trebuie să avem grijă să nu ducem lucrurile la extrem, mai als că și Soarele aflat aici va face un aspect tensionat cu Saturn, planeta limitărilor, din zodia Vărsătorv. Ne putem simți lipsiți de vitalitate, obosiți și blocați în anumite planuri de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 octombrie 2021

Săptămâna aceasta poți profita de finalul de tranzit al lui Marte, guvernatorul tău, prin sectorul relațiilor, pentru a vedea clar care este direcția unei conexiuni în care te afli, fie sentimentală, fie profesională. S-ar putea ca în weekend să apară tensiuni în cuplu din cauza banilor sau a intimității, și să te simți blocat într-un context. Tot acum ar fi ideal să ai și mai multă grijă la sănătate pentru că poți pierde multă energie. Dacă ești singur, săptămâna aceasta evită să intri în noi relații pentru că te poți lăsa păcălit și poți fi dezamăgit ulterior.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 octombrie 2021

Săptămâna aceasta nu te aventura în noi povești de iubire pentru că nu vezi deloc clar realitatea. S-ar putea ca în weekend să ai parte de unele tensiuni cu partenerul și de preferat ar fi să nu duci lucrurile la extrem. Pe de altă parte, se anunță multă muncă, stres profesional, însă ai și determinare să-ți duci sarcinile la bun sfârșit.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 octombrie 2021

Cum planeta iubirii, Venus, se află în sectorul tău relațional, ar fi de preferat să nu te arunci în noi relații în perioada aceasta pentru că poți fi confuz și ușor de dezamăgit. În schimb, dacă ai o relație, profită și lămurește cu partenerul de viață ceea ce simți că nu merge cum ți-ai dori și discutați despre planurile de viitor. În weekend încearcă să te odihnești mai mult pentru că vei avea tendința de a munci în exces și te poți suprasolicita ușor.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 octombrie 2021

Săptămâna aceasta ai șanse să rezolvi situații ce țin de casă și care te presează. S-ar putea să mai existe tensiuni cu familia, însă acestea vor începe să se dizolve de acum și tu vei reuși să-ți recapeți echilibrul emoțional. Pe de altă parte, ocupă-te de ceea ce-ți place mai mult, de pasiunile tale și dacă ai copii, acordă-le mai mult timp, mai ales în weekend. Cei singuri sunt sfătuiți să evite idilele pentru că nu vor trece mai departe de stadiul de aventură. .

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 octombrie 2021

Cu Venus în sectorul iubirii, nu este o perioadă bună pentru noi povești de iubire pentru că te poți iluziona ușor, poți vedea realitatea deformată și apoi poți fi dezamăgit. În schimb, sextilul cu Jupiter din sectorul relațiilor va susține foarte mult nativii care sunt parte a unui cuplu și care pot să-și consolideze relația. În weekend trebuie să aibă grijă la conflictele cu cei dragi, dar și la dorințele acestora, și să se preocupe mai mult de casă, dar și de nevoile lor personale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 octombrie 2021

Nu te suprasolicita la locul de muncă pentru că ai tendința de a face lucrurile în exces, de a prelua sarcini și a le demonstra celorlalți că poți. Vei avea mai multă încredere în tine, dar va crește oboseala dacă nu-ți canalizezi energia corespunzător. Sunt posibile drumuri de făcut, discuții, stres legat de acte, mai ales dacă își schimbă un loc de muncă sau trebuie să obțină niște avize, aprobări. În cuplu s-ar putea să te simți neliniștit, să nu-ți fie clară o situație.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 octombrie 2021

Marte se pregătește să iasă din zodia ta, așa că profită de săptămâna acaesta pentru a rezolva ceea ce a rămas nerezolvat pe lista ta. În weekend, Marte se va muta în sectorul tău financiar și te va stimula să-ți crești veniturile, însă până atunci ai grijă la cheltuieli și la tensiunile în cuplu care pot lua naștere de la bani. Dacă ai o relație, profită de această perioadă pentru a petrece timp cu partenerul, însă dacă ești singur, evită să intri în noi relații pentru că nu vezi deloc clar situația și te poți amăgi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 octombrie 2021

Marte va intra în weekend în zodia ta și va aduce un boost de energie, vei simți că renaști și forța interioară crește, dar până atunci s-ar putea ca stările interioare să fie copleșitoare și să te simți obosit și fără chef. Din punct de vedere financiar, ai grijă la tentația de a face unele cheltuieli inutile și, de asemenea, evită speculațiile financiare. Dacă ești singur, nu te grăbi într-o nouă relație pentru că poți avea tendința de a idealiza cealaltă persoană și poți ajunge să fii dezamăgit.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 octombrie 2021

Venus se află în zodia ta și te poate predispune, prin careul cu Neptun, la o idealizare a partemerului sau îți poate aduce multă confuzie sentimentală. Nu te arunca în noi relații acum, dar dacă faci parte dintr-un cuplu solid, profită și discută cu partenerul despre planurile voastre de viitor. Pe de altă parte, weekendul poate fi destul de agitat pentru tine și ar fi bine să te odihnești mai mult, mai ales că te vei simți sleit de puteri. Nu face excese care te pot costa sănătatea.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 octombrie 2021

Marte se pregătește să iasă din sectorul carierei tale, așa că profită de săptămâna aceasta pentru a-ți duce niște planuri la bun sfțrșit, pentru a-ți atinge niște obiective avute. Este o perioadă în care te poți afirma, dar te poți și certa cu superiorii. În weekend se întrevăd ieșiri cu prietenii și îți poți face niște planuri de viitor. Pe de altă parte, cum Venus este guvernatoarea iubirii tale, ai grijă săptămâna aceasta să nu te implici în povești de dragoste toxice sau cu persoane indisponibile sau chiar din trecut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 octombrie 2021

Săptămâna aceasta vei avea mai multă încredere în tine grație sextilului Jupiter-Venus, te poți bucura de admirație, popularitate și succes în proiectele în care ești implicat. Profesional, spre weekend se pot intensifica niște tensiuni sau poți ieși în față, forțat sau voit. Totodată, sunt de evitat flirturile între prieteni sau online și cheltuielile în plus, pe lucruri nefolositoare. Profită de weekend pentru a te odihni mai mult, pentru că pot apărea situații care să te streseze suplimentar.

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 octombrie 2021

Săptămâna aceasta este importantă din punct de vedere financiar pentru că anumite nemulțumiri pe care le ai te pot îndemna la acțiuni, maia les legate de banii și bunurile deținute împreună cu alții. Dacă vrei să faci un credit, acum este un moment bun. Profesional, poate fi o perioadă mai neclară și ar fi de preferat să fii atent la ce decizii iei. Pe de altă parte, profită să scapi de tot ce este toxic și nociv în viața ta, de la situații la oameni, și încearcă să te reconstruiești pe baze noi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu a analizat trăsăturile lui Mirel Dragomir. Ce se ascunde în...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?