Horoscop săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021. „Racii” își îmbunătățesc viața

Horoscop săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021. „Racii” își îmbunătățesc viața
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 31/05/2021, 13:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 mai – 6 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 poate aduce confuzii, însă și mai multă poftă de viață și bună dispoziție.

Săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 este impactată de Mercur retrograd în zodia Gemeni, mai ales că va face un careu cu Neptun din Pești și va accentua confuziile, neclaritatea, va aduce tensiuni interioare, dar și cu cei din jur. Nu trebuie să luăm decizii importante și nici să semnăm noi contracte și să fim atenți la tentativele de înșelăciune care pot veni prin mijloace de comunicare.

Pe de altă parte, vestea bună a săptămânii este că Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Rac și ne va susține din plin în acest tranzit. Vom fi mai dornici de siguranță sentimentală, vom deveni mai protectori cu cei dragi, mai romantici și sensibili, iar prin trigonul cu Jupiter din Pești ne va aduce bucurie, dar și noroc financiar și generozitate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Se întrevăd îmbunătățiri importante care vizează viața de cuplu. Te poți apropia mai mult de partenerul de viață, vei empatiza mai mult cu dorințele acestuia și puteți face pași importanți în consolidarea relației. Și relațiile cu părinții se pot îmbunătăți, iar dacă ești singur te poți aștepta ca cineva din trecutul tău să revină în viața ta.

Carieră și Bani

Ai mare grijă săptămâna aceasta la tot ce ține de acte, negocieri, contracte. Dincolo da faptul că poți fi păcălit mai ușor, ar trebui să eviți să-ți iei angajamente, să faci promisiuni, implicit să semnezi noi contracte. Însă, renegocierile sunt în favoarea ta. Fii atent la ce idei îți trec prin minte. Multe dintre acestea te pot ajuta să aduci schimbări în proiectele tale și să le dai o altă formă.

Sănătate

S-ar putea ca toată agitația mentală să te obosească și să ai nevoie de mai multă odihnă acum. Întreaga săptămână ai susținere în practicile spirituale și te poți dedica meditației. Ține cont că poți avea revelații. Sunt nativi care depășesc, vindecă o problemă sentimentală, emoțională.

Horoscop săptămânal Taur: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, va intra în zodia Rac și din această poziție îți susține romantismul, sensibilitatea și vei simți nevoia de a-ți securiza relația. Dacă ești singur, vei fi mai expresiv, mai empatic și este posibil să-ți placă dintr-o dată mai mult o persoană din cercul de apropiați. În weekend ai grijă la conflictele cu partenerul de viață și încearcă să le eviți.

Carieră și Bani

Sectorul financiar se află sub influența lui Mercur retrograd în Gemeni și săptămâna aceasta nu va fi vorba doar de confuzie și neclaritate, ci și de posibilitatea de a pierde bani prin înșelăciune, fraudă, de aceea va trebui să fii foarte atent la toate acțiunile tale financiare, mai ales la plăți online.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună pentru activități spirituale, care să te relaxeze mental și poți chiar reuși să ierți persoanele care te-au supărat.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, va intra în zodia Rac și va aduce o doză de sensibilitate felului tău de a iubi. În plus, vei simți dorința de a fi apreciat și te vei pune mai mult în valoare, indiferent că ești singur sau într-o relație.

Carieră și Bani

Odată ce Venus va intra în Rac îți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți sectorul financiar, acesta fiind cel activat, și nu este exclus chiar să ai parte de o negociere salarială. Din punct de vedere profesional, Mercur retrograd din zodia ta va face un careu cu Neptun din sectorul carierei și poate aduce multe frământări, neclarități în tot ce ține de aceste decizii. Evită săptămâna aceasta să faci pași importanță, să iei decizii și mai ales să semnezi noi contracte.

Sănătate

Ești agitat mental din cauza lui Mercur retrograd, însă poți oscila destul de mult între irascibilitate și lentoare, de aceea ar fi indicat să te asiguri că te odihnești corespunzător. În weekend lasă totul deoparte și relaxează-te.

Horoscop săptămânal Rac: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Te bucuri din plin de intrarea lui Venus în zodia ta pentru că vor crește șansele de a cunoaște pe cineva și de a începe o nouă relație, mai ales că-ți va păsa mai mult de felul în care arăți și te vei bucura de mai multă senzualitate. Finalul de săptămână vine la pachet cu aspecte pasionale care promit alungarea monotoniei din cuplu, dar și noi aventuri pentru cei singuri, însă ar fi de preferat să nu se iluzioneze prea tare pentru că relațiile începute acum pot fi destul de dificile și transformatoare. Este o perioadă în care, în sfârșit, după mult timp, vei simți să te îndepărtezi de cineva din trecut.

Carieră și Bani

S-ar putea ca săptămâna aceasta să apară fel și fel de tensiuni cu superiorii, de lupte de putere, să te simți manipulat și influențat de cei din jur. Aspectul se va accentua către weekend și nu este exclus să te simți chiar amenințat, însă vei avea forță interioară să lupți pentru ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Sănătate

Sunt regrete pe care conștientizezi că nu te ajută să le porți cu tine și ai șanse mari să le vindeci și să ierți. Frământările s-ar putea să-ți creeze insomnii săptămâna aceasta, însă tot răul va fi spre bine. Odihnește-te mai mult, reevaluează-ți starea de sănătate și caută să faci meditație sau să-ți relaxezi mintea prin astfel de tehnici.

Horoscop săptămânal Leu: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Cu cât ai așteptări mai mari de la ceilalți, cu atât mai ușor poți fi dezamăgi, iar sectorul prietenilor este unul direct vizat. Nu te baza pe promisiunile și sfaturilor nimănui, iar dacă cineva consideri că ți-a greșit, săptămâna aceasta dă dovadă de mai multă îngăduință și iartă. În cazul unor nativi se pot întoarce persoane din trecut cu care nu au rezolvat totul.

Carieră și Bani

Începi săptămâna cu multă muncă, agitație, însă ai puterea să-ți îndeplinești sarcinile, chiar dacă stai peste program. Către finele săptămânii, mai ales în weekend, nu exagera cu munca și ai grijă la tendința de a-i manipula pe ceilalți astfel încât să lucreze în locul tău.

Sănătate

În weekend nu este deloc exclus să ai insomnii, să fii mai irascibil, să-ți treacă prin minte fel și fel de gânduri și mai ales să te lași pradă ipohondriei. Nu duce lucrurile la extrem și dedicăte activităților spirituale, încearcă și o altă abordare a unei situații legate de sănătate.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Relațiile pot fi mai tensionate săptămâna aceasta și nu vezi cu claritate ce se petrece în viața de cuplu. Este o perioadă bună să ieși cu prietenii, să-ți faci noi cunoștințe, mai ales dacă ești singur, pentru că ai șanse să întâlnești pe cineva. Totuși, nu te grăbi să începi noi relații acum pentru că limita între iubire și aventură este foarte fină.

Carieră și Bani

Te afli sub influența lui Mercur retrograd în sectorul carierei și de aceea ar trebui să ai mai multă grijă la ce decizii iei. De preferat ar fi să nu faci schimbări radicale acum, să semnezi noi contracte, ci mai degrabă să reanalizezi. Careul lui Mercur cu Neptun poate aduce probleme de relaționare și discuții tensionate cu colegii, însă te poate scoate și din zona de confort și poți spune lucrurilor pe nume, recunoscând ce nu-ți place la cei cu care colaborezi.

Sănătate

S-ar putea să-ți dai seama că muncești prea mult, să conștientizezi că excesele profesionale îți dau viața peste cap și-ți slăbesc sănătatea. Este o săptămână bună să te responsabilizezi vizavi de stilul de viață adoptat și să vezi exact ce este de făcut să te simți cu adevărat bine și să ai energie mai multă.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Marte, planeta care-ți guvernează relațiile, se va afla în aspecte tensionate către finele săptămânii, astfel încât nu este exclus să ai parte de conflicte cu partenerul de viață. Mai multă grijă la autoritate. Unor nativi li se pot da peste cap niște planuri legate de o vacanță și asta poate deranja pe cei dragi.

Carieră și Bani

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul carierei tale și acest tranzit te va susține foarte mult să-ți îmbunătățești imaginea. Cresc șansele de a obține o funcție, de a-ți atinge niște obiective profesionale pe care le ai. Totuși, săptămâna caeasta mintea nu-ți prea stă la muncă și s-ar putea să te concentrezi mai greu pe ceea ce ai de făcut.

Sănătate

Mercur este retrograd și cum îți guvernează sectorul sănătății ar trebui să nu faci excese acum, să te odihnești mai mult și să încerci să faci mici schimbări în rutina zilnică astfel încât să ai timp și pentru tine și bucuriile tale.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, intră în zodia Rac, poziție din care te susține să-ți manifești romantismul, sensibilitatea și să ajungi mai ușor la aceleași viziuni de viitor cu partenerul de viață. Atenție în weekend la gelozii și la tendința de a-i manipula pe cei din jur. Dacă ești singur, evită să intri în noi relații, mai ales că ești confuz și nu știi dacă vrei ceva serios sau doar o aventură.

Carieră și Bani

S-ar putea ca săptămâna aceasta să-ți fie îngreunate niște situații care vizează actele, bunurile materiale și să fie nevoie ori de răbdare, ori de revizuirea unor documente. Pe de altă parte, ai multă putere de convingere și-i poți influența pe cei din jur, îns ai grijă să nu o faci într-un mod greșit.

Sănătate

Nu lăsa niște frici și dependențe să se manifeste dincolo de cât este normal pentru a fi în zona de siguranță. În cazul unor nativi se pot activa niște traume mai vechi, chiar din copilărie, însă le pot conștientiza și lucra cu ele pentru vindecare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Partenerul de viață te poate invita la masa rotundă, așa că oricât ai încercat până acum să eviți anumite teme de discuție, acum se pare că nu mai ai încotro. În unele cazuri se pune problema mutării împreună, iar alți nativi pot avea întâlniri cu persoane din trecut. Ține cont că este prima săptămână cu Mercur retrograd în sectorul relațiilor și sunt posibile tensiuni în cuplu.

Carierăși Bani

Din punct de vedere financiar te poți aștepta la unele bonusuri, avantaje financiare sau poate primești un sprijin de la cineva important. Unii nativi pot returna acum o datorie sau cineva le poate înapoia un împrumut. Dacă vrei să-ți faci un credit pentru casă, ia în calcul că poți întâmpina probleme cu actele și oricum nu este cea mai bună perioadă să demarezi astfel de proiecte.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății nu ar trebui să apară probleme dat fiind că Jupiter, guvernatorul tău, este în aspecte de susținere cu Venus, însă este foarte probabil ca o traumă mai veche, poate din copilărie, o dependență să se manifeste acum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Venus va intra în zodia Rac și-ți va activa sectorul relațiilor prin urmare ai toate șansele să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Deși nu-ți stă în caracter, săptămâna caeasta te poți manifesta mai romantic, ești mai expresiv și faci declarații de dragoste. Cei singuri pot cunoaște noi persoane de care să fie atrași. În weekend, partenerul de viață te recucerește și pasiunea se reaprinde în cuplu.

Carieră și Bani

Deși Mercur retrogradează în sectorul muncii tale și poate aduce fel și fel de discuții tensionate, agitație la job și nemulțumiri, ai șanse destul de mari să negociezi acum un contract, însă nu este momentul să-l semnezi. Poartă discuțiile în mod neoficial deocamdată.

Sănătate

Reevaluează raportul între muncă și odihnă și vezi ce îmbunătățiri poți aduce stilului de viață, mai ales că te poți confrunta cu afecțiuni care au la bază stresul. Reorganizează-ți rutina zilnică.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Cu Mercur retrograd în sectorul iubirii este de preferat să-ți reevaluzei viața sentimentală până la cel mai mioc detaliu, inclusiv modul în care comunici cu persoana iubită și copiii. Nu începe noi relații săptămâna aceasta și nu lua decizii importante pentru că le poți regreta ulterior. Neclaritatea sentimentelor de acum te poate împinge la concluzii greșite. Dă dovadă de mai multă seriozitate și maturitate în plan amoros.

Carieră și Bani

Atebție mai multă la modul în care-ți administrezi veniturile pentru că ai tendința de a cheltui peste măsură, mai ales pentru a te distra și a-ți îndeplini poftele. Poți ajunge la fundul sacului mai repede decât crezi. Venus va intra în sectorul muncii tale și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii situației profesionale, iar cei care-și caută un job se pot angaja acum.

Sănătate

Ai nevoie să devii mai responsabil cu viața ta și să faci acele mici schimbări care aduc mari rezultate. Venus în Rac te susține din punct de vedere al sănătății și poți găsi tratamente bune sau poți să-ți îmbunătățești stilul de viață astfel încât să te simți mai bine, mai odihnit și mai puțin stresat.

Horoscop săptămânal Pești: 31 mai – 6 iunie 2021

Dragoste

Venus intră în sectorul iubirii tale și din această poziție te susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală. În plus, săptămâna acaesta va face un aspect benefic cu Jupiter, guvernatorul tău, aflat chiar în zodia ta, prin urmare pofta de a flirta și a cuceri este mare, aspect care-i încurajează pe cei singuri să înceapă noi relații. Sunt nativi care trec de la prietenie la iubire și nativi care își doresc să devină părinți. În schimb, poți avea unele tensiuni cu familia și neplăceri legate de regimul unei locuințe.

Carieră și Bani

Este o perioadă care aduce multă creativitate în viața ta și dacă lucrezi în domenii artistice poți face adevărate minuni. Poți avea chiar și susținere din partea altora să-ți manifești niște talente, hobby-uri într-un mod diferit de cum ai făcut-o până acum. Te poți pune într-o lumină foarte bună în fața superiorilor.

Sănătate

Starea emoțională poate fi destul de apăsătoare, mai ales în cazul nativilor care nu au depășit trecutul, traumele copilăriei și unele pierderi suferite. Profită săptămâna aceasta să-ți faci mici pofte, ceva simplu, dar care îți aduce bucurie sufletească. Vei depăși mai ușor starea de amărăciune.


Citește și:

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 mai 2021. Balanțele pot avea neclarități sentimentale


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Iahnie de fasole de post. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Agapia
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
O femeie a murit otrăvită cu plumb după ce a folosit un unguent pentru hemoroizi