Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021
Publicat: 01/07/2021, 14:08
Actualizat: 01/07/2021, 14:15

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător. Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum. Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional. Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic. Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea. Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună cu multă acțiune și multe provocări în plan sentimental. Dacă ești parte a unui cuplu, ai ocazia să reaprinzi pasiunea și să îți recucerești partenerul sau poate un fost partener, însă ține cont că sunt și aspecte tensionate care pot să aducă surprize mai puțin plăcute, inclusiv o ruptură bruscă. Cei singuri sunt dornici de aventură, cuceresc și pot începe noi povești romantice, pasionale, nefiind exclusă o dragoste la prima vedere sau o pasiune arzătoare. Însă, ține cont că tot ce trăiești în prima jumătate a lunii, ulterior, către finele lui iulie poate trece printr-un filtru mult mai analitic și poți vedea doar minusurile distracțiilor și pasiunilor de acum.

Carieră

Deși te poți remarca ușor prin creativitate, ai grijă să nu ți se urce la cap sau să nu devii prea orgolios, prea mândru de tine și să strici tot ce ai clădit. Dorința ta de afirmare este mare, dar fă-o doar dacă ești stăpân pe meritele tale, pe abilitățile tale, altfel ai putea avea doar de pierdut. Finele lunii pot aduce șanse de angajare celor care-și caută un loc de muncă.

Bani

Evită pe cât posibil speculațiile financiare și jocurile de noroc, dar și cheltuielile excesive pe distracții. Este în regulă să-ți satisfaci micile plăceri, dar dacă vei exagera poți pierde bani și poți ajunge la fundul sacului rapid.

Sănătate

Ai energie și trăiești viața cu multă bucurie, cu entuziasm, dar ai grijă la tendința de a face excese. Acțiunile tale trebuie să fie calculate și atente pentru că există riscul să te accidentezi. Sunt susținuți nativii carer vor să facă mișcare mai multă, însă sporturile extreme sunt de evitat, mai ales în prima parte a lunii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Taur

Dragoste

Dacă în prima parte a lunii ești mai mult axat pe comunicare, pe cunoașterea de noi persoane sau pe restabilirea dialogului în cuplu, ulterior vei simți nevoia să cucerești sau te vei lăsa mai ușor cucerit. Se activează puternic nevoia de iubire, iar acest aspect poate apropia și partenerii care se află în relații de lungă durată și care acum pot fi mult mai pasionali și romantici.

Carieră

Cu cât vei reuși să menții echilibrul între viața personală și cea profesională, cu atât vei avea de câștigat. Luna aceasta, pe de o parte, te preocupi de casă și familie, iar pe de altă parte, resimți frustrări profesionale și vrei să vii cu îmbunătățiri în cariera ta. Chiar dacă ai senzația că nu poți ajunge acolo unde-ți dorești, fii sigur că pașii mici și siguri vor fi cheia succesului și afirmării tale.

Bani

În prima parte a lunii o să vezi mai limpede care este situația veniturilor tale și ce trebuie să faci pentru a te bucura de stabilitatea financiară de care ai nevoie. După 11 iulie sunt posibile negocieri și poți fi susținut în activitățile comerciale și în tranzacții.

Sănătate

Profită de prima jumătate a lunii pentru a vedea ce anume din trecutul tău trebuie dizolvat și vindecat. S-ar putea să te apese niște amintiri, să te frământe copilăria, trecerea timpului, să fie nevoie să te ocupi mai mult de cei dragi, însă la final de lună te vei bucura de o stare afectivă bună și îți vei recăpăta bucuria de a trăi și entuziasmul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Dacă vei dori să începi o poveste de dragoste nouă va trebui să depui mult efort și să fii perseverent. Astrele nu te susțin atât de mult acum. În schimb, în cuplu poți rediscuta aspecte importante și va trebui să vii cu schimbări pentru ca lucrurile să funcționeze. Unii nativi se pot împăca cu partenerul, dar, de asemenea, reconstruind pe baze noi.

Carieră

În prima parte a lunii ai tendința de a vorbi prea mult despre tine și în cuvinte mult prea pompoase, conturând realitatea așa cum ți-ai dori să fie. Ține cont că lauda de sine nu miroase a bine și ai putea să-ți pui mai mult bețe-n roate decât să te faci remarcat pozitiv.

Bani

S-ar putea ca cei mai mulți dintre nativi să descopere o salvare financiară și să aibă parte de noi începuturi, să găsească noi surse de creștere a veniturilor sau măcar să-și administreze altfel banii astfel încât să aibă mai multă siguranță. Mintea le merge strună în direcția asta, caută soluții și au idei proaspete.

Sănătate

Poți fi mai agitat și irascibil și te poți enerva mai ușor în prima parte a lunii. Ai grijă pe cine dai vina și pecine acuzi pentru că tot la tine se vor întoarce. S-ar putea ca una dintre cauzele stării tale interioare sensibile să fie tocmai trecutul pe care nu l-ai lăsat în spate. Încearcă să cultivi iertarea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Rac

Dragoste

Luna aceasta atenția ta se canalizează în cu totul alte direcții decât cele sentimentale, însă s-ar putea să fii luat prin surprindere la jumătatea lunii, când o atracție bruscă, poate chiar la prima vedere, îți captează interesul. Cei care sunt parte a unui cuplu pot primi acuze din partea partenerului și li se poate reproșa lipsa de interes față de relație.

Carieră

Ai aspirații profesionale înalte și lupți cu toate forțele să ți le atingi, iar contextul astrologic te susține. Posibil să fie vorba și de noi convingeri și credințe care te împing să te afirmi profesional. Cei care caută un loc de muncă mai bine plătit, se pot angaja acum.

Bani

Sectorul financiar este foarte bine aspectat luna aceasta și ai toate șansele să-ți crești veniturile considerabil. Tot considerabil s-ar putea să-ți crească și cheltuielile, așa că fii mai chibzuit. Nativii care așteaptă bani de la alții, depind de veniturile altora, pot avea parte de blocaje și pot întâmpina probleme financiare.

Sănătate

Soarele este în zodia ta și te susține energetic, iar Luna, guvernatoarea ta, va forma Lună Nouă în semnul tău, prin urmare vei avea ocazia să-ți aduci acele îmbunătățiri de care ai nevoie fie legate de sănătatea ta, fie de stilul de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Leu

Dragoste

În plan sentimental, cu Venus și Marte în zodia ta, te bucuri de multă pasiune, romantism, dar aspectele tensionate pe care acestea le fac pot aduce și un ego crescut și mai mult orgoliu în relațiile tale, de aceea poți avea parte de unele evenimente care să te surprindă. Este important să fii matur, înțelept și răbdător cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață.

Carieră

Aceleași aspecte tensionate pe care le fac Marte și Venus pot sta la baza multor tensiuni cu cei din jur și multor frustrări profesionale. Sunt schimbări care apar în cariera ta și care te obligă să reevaluezi un contract sau o relație de colaborare. Luna aceasta, cel puțin în prima parte, nu vei accepta autoritatea nimănui și vei dori să te afirmi, însă nu o face cu orice preț.

Bani

În prima parte a lunii te poți bucura de o creștere a veniturilor sau poate fi vorba de o renegociere sau, în alte cazuri, de idei și soluții care-ți trec prin minte pentru a-ți crește bugetul.

Sănătate

Ai energie grație lui Marte, însă o poți canaliza greșit dacă nu ești responsabil. De aceea, există și posibilitatea să te accidentezi din neatenție. Este o perioadă bună să faci sport, dar nu te implica în activități riscante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Cu Venus și Marte în sectorul trecutului poți avea tendința de a te întoarce la o fostă poveste de dragoste, dorința de a te întoarce la cineva din trecut. Sunt și nativi care își ascund sentimentele, dar și nativi care trăiesc o poveste de dragoste ascunsă de ochii lumii. Când Venus va intra în zodia ta, vei avea mai multă deschidere pentru zona sentimentală și vei lega mai ușor relații.

Carieră

În primele două săptămâni din lună, cât Mercur, guvernatorul tău, tranzitează sectorul carierei, te bucuri de aprecieri din partea superiorilor și meritele profesionale îți sunt recunoscute. Poți culege roadele muncii tale și poți trece într-o nouă etapă de evoluție la locul de muncă.

Bani

Ești răsplătit pentru munca ta și ai ocazia să aduci mici, dar semnficative creșteri veniturilor tale. Ai grijă, însă, și la tendința de a cheltui prea mult. Intuiția financiară funcționează bine, deci ascult-o pe cât posibil.

Sănătate

Venus și Marte din sectorul sănătății tale pot aduce la suprafață afecțiuni mai vechi și chiar cronice, cu scopul de a le vindeca saua meliora. Este foarte probabil să fii mai irascibil și mai agitat în prima parte a lunii și să te odihnești mai greu, de aceea ți-ar prinde bine niște exerciții de relaxare mentală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Luna aceasta îți aduce o poftă mare de distracție, de ieșit cu prietenii și astfel, dacă ești singur, cresc considerabil șansele de a cunoaște persoane noi. Contextul astrologic îți poate aduce o atracție bruscă față de cineva din anturaj. În cuplu va trebui să fii mai atent la gelozie și la tendința de a-ți cenzura sentimentele. Luna Plină poate aduce încheierea unui capitol sentimental.

Carieră

Luna Nouă poate aduce noi capitole profesionale, iar nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja mai ușor acum, maia les la recomandarea unui prieten. Balanțele care au proiecte în mediul online le pot promova mai ușor. O perioadă bună pentru câștigarea popularității.

Bani

Nu te avânta în cheltuieli majore și nici pe fond emoțional. Marte, planeta care-și guvernează veniturile, face aspecte tensionate și de preferat ar fi să-ți reorganizezi modul în care-ți administrezi veniturile pentru că pot interveni unele schimbări neașteptate.

Sănătate

Trebuie să ai grijă la starea de agitație care te poate face să pierzi energie. Este o perioadă bună să te detașezi de frici, angoase și alte obiceiuri toxice pentru sănătatea ta. Evită excesele în ultima săptămână din lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Se anunță o lună intensă în plan sentimental grație conjuncției dintre Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, și Marte, guvernatorul tău. Este o perioadă pasională, romantică, dar și încărcată de orgolii și lupte de putere, deci ai grijă de care parte a baricadei te încadrezi. Recomandarea mea este să eviți atracțiile bruște care pot să apară cu persoane superioare ierarhic.

Carieră

Conjuncția Venus-Marte se petrece în sectorul carierei tale și îți aduce șanse de afirmare, dar și ambiții foarte înalte. Ai grijă să nu exagerezi și să vrei să ieți în față cu orice preț. Nu abuza de funcția ta și nici nu-ți impune cu forța autoritatea. Fii mai dispus să te adaptezi la schimbările care vin, fii cinstit cu tine însuți și ferește-te de colegii invidioși care-ți pot deveni rivali.

Bani

În luna iulie este de preferat să eviți speculațiile și contextele care promit câștiguri prea ușoare. Pot veni niște bani din urmă sau poți obține un împrumut cu mai multă ușurință. Sunt nativi care iau decizii importante privind bunurile materiale, un partaj.

Sănătate

Tot Venus îți guvernează și sectorul sănătății și este tensionată în prima parte a lunii, deci s-ar putea ca și tu să te confrunți cu stări de agitație, de nervozitate și să te simți obosit, epuizat de la atâtea schimbări neplanificate care apar în viața ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Luna iulie îți aduce ocazia reconectării spirituale la partener și poți reuși să te apropii mai mult de idealurile și convingerile acestuia și să vă faceți planuri comune de viitor. Cei cafre sunt în căutarea unei relații pot fi atrași de mentorii lor sau de persoane străine, aflate la distanță sau cunoscute la un curs, la un seminar.

Carieră

Profită de luna aceasta și fă schimbări legate de locul de muncă, de program și de modul în care-ți desfășori sarcinile. Dacă este nevoie, învață ceva nou pentru a face pași în carieră, maia les că la final de lună Venus va intra aici și va aduce șanse de creștere, de îmbunătățire a imaginii profesionale.

Bani

Saturn, planeta care-ți guvernează sectorul banilor, este în opoziție cu Marte și asta te poate face mai cheltuitor, mai ales dacă planifici o vacanță. Încearcă să fii responsabil cu veniturile și administrează-ți-le atsfel încât să poți pune și un ban deoparte.

Sănătate

S-ar putea ca luna aceasta să treci prin stări oscilante, să fii mai agitat, să te enervezi mai ușor și din orice și să nu dormi chiar așa bine. În plus, sunt nativi care se pot confrunta cu afecțiuni mai vechi sau pot reactiva niște afecțiuni cronice cu scopul de a le ameliora.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Se anunță o lună plină de pasiune și provocări sentimentale. În cuplu se nasc gelozii, pot ieși secrete la suprafață și dorințele intime pot fi mult mai intense. Cei singuri pot avea parte de o atracție bruscă și nu este exclus să intre în aventuri amoroase, să trăiască o pasiune ascunsă sau o relație secretă.

Carieră

Nu ești pe deplin mulțumit de contractele tale sau de partenerii profesionali și vrei să păstrezi alături doar acele persoane cu care rezonezi pe aceeași frecvență. Luna Nouă poate aduce noi colaborări sau noi decizii în privința unui contract. Sunt și nativi care au impresia că nu sunt apreciați și luptă să-ți pună în evidență talentele personale, valoarea personală.

Bani

Cu Saturn, guvernatorul tău, retrograd în sectorul financiar și în opoziție cu Venus și Marte, se anunță o perioadă destul de instabilă. Banii vin greu, ești limitat în cheltuieli și poți fi tentat să apelezi la banii altora sau să faci un împrumut. Cel mai bine ar fi să-ți revizuiești modul în care cheltui și-ți administrezi veniturile.

Sănătate

Prima parte a lunii o resimți mai tensionată la nivel interior și de aceea ar fi indicat să te relaxezi mai mult și să scoți la suprafață furia pentru a reuși să reașterni pacea și echilibrul în viața ta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Venus și Marte se află în sectorul relațiilor tale, deci ai parte de multă pasiune și romantism în viața de cuplu, însă la fel de ușor pot să apară și vanități, orgolii care să strice armonia. Nu deveni autoritar cu partenerul și fii mai flexibil la dorințele acestuia. Dacă ești singur, ai șanse să începi noi relații.

Carieră

Ești susținut de tranzitul Soarelui prin Rac la locul de muncă. Ai energie, vrei să-ți eficientizezi munca și ești dornic să aduci îmbunătățiri, iar Luna Nouă care se petrece aici te susține în planurile tale.

Bani

Jupiter retrogradează în sectorul banilor tăi în primele trei săptămâni din această lună, așa că evită cheltuielile în exces, evită să te lași ademenit de oferte și reduceri senzaționale și nu te avânta în investiții riscante.

Sănătate

Este o perioadă mai obositoare luna iulie. Posibil să resimți stări de agitație interioară, să te lupți mai mult cu tine dacă vrei să fii în echilibru. Luna Plină poate aduce insomnii și o stare mai apăsătoare și va trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2021, zodia Pești

Dragoste

Se anunță o lună favorabilă iubirii. Poți exprima mai ușor ceea ce simți și poți fi mai dornic să începi o nouă poveste de dragoste, mai ales că te susține și Luna Nouă care se petrece în acest sector. Pentru cei care au relații de lungă durată, intrarea lui Venus în Fecioară le va aduce ocazia îmbunătățirii relației cu partenerul de viață, în primul rând prin comunicare.

Carieră

Venus și Marte în sectorul muncii tale te pot conduce foarte ușor la suprasolicitare. Ești dornic să muncești, să-ți eficientizezi activitățile și ești mult mai deschis să faci unele schimbări în acest sens, poate chiar schimbări de program. Cei care-și caută un job se pot angaja acum.

Bani

Marte este și planeta care-ți guvernează sectorul financiar și aspectele tensionate pe care le face pot aduce instabilitate, dar mai ales cheltuieli majore și neplanificate. Evită să faci excese și speculații financiare sau investiții riscante.

Sănătate

O serie de afecțiuni cronice sau care nu au fost tratate la timpul lor acum se pot manifesta și te pot stimula să te preocupi mai mult de tine. Relaxarea, odihna și schimbarea unor rutine zilnice te pot susține să-ți îmbunătățești starea generală. Meditația este, de asemenea, un bun remediu pentru stările de agitație interioară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea