Horoscop săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot fi constrânși de contexte financiare

Horoscop săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot fi constrânși de contexte financiare
Publicat: 27/09/2021, 09:40

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021 poate aduce reevaluări serioase în relațiilenoatsre, sentimentale sau profesioanle.

Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se deschide sub auspiciile lui Mercur retrograd în zodia Balanță, aspect care ne va influența până pe data de 18 octombrie. În această perioadă este de preferat să evităm semnarea noilor contracte, să ne reevaluăm relațiile cu ceilalți fără a lua decizii radicale și să ne pregătim pentru că foști parteneri, de viață sau profesionali, ne pot contacta.

Pe de altă parte, Mercur retrograd va face săptămâna aceasta aspecte tensionate care ne pot stimula să intrăm în conflicte, să spunem lucruri dure și să facem reproșuri, să nu mai tolerăm ceea ce se petrece în jurul nostru și deciziile pe care alții le aiu pentru noi.

În plan sentimental, va fi o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Pe de o parte, aspectele bune pe care le face planeta iubirii, Venus, din zodia Scorpion, ne susțin să visăm, să fim romantici și senzuali, iar pe de altă parte, aspectele negative, ne îndeamnă la excese și chiar infidelități.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Săptămâna aceasta poți purta discuții destul de tensionate cu cei din jur și nimic nu îți va conveni, nimic nu va fi pe placul tău, mai ales că pot să apară lupte de putere, tensiuni cu superiorii și autoritățile din viața ta. Deși nu ești în mod normal deschis la compromisuri, acum s-ar putea să fii nevoit să le faci. În cuplu poți da frâu liber pasiunii și astfel să treci peste anumite discuții neplăcute, iar dacă ești singur te poți aștepta să te caute persoane din trecut.

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Se anunță o săptămână solicitantă la locul de muncă, cu multe sarcini epuizante și nu este exclus să fii nevoit să stai peste program. Ai grijă la tendința de a prelua prea multe responsabilități, de a te stresa peste măsură și din cauza aceasta să-ți afectezi starea de sănătate. În cuplu te poți reapropia de partener, însă dacă ești singur nu te lăsa furat de visare sau poate ai un moment în care realizezi că ți-ai fpcut niște iluzii și acestea nu au viitor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

În plan sentimental se anunță o săptămână incertă, o săptămână în care poți spune lucruri dureroase, poți cere explicații și poți face reproșuri partenerului. Nu știi dacă iubești sau dacă ești iubit, însă poți vedea și realitatea dureroasă, însă să nu crezi în ea. Nici relațiile cu copiii nu vor fi mai bune și de aceea ar trebui să te preocupi ami mult de educația acestora, de ceea ce fac pentru că nu este exclus să-ți ascundă unele lucruri. Din punct de vedere profesional, este o perioadă bună pentru nativii care desfășoară activități creative și artistice pentru că pot fi foarte inspirați.

Horoscop săptămânal Rac: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Săptămâna aceasta îți vei canaliza energia către casă și familie. Posibil să scoți niște bani din buzunar pentru o renovare, mutare sau să discuți despre posibilitatea de a-ți cumpăra o casă. Pot fi mai tensionate relațiile cu familia, așa că ai grijă să nu-i rănești pe cei dragi. Sentimental este o perioadă bună pentru a te reconecta la partener, pentru a trece peste unele neînțelegeri și frustrări, iar pentru cei singuri ar putea fi momentul potrivit să dea curs unui flirt.

Horoscop săptămânal Leu: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Este o perioadă în care trebuie să fii foarte prudent la fiecare cuvând pe care-l scoți pe gură și să nu devii nici cicălitor și nici să faci reproșuri, mai ales partenerului de viață. Profită de context pentru a clarifica neînțelegeri, pentru a discuta pe teme mai vechi care nu au ajuns la niciun rezultat, dar nu lua decizii radicale. De asemenea, dacă ai de rezolvat situații ce țin de acte, dacă ai de făcut negocieri sau de obținut unele aprobări, așteaptă-te și la întârzieri și blocaje.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

În plan financiar nu sunt vești tocami bune care ajung la tine și s-ar putea chiar să fii nevoit să scoți din buzunar o sumă de bani destul de mare, să faci niște plăți care să-ți destabilizeze bugetul. Ai mai multă grijă la alimentație pentru că ai tendința de a face excese. În cuplu se întrevede o perioadă bună, de reconectare la partener, iar dacă ești singur poți fi mai cuceritor și mai deschis flirtului.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru tine începe o săptămână a frământărilor, a grijilor, întrebărilor și gândurilor care nu-ți dau pace. Tot acest context de acum te va face să uiți de diplomația caracteristică și să devii acid în comunicare, să spui lucrurile mult prea direct și fără perdea. Nu te grăbi să iei decizii și axează-te în primul rând pe tine și pe dorințele tale și abia apoi pe cei vor ceilalți. Totuși, acordă atenție și partenerului. Starea de sănătate este relativ bună, dar poți avea tendința de a deveni ipohondru și asta îți poate dăuna și-ți poate afecta starea de spirit. .

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Săptămâna aceasta vei simți mai mult ca niciodată tendința de a sta tu cu tine și de a te retrage din tumultul cotidian. Poți trece printr-o perioadă de introspecție, de analiză interioară și nu este exclus să te simți doborât de gânduri și frământări. Atenție la tendința de a juca rolul de victimă pentru că îți poate face mai multe defavoruri decât te-ai fi așteptat. În alte cazuri, persoane din trecut, amintiri pot reveni și pot bulversa nativii. Mai multă grijă frici,a ngoase pe care le poți activa acum, dar și la starea de sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă și de relaxare mentală.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Relația cu partenerul de viață pare să scârțâie și să intre pe o pantă descendentă. Simți că nu-ți mai acordă atenția de altă dată, că nu mai comunică la fel de bine și este posibil ca și tu săs imți o nevoie de a-ți reevalua relația de cuplu, ca urmare a retrogradării lui Mercur, guvernatorul vieții de cuplu. Pot apărea neînțelegeri în relațiile de prietenie și poți fi tentat de a petrece mai mult timp cu anturajul decât cu partenerul. Cei singuri sunt tentați să revină la o fostă relație, dar de preferat ar fi să nu se grăbească în astfel de decizii. O serie de probleme financiare pot bloca saua mâna niște planuri și proiecte.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Energia și interesul tău se vor canaliza săptămâna aceasta asupra carierei. Este important cum te văd superiorii și vei dori să te expui cât mai mult, să-ți expui talentele, însă ține cont că pot apărea și unele tensiuni cu cei care au o funcție mai înaltă ca tine. Unii nativi au curajul de a face o schimbare profesională, dar ar fi de preferat să semneze contractul ulterior datei de 18 octombrie. Viața socială este mult mai activă acum și-ți poți face mai ușor noi prieteni cu care să fii pe aceeași lungime de undă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Săptămâna acaesta poți avea parte de fel și fel de contexte care să-ți pună la îndoială niște credințe și convingeri de viață și poți începe o reanaliză serioasă a unor principii de care le ai. Va fi în beneficiul tău. Tot în avantajul tău poate fi să înveți ceva nou, să te folosești de o diplomă pe care o ai. Posibile tensiuni cu superiorii sau posibil să ai senzația că cineva îți pune piedici în carieră, așa că ai grijă mai multă la imaginea ta.

Horoscop săptămânal Pești: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Este o săptămână destul de bulversantă, frustrantă și s-ar putea să ai parte de frământări și neplăceri care au legătură cu actele, creditele, moștenirile, bunurile materiale sau procesele, litigiile. Asigură-te că ești la zi cu datoriile, cu plata taxelor și impozitelor. Pe de altă parte, s-ar putea ca în cuplu să apară discuții despre intimitate, fidelitate, respect și de preferat ar fi să fii sincer, corect și să faci lucrurile cu moralitate și demnitate. Ține cont că trebuie să te detașezi de relații toxice, dependențe și să cauți să ameliorezi problemele de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică