Horoscop săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. „Taurii” se pot îndrăgosti

Horoscop săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. „Taurii” se pot îndrăgosti
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 26/07/2021, 11:58

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 iulie – 1 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 poate aduce o serie de schimbări în viața noastră, mai ales la nivel profesional și relațional.

Săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 este impactată de trei planete care-și schimbă semnul zodiacal. Astfel, Mercur se va muta în Leu, poziție din care ne face mai comunicativi și mai mândri, chiar aroganți în exprimare, dar ne va aduce și soluții îndrăznețe pentru provocările cu care ne confruntăm, iar Marte se va muta în Fecioară, aspect care ne susține să facem strategii înainte de a acționa și mai calmează din entuziasmul ultimei perioade.

Tot acum și Jupiter, planeta oportunităților, se reîntoarce în Vărsător înn mers retrograd, iar până la finele anului ne susține să ne lărgim orizonturile și să ne cerem drepturile și libertățile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 iulie – 1 august iulie 2021

Dragoste

Mercur va intra săptămâna aceasta în sectorul iubirii tale și te va susține să-ți exprimi trăirile, stările și sentimentele. Poți cuceri mai ușor o persoană care-ți place, iar dacă ești parte a unui cuplu, te poți dedica unor activități în doi care să vă stimuleze apropierea.

Carieră și Bani

Marte, guvernatorul tău, va activa sectorul muncii și îți va aduce determinarea și energia de care ai nevoie pentru a-ți eficientiza activitatea și pentru a-ți rezolva sarcinile. Un nou program de muncă te poate ajuta acum, dar ai grijă să nu te suprasoliciți în încercarea de a le face pe toate ca la carte.

Sănătate

Tot Marte este responsabil și cu îmbunătățirea stării de sănătate. Este o perioadă în care ar fi de preferat să te preocupi de starea de sănătate, să faci niște schimbări legate de rutina zilnică, astfel încât să aduci mai multă ordine și disciplină în viața ta.

Horoscop săptămânal Taur: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Marte, planeta care îți guvernează relațiile, intră în sectorul iubirii tale săptămâna aceasta și timp de aproximativ două luni vei avea susținere în viața sentimentală. Poți flirta, poți cuceri și poți oferi multă energie în consolidarea unei povești de iubire. Cei singuri, dat fiind că este și Venus, guvernatoarea lor, aici, se pot îndrăgosti.

Carieră și Bani

Jupiter revine în sectorul carierei tale și te susține ca până la finele anului să ajungi acolo unde ți-ai dorit din punct de vedere profesional. Este un tranzit unic în 12 ani, așa că profită și ieși în față, afirmă-te. Sunt nativi care obțin o funcție sau fac progrese remarcabile în atingerea unor obiective.

Sănătate

Mercur, în tranzitul lui prin Leu, te poate ajuta să-ți înțelegi mai bine stările emoționale și să faci pace cu tine și trecutul. Faptul că și comunicarea cu familia se va îmbunătăți te va ajuta să te reechilibrezi. Discută despre traumele copilăriei cu părinții.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, te susține în tranzxitul lui prin Leu să fii mai înțelegător cu cei din jur și să menții o mai bună comunicare. Este o perioadă în care multe se pot lămuri și te vei dedica cu mai mult avânt activităților casnice. Familia devine prioritate pentru tine și te ocupi de nevoile celor dragi.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte bună pentru negocieri, pentru a obține ceea ce-ți dorești de la cei din jur. Comunicarea o duci la rang de artă și te poți afirma prin ideile strălucite care-ți trec prin minte. Totodată, ai susținere în procesul de învățare și predare sau în obținerea unui atestat. Discursurile publice, interviurile și examenele, toate vor fi trecute cu brio.

Sănătate

Cum Mercur îți etse guvernator, poți profita de tranzitul său prin Leu pentru a face mai multă mișcare, pentru a te plimba și a merge în excursii. Vei fi mai mult pe drumuri în perioada care vine, dar îți va face o deosebită plăcere. Unele apăsări sufletești pot fi resimțite mai intens acum.

Horoscop săptămânal Rac: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Jupiter revine în Vărsător și până la finele anului îți aduce oportunitatea de a-ți îmbunătăți viața de cuplu din punctul de vedere al intimității și nu numai. Posibil să te bucuri de o creștere a veniturilor partenerului și multe dintre problemele cu care v-ați confruntat până acum să se dizolve. Atenție la pasiuni ascunse și relații interzise!

Carieră și Bani

Mercur intră în sectorul tău financiar și te susține din plin să vii cu idei bune pentru creșterea și stabilizarea veniturilor tale. Îndrznește să negociezi, să-ți ceri niște drepturi salariale și nu te teme să scoți bani din talentele native cu care ai fost înzestrat.

Sănătate

Cu Marte în tranzit prin Fecioară ai ocazia să pleci mai des în deplasări, să te plimbi mai mult și să te dedici unor activități care presupun mișcare. O excursie de grup, o vizită în locurile dragi te pot reanima.

Horoscop săptămânal Leu: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Mercur va intra săptămâna aceasta în zodia ta și te va susține din plin să te preocupi de îmbunătățirea comunicării cu cei din jur, mai ales după o perioadă tensionată în plan relațional. Jupiter revine și el în sectorul relațiilor, așa că ai toate șansele să-ți consolidezi conexiunea sau să iei o decizie importantă de viitor.

Carieră și Bani

Tot Jupiter în Vărsător va contribui și la creșterea și îmbunătățirea relațiilor profesionale. Unii nativi au șansa de a începe o colaborare, de  asemna un nou contract, mai ales că sunt buni negociatori acum. Marte va activa sectorul tău financiar și te va stimula să-ți crești veniturile și să-ți conturezi strategii în acest sens.

Sănătate

Starea generală de sănătate se va îmbunătăți săptămâna aceasta și vei avea ocazia să te bucuri din plin de energia pe care ți-o oferă tranzitul Soarelui, guvernatorul tău, prin zodia ta. Totuși, nu face excese pentru a nu te confrunta mai târziu cu limitări.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, va intra în sectorul trecutului și este foarte probabil să-ți reactiveze amintiri sau chiar să ai ocazia să e reîntâlnești cu un fost partener. Este o perioadă în care ai voință și dacă simți să te detașezi de ceea ce a fost, ai susținere în acest sens. În plus, poți ierta mai ușor și asta te poate liniști și echilibra.

Carieră și Bani

Marte îți va activa zodia și în perioada ce urmează vei fi mult mai energic în desfășurarea sarcinilor, mult mai activ și dornic să rezolvi sarcini. Totuși, ai mare grijă la tendința de sa te suprasolicita. Canalizeză-ți constructiv excesul de energie! Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

Jupiter revine în sectorul sănătății tale și-ți oferă șansa ca până la finele anului să te preocupi de rezolvarea unor probleme. Vei avea toată susținerea să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să descoperi remedii eficiente, dar mai ales să-ți schimbi stilul de viață și rutina zilnică. Săptămâna aceasta odihnește-te mai mult!

Horoscop săptămânal Balanță: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Mercur va intra în Leu și-ți va activa sectorul vieții sociale, așa că în perioada care urmează vei fi mai dornic să cunoști oamnei noi, să ieși cu prietenii și să-ți consolidezi relațiile cu aceștia. Posibil ca trecutul, amintirile să te bântuie, iar unii nativi să fie tentați să intre în aventuri ascunse și iubiri interzise. Jupiter revine în sectorul iubirii și până la finele anului te susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală, chiar să te îndrăgostești.

Carieră și Bani

Este o perioadă în care te bucuri de popularitate și poți primi sprijin, sfaturi bune de la persoane cu experiență, astfel încât poți ajunge la succes cu un proiect în care ești implicat. Este o perioadă în care creativitatea ta va crește și ar trebui să profiți de acest context, indiferent de domeniul în care profesezi.

Sănătate

Cu Marte în casa snătății tale va urma o perioadă în care nu este exclus să fii mai irascibil, mai agitat și să te confrunți cu fel și fel de stări de neliniște, chiar insomnii. Posibil ca unele simptome mai vechi să revină acum pentru a fi vindecate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Marte, guvernatrul tpu, îți activează sectorul vieții sociale, așa că vei fi mult mai dornic să ieși din casă, să te întâlnești cu prietenii și să desfășurați activități de grup. În unele cazuri, poate să apară o atracție față de o persoană din anturaj sau cunoscută în mediul online, dat fiind că și Venus, cea care-ți guvernează relațiile, se află tot aici.

Carieră și Bani

Mercur va intra săptămâna aceasta în sectorul carierei tale și te va susține să-ți îmunătățești comunicarea cu superiorii. Ai idei foarte bune despre cum să-ți atingi niște obiective profesioanle și te poți afirma grație ideilor care-ți trec prin minte și grație soluțiilor e care le găsești la provocările ce-ți apar în cale.

Sănătate

Jupiter va reveni în Vărsător și până la finele anului te va ajuta să-ți îmbunătățești relația cu tine, cu trecutul și astfel să așterni pacea și liniștea în plan emoțional. Nu va fi ușor și nu se va perece peste noapte, dar vei reuși, mai ales că și Marte, din poziția de guvernator, te susține în acest sens.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Cu Marte, guvernatorul iubirii tale, în tranzit prin Fecioară și cu Mercur, guvernatorul relațiilor tale, în Leu, vei avea ocazia să analizezi din altă perspectivă o situație sentimentală și astfel să ajugi mai ușor la o cale de mijloc în cuplu. Este o periodă bună să vezi care-ți sunt aspirațiile în acest sens și ce planurti de viitor îți faci.

Carieră și Bani

Marte va intra în Fecioară și-ți va activa sectorul carierei, aspect care promite să-ți aducă multă energie, determinare și motivație în atingerea unor obiective profesionale avute. Ai mai mult curaj să te afirmi, să ieși în față și vei căuta recunoașterea meritelor. Atenție, totuși, și la tensiunile cu superiorii care pot lua naștere mai ușor acum.

Sănătate

Ești dornic de călătorii și poți planifica o vacanță peste hotare. Totodată, mulți nativi pot fi dornici să cunoască locuiri noi, să exploreze noi teritorii. Unii o pot face la pas, alții prin studiu. Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Mercur va intra într-un sector al initimității și te poate focusa pe rezolvarea unor situații ce ți de viața din dormitor a cuplului. Discută cu parenerul deschis și caută să ajungi la înțelegeri și căi de mijloc. Atenție la infidelități și secrete care pot ieși acum la suprafață. În alte cazuri, discuțiile în cuplu sunt axate pe buget comun și cheltuieli.

Carieră și Bani

Jupiter va reveni în sectorul tău financiar ți-âi va oferi ocazia, până la finele anului, să aduci îmbunătățiri veniturilor tale. Te vei bucura de câștiguri mai mari, însă ai grijă și la modul în care-ți cheltuiești banii. Unii nativi pot avea parte chiar și de o mărire de salariu.

Sănătate

Mercur, guvernatorul sănătății tale, va intra în zodia Leu, poziție din care îți aduce energie, vitalitate, însă ai grijă că există și riscul major de a pierde din resurse și de a te consuma inutil. Este important să ai grijă cum îți administrezi energia acum.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Mercur va intra în sectorul relațiilor tale și după o perioadă în care lucrurile au fost mai tensionate, iată că ai șansa, prin dialog și comunicare sinceră, să-ți îmbunătățești relația de cuplu și să ajungi la căi de mijloc, la concluzii comune. În plua, Marte în Fecioară, te poate ajuta să reaprinzi pasiunea în cuplu.

Carieră și Bani

Tot Mercur va fi de bun augur atunci când trebuie să legi noi conexiuni profesionale, să negociezi un contract, să începi o colaborare. Ai mai multă grijă la investiții și la modul în care administrezi banii și bunurile pe care le deții cu alții.

Sănătate

Jupiter va reveni în zodia ta săptămâna aceasta și până la finele anului te susține să-ți îmbunătățești viața personală, dar și starea de sănătate. Te vei simți mai optimist, vei fi mai pozitiv și buna dispoziție va reveni în viața ta.

Horoscop săptămânal Pești: 26 iulie – 1 august 2021

Dragoste

Marte va intra săptămâna aceasta în zodia Fecioară și va activa sectorul relațiilor tale, aspect care este de bun augur pentru a readuce pasiunea în cuplu. Mare parte din energia ta o vei canaliza pentru a-ți îmbunătăți conexiunea cu partenerul de viață. Situații din trecut pot fi mai ușor rezolvate, însă evită să te lași pradă unor amintiri.

Carieră și Bani

Cu Mercur în tranzit prin Leu ai șansa să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii de muncă. Totodată, ai idei profesioanle bune, vii cu soluții pentru a-ți eficientiza activitatea și unii nativi, care-și caută loc de muncă, pot primi vestea unei angajări. Poți decide să faci unele schimbări de program și chiar în rutina zilnică.

Sănătate

Jupiter revine în sectorul sănătății tale și până la finele anului te susține să-ți îmbunătățești starea generală, să te vindeci de afecțiuni mai vechi sau să tratezi ceea ce ai amânat până acum. Vindecarea și detașarea de trecut îți pot readuce entuziasmul și bucuria. Este o perioadă în care beneficiile pot veni prin spiritualitate și poți ierta mai ușor.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum.

Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului