Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată
Foto: Pixabay
Publicat: 01/03/2021, 20:56
Actualizat: 01/03/2021, 21:31

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Ești mult mai comunicativ săptămâna aceasta și vei tinde chiar să spui ceea ce te apasă, ceea ce ai pe suflet partenerului de viață. Te poți surprinde pe tine, dar și pe acesta. Faptul că vei fi deschis în dialog și vei spune lucrurile direct și sincer te poate ajuta să-ți clarifici niște aspecte și să te mai liniștești. Evită, însă să porți dialogurile în weekend pentru că se poate ajunge mai ușor la conflicte.

Carieră

Îți vin idei ingenioase despre cum să lansezi sau să dezvolți un proiect în care ești implicat, chiar un proiect personal. Vei primi sprijin și ajutor, sfaturi de la persoane cu experiență în domeniul care te interesează. Te poți remarca prin dialoguri susținute în fața maselor de oameni, îți poți face ideile cunoscute și poți atrage atenția unor persoane. Discuțiile cu colegii se dovedesc constructive și vei reuși să-ți rezolvi sarcinile mai ușor, mai rapid la locul de muncă.

Bani

Nu este deloc exclus ca săptămâna aceasta să se reîntoarcă o propunere de asociere, să reiei discuțiile despre un proiect online sau de grup care să aducă o schimbare și în zona financiară, mai ales că în ultimul timp acesta a fost un sector destul de instabil.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună pentru vindecare, în special vindecarea sentimentală, după o dezamăgire, după o ruptură sau chiar divorț. În plus, după jumătatea săptămânii vei simți dorința de a pleca într-o vacanță, măcar într-o scurtă excursie, oricum dorința de a ieși din oraș.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta vei flirta mai mult și vei cunoaște persoane noi, vei ieși mai mult și poți cuceri chiar pe cineva din anturaj. Sau poate prietenii îți fac cunoștință cu persoane care te atrag. Oricum, simți nevoia unei schimbări în viața persoanlă și sentimentală, iar dacă ești parte a unui cuplu, vrei să aducu un suflu nou, să reîmprospătezi relația și ai toate șansele să o faci.

Carieră

Se anunță o săptămână foarte bună, remarcabilă în plan profesional. Pe lângă faptul că ai șansa să primești aprecieri, laude și să-ți îmbunătățești comunicarea cu superiorii, ai șansa să te afirmi, să te exprimi și să atragi atenția unor persoane importante. Poți primi oferte de colaborare, poți avea idei despre cum să-ți atingi niște obiective.

Bani

Marte îți va activa întocmai sectorul financiar și vei da dovadă de o mai mare determinare în îmbunătățirea veniturilor. Vei căuta surse noi, vei putea face bani din talentele tale, din imaginea ta, din noi colaborări. Pe de altă parte, ține cont că ai și tendința de a fi prea cheltuitor și asta îți poate cauza dezechilibre dacă întreci măsura.

Sănătate

După ce Marte îți părăsește zodia te vei simți mai bine și asta pentru că în ultimul timp ai fost foarte agitat, stresat, te-ai simți copleșit de activitățile zilnice. Este o perioadă bună să faci aduci ceva nou în stilul tău de viață, să faci ceva altfel față de cum ai făcut până acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Este o săptămână foarte bună pentru a discuta toate neînțelegerile avute în cuplu și pentru a ajunge la o viziune comună de viitor cu partenerul de viață. Vă puteți stabili idealuri, puteți analiza concepțiile, principiile și credințele pe care le aveți astfel încât să vedeți unde mai trebuie lucrat. Este momentul să faceți chiar și planuri de călătorie. Relațiile aflate la distanță se bucură de o comunicare foarte bună.

Carieră

Deocamdată, săptămâna aceasta, nu vei vedea prea clar o situație care vizează cariera ta și direcția profesională de viitor. Chiar dacă ai Soarele acolo, acesta este cuadrat cu Nodul Nord Lunar din zodia ta, de aceea ar fi de preferat doar să analizezi, să spui da, dar să nu iei și decizia finală.

Bani

Săptămâna aceasta nu se petrec aspecte care să aibă impact asupra sectorului tău financiar.

Sănătate

Marte va intra în zodia ta și cât timp va sta aici își va aduce o mare doză de energie, agilitate, nevoia de a te elibera de tot ce ai strâns până acum în tine. Este o perioadă în care vei fi plin de viață, cu chef de distracție și aventură și nu este exclus ca unii nativi chiar să planifice o vacanță. Ține cont că Marte te poate agita mai mult, te poate face mai irascibil în relațiile cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Nu cere mai mult decât îți poate oferi partenerul pentru că ai tendința de a fi capricios. Suportul financiar de moment poate fi de bun augur, dar nu va trebui să profiți. Este o perioadă bună pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, pentru trăiri intime intense, iar cei singuri pot fi mai atrași de o relație ascunsă sau chiar de un fost partener. Atenție la entuziasmul cu care faci mărturisiri să nu dezvălui secrete pe care nu ți-ai dori să le știe ceilalți.

Carieră

S-ar putea să ai senzația că superiorii nu te iau în seamă, iar de la jumătatea săptămânii încolo să te simți chiar trist din cauza asta, dezamăgit. Posibil ca mulți nativi să se simtă puși în umbră. Totuși, Jupiter este guvernator al sectorului muncii tale și prin conjuncția cu Mercur te poate stimula să vorbești, să-ți ceri drepturile, să arăți altora că știi și poți.

Bani

Săptămâna aceasta te poți mândri cu idei financiare bune, promițătoare, îndrăznețe, însă chiar dacă nu le poți pune acum în practică, planurile pot fi scrise și păstrate. Nu se știe când vei avea nevoie de ele. Poți rezolva contexte legate de credite, asigurări, moșteniri și litigii, partaje.

Sănătate

Marte va activa casa sănătății și până la finele lui aprilie va fi o perioadă în care te vei preocupa mai mult de starea de sănătate. Unii nativi pot face analize, alții pot depista că sunt mai obosiți. Oricum vei fi mai orascibil, mai stresat, mai agitat pe interior și va trebui să te controlezi mai mult.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Dacă ai avut parte de conflicte în ultima perioadă, poți profita de conjuncția Mercur-Jupiter care se produce în sectorul relațiilor pentru a le lămuri. Este o perioadă bună să comunici, să spui lucrurile franc, fără ocolișuri, dar și fără exgerări. Chiar și în cuplurile unde au existat rupturi, lucrurile se pot reînnoda.

Carieră

Marte iese săptămâna aceasta din sectorul carierei tale după o perioadă în care a contribuit la schimbări, unele chiar radicale, dar mai ales ți-a adus mult stres și nervi. Situația se va îmbunătăți începând cu a doua parte a săptămânii și chiar s-ar putea să primești sprijin în proiectele tale, să te asociezi cu noi persoane, să analizezi posibilitatea de a intra în noi colaborări.

Bani

Săptămâna aceasta ai parte de discuții financiare importante, optimiste și nu este exclus să negociezi termenii unui contract sau ai unei colaborări.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar nativii resimt o stare de liniște interioară. Ca și cum o schimbare profesională nedorită le-a făcut mai mult bine. Poate fi vorba și de ocazia de a se detașa de niște responsabilități profesionale și să resimtă contextul ca fiind o ușurare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Este o săptămână favorabilă vieții de cuplu. Poți purta discuții clarificatoare cu partenerul, poți fi plăcut surprins de atitudinea acestuia sau de ideile cu care vine, de propunerile de viitor. Se pot stabili reguli noi, dar care să fie pe placul ambilor și să se dovedească productive. Ești mai romantic decât de obicei și mai emoțional.

Carieră

Marte îți va activa chiar sectorul carierei și acest tranzit îți va aduce mult curaj, multă dorință de afirmare și determinare în atingerea obiectivelor. Vei avea șansa să faci o schimbare, să obții o funcție, iar săptămâna aceasta se pot contura dialoguri importante, ba chiar poți veni cu idei, poți găsi soluții la niște situații legate de locul de muncă.

Bani

Banii pot veni din colaborări sau proiecte extra, iar săptămâna aceasta poți purta discuții importante în urma cărora să ajungi la o înțelegere cu partenerii de afaceri. Atenție la tendința de a cheltui nejustificat, pentru a le satisface nevoile altora.

Sănătate

Ai șansa să afli remediul ideal pentru a trata o afecțiune cu care te confrunți, să primești un sfat bun, însă ia-l în calcul doar dacă este avizat. Pe de altă parte, poți lua decizia de a-ți îmbunătăți stilul de viață, de a face acele schimbări la care tânjești de mai multă vreme.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Posibil să fii atras de un coleg sau de cineva cu care te întâlnești prin intermediu jobului, însă încearcă să nu fii prea cuceritor sau dornic de aventură că lucrurile nu vor funcționa. Pe de altă parte, în cuplu este o perioadă bună pentru discuții despre viitorul relației, pentru făcut planuri și mici schimbări care să alunge monotonia din intimitate.

Carieră

Săptămâna aceasta poți fi mai determina să studiezi ceva nou, să explorezi un nou domeniu, să înveți o limbă străină, să te înscrii la un seminar, să obții o diplomă, orice știi că te-ar putea ajuta să te dezvolți profesional. Sunt și nativi care analizează ideea de a pleca în străinătate, însă cel mai probabil nu rămân la stadiul de idee. Oricum, este o perioadă în care simt nevoia să-și desfășoare diferit sarcinile la locul de muncă, să vină cu ceva nou.

Bani

Poți investi bani în cunoaștere, în studiu, însă nu doar săptămâna aceasta, ci pe tot parcursul acestui tranzit. Posibil chiar să plătești pentru o călătorie. O serie de principii financiare se pot analiza acum și le poți schimba în beneficiul tău.

Sănătate

Venus, guvernatoarea ta, se află în casa sănătății și asta este din start un beneficiu, însă săptămâna aceasta îți aduce și un plus prina spectele pe care le face. Poți descopri un tratament revoluționar la o problemă de sănătate pe care o ai și astfel de poți elibera de niște frici avute.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Dintre toți nativii zodiacului, tu te bucuri de cele mai bune aspecte în plan sentimental săptămâna aceasta. Ești romantic, sensibil, tandru, dar și pasional și deschis noilor experiențe intime. Acest context de ajută să cucerești pe cine îți dorești, iar în cuplu poți fi surprins de partener sau tu, la rândul tău, îl poți surprinde plăcut. Este o perioadă bună pentru alungat monotonia și depășit vechi certuri.

Carieră

Este o săptămână deosebit de creativă, în care îți lași simțul artistic să se exprime. Relațiile cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri se vor îmbunătăți după prima parte a săptămțânii. Nu te grăbi să iei decizii legate de carieră săptămâna aceasta, maia les spre weekend.

Bani

Sunt aspecte destul de mobilizatoare și energizante în sectorul financiar, dat fiind că este activat de Marte, chiar guvernatorul tău. Te poți ocupa de un credit, mai ales dacă este pentru locuință, poți plăti datorii, rate, te poți implica în partaje, iar cei mai mulți nativi au parte de sprijin din partea partenerului de viață sau pur și simplu se bazează pe resursele cuiva pentru a face ceva.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Posibil chiar să înțelegi rădăcina unor emoții, unor frământări interioare care te-au copleșit în ultimul timp. Mulți nativi vindecă trecutul sentimental acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Se anunță o săptămână foarte bună în plan relațional. Ai șansa de a te împăca cu partenerul de viață în cazul în care au existat de curând tensiuni, iar dialogul poate fi liantul de bază care vă unește. În plus, cei singuri pot fi mai determinați să cucerească și să lege relații de lungă durată. Atenție și la riscul de a fi mai conflictul cu partenerul de cuplu din dorința de a avea tu dreptate sau de a ieși totul așa cum ai planificat tu.

Carieră

Relațiile profesionale sunt dinamice și ești foarte determinat să legi noi colaborări, să semnezi noi contracte. Totodată, dialogurile cu superiorii se îmbunătățesc și te exprimi pe înțelesul tuturor.  Atenție și în acest caz la tentativa de a merge până în pânzele albe pentru a demonstra că deții adevărul absolut.

Bani

Ești foarte bine susținut în negocieri săptămâna aceasta. Poți avea idei bune despre cum să faci o colaborare să-ți aducă beneficiile așteptate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă fă tot posibilul să acorzi atenție stărilor emoționale. În ciuda tuturor aspectelor, ceva din trecut nu te lasă să înaintezi, nu te lasă să fii pe deplin fericit, mai ales din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta ești foarte declarativ cu sentimentele tale. Deși nu-ți stă în fire, vei face declarații de dragoste destul de siropoase, iar dacă ești singur poți flirta mai ușor, poți fi luat chiar și tu prin surprindere de mesajul venit din partea unei persoane pe care o placi. Profită și rearmonizează-ți relația cu copiii, iar în cuplu vino cu ceva nou, care să readucă misterul și pasiunea în viața voastră.

Carieră

Cu Marte care-ți va activa sectorul muncii, începând dina adoua jumătatea săptămânii vei fi foarte determinat să-ți rezolvi sarcinile, să-ți atingi scopurile la locul de muncă. Vei munci mult, cu energie și spor, dar ai grijă să nu te suprasoliciți. Este o perioadă bună să-ți cauți un loc de muncă nou dacă vrei.

Bani

Sunt aspecte favorabile în sectorul financiar, acolo unde se petrece conjuncția Mercur-Jupiter care atestă fie o negociere avantajoasă, inclusiv a salariului sau a unui comision, fie idei de a face bani îndrăznețe și revoluționare. Te poți bucura de fel și fel de beneficii materiale.

Sănătate

Marte va activa totodată și casa sănătății și pe parcursul tranzitului său te poate face mai atent la anumite probleme pe care le-ai neglijat. Nu este un aspect obligatoriu, însă ține cont că te poate obosi peste măsură, te poate agita și te poate face mai irascibil decât de obicei.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de aspecte benefice în viața sentimentală. Poți cuceri ușor persoana care-ți place, iar relația poate fi chiar una de lungă durată. Comunicarea te poate ajuta să rezolvi neînțelegeri în cuplu și poți profita de context pentru a discuta despre copii, despre posibilitatea de a deveni părinți. Mulți nativi se dedică acum unor pasiuni comune cu partenerul de viață și se reîndrăgostesc.

Carieră

Este o săptămână în care încrederea în tine este testată. Poți face multe dacă îți recâștigi această putere. Poți să te remarci printr-un talent și poți da frâu liber simțului artistic, important este să te mobilizezi și să vrei.

Bani

Evită speculațiile financiare și toate acele promisiuni mărețe care susțin că vei câștiga bani peste noapte și te vei îmbogăți fără efort. Poți primi sprijin financiar din partea părinților dacă ai nevoie.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Acordă ocazia unui context emoțional să se vindece, unei traume mai vechi, pentru că acum ai toate șansele să te mai liniștești pe interior.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 martie 2021

Dragoste

Este o perioadă bună în plan relațional în care poți avea parte de lămuriri cu perechea de viață, poți clarifica niște situații mai vechi care au condus la neînșelegeri sau despărțiri, iar dacă ești singur ești mai dornic să te pui în evidență, să flirtezi și să cucerești. Nu te juca prea mult cu cuvintele și ai grijă la tendința de a conduce totul în intimitate.

Carieră

Este o săptămână în care poți relua unele discuții cu superiorii sau colaboratorii și poți ajunge la noi înțelegeri și viziuni de viitor care se vor dovedi benefice de ambele părți. Poți reveni asupra unei mai vechi colaborări, poate chiar pentru a renegocia niște condiții.

Bani

S-ar putea ca familia să aibă nevoie de ajutorul tău financiar, așa că pregătește-te să scoți bani din buzunar. În alte cazuri, unii nativi pot investi în locuință sau chiar în propria lor persoană, în haine, tratamente de înfrumusețare, studii.

Sănătate

Este operioadă în care poți afla misterul unei afecțiuni, poți primi remediul de care ai nevoie pentru a te trata sau poți discuta cu cineva, psiholog, duhovnic, etc… și îți poți îmbunătăți starea de spirit complet. Ține cont că poți vindeca trecutul prin simpla comștientizare a rădăcinii problemei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Meteorologii au anunțat până când mai ține vremea rece