Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Leii intră într-o nouă etapă afectivă

Horoscop săptămânal 14 - 20 decembrie 2020. Leii intră într-o nouă etapă afectivă
Horoscop săptămânal 14 - 20 decembrie 2020. Leii intră într-o nouă etapă afectivă. Sursa foto: Pixabay
Publicat: 12/12/2020, 21:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 se remarcă prin foarte multe aspecte astrologice de impact asupra noastră. Debutează cu o Lună Nouă însoțită de eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător, aspect care ne cere să lăsăm în spate convingeri și mentalități învechite, dogme și prejudecăți pentru a face față unor noi credințe, viziuni și idealuri. Va fi un moment karmic care poate veni cu vești și informații suprinzătoare, cu ieșirea la suprafață a unor adevăruri neașteptate, toate cu scopul de a ne pune pe o cale de evoluție.

Va fi o perioadă în care vom avea curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume, vom fi direcți în comunicare și vom avea idei îndrăznețe. În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va activa zodia Săgetător și ne va canaliza interesul către găsirea unui sens comun de viitor cu partenerul, către echilibrarea viziunii de viitor, ne va susține în crearea idealurilor sentimentale. Pentru cei singuri poate aduce un mai mare interes vizavi de persoanele cu care empatizează la nivel de principii, credințe, mentalități.

Două mari și importante aspecte ale acestei săptămâni sunt ingresurile planetelor Jupiter, Marele Benefic, și Saturn, Marele Malefic, în zodia Vărsător. Jupiter ajunge aici după 12 ani și va sta 1 an de zile, iar Saturn ajunge aici după aproximativ 30 de ani și va tranzita zodia timp de 3 ani. Începe o perioadă de responsabilizare și maturizare la nivel colectiv care ne transmite că evoluția, progresul nostru va veni doar în urma empatiei vizavi de ceilalți și în urma integrării în cadrul unei comunități de persoane împreună cu care împărtășim aceleași principii și avem aceleași viziuni de viitor. Totodată, va începe o perioadă de revoluționare a libertății de exprimare și a tehnologiei.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Vei dori să stabilești cu partenerul care este viitorul vostru, ce idealuri aveți împreună, încotro vă îndreptați și veți stabili noi principii de funcționare în cuplu. Cei singuri vor fi atrași de persoane cu care împărtășesc aceleași principii și mentalități. Legat de prieteni, nativii vor trebui să se responsabilizeze mai mult și să caute anturaje alături de care pot cunoaște progresul.

Carieră

Pentru a face progrese va trebui să te desprinzi de mentalități învechite, de principii ponosite și convingeri prăfuite. Prejudecățile, dogmele trebuie eliminate din viața ta pentru a face loc unor noi planuri și viziuni de viitor mult mai îndrăznețe. Vei avea idei curajoase despre cum să-ți atingi niște idealuri, însă atenție și la confuzii. Visele trebuie să aibă o bază reală, totuși, maia les dacă iei decizii radicale. Este o perioadă în care poți conștientiza că este nevoie să mai înceți ceva, să te specializezi într-un domeniu, să obții o diplomă și vei avea toată susținerea astrologică să faci acești pași. Mulți nativi vor vedea oportunități care vin din mediul online, din media, din presă și televiziune, prin asocieri cu terțe persoane și vor privi cu încredere către proiecte noi de viitor.

Bani

Venus, planeta care îți guvernează sectorul banilor, va activa sectorul principiilor de viață, prin urmare va fi o perioadă în care-ți poți schimba, îți poți îmbunătăți modul în care te raportezi la câștiguri, dar și convingerile financiare pe care le ai. Cât câștigi vizavi de cât muncești? Din ce câștigi banii? Cum îi câștigi? Dar cum poți câștiga mai mult? – cam acestea vor fi întrebările care te vor activa acum.

Sănătate

S-ar putea ca în prima parte a săptămânii să fii cuprins de frici și panici, să ți se activeze temeri legate de sănătatea ta, fel și fel de dubii, confuzii legate de o afecțiune cronică cu care te confrunți, dacă te confrunți. Vei da dovadă, totodată, de multă rațiune în a-ți ține sub control aceste gânduri, iar cei care au motive de teamă vor simți să aducă îmbunătățiri, pot acționa în direcția de dizolvare a fricii respective.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Începutul de săptămână poate aduce discuții și clarificări în cuplu, în legătură cu viața intimă sau cu zona financiară, cu cheltuielile și fondurile comune cu partenerul. Se pot trasa obiective de viitor în acest sens. Unii nativi pot decide încotro se îndreaptă cu o aventură, relație ascunsă și cel mai probabil decizia va fi de a o face publică. Cei singuri pot trăi mai pasional, se pot implica într-o aventură romantică.

Carieră

Atât Saturn, cât și Jupiter vor activa sectorul carierei tale, deci va urma o perioadă pe care o vei resimți ca fiind frustrantă și va trebui să dai dovadă de multă maturitate, responsabilitate, seriozitate pentru a o traversa cu bine. Vor veni și oportunități de afirmare, mai ales dacă în ultimii ani ai depus eforturi pentru dezvoltarea ta profesională.

Bani

Din punct de vedere financiar vei simți că trebuie să faci o schimbare pentru a-ți atinge niște scopuri. Vei analiza mult acest domeniu, vei avea idei îndrăznețe, însă te vei și teme să le pui în practică prea ușor. Oricum, nu lua decizii financiare radicale fără a fi atent la detalii, iar acest aspect este valabil și în chestiunile care vizează bunurile materiale, creditele, împrumuturile, asigurările.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, ba chiar în prima parte a săptămânii, susținut de Venus, guvernatoarea ta și a casei sănătății, vei găsi o rezolvare a unei probleme cu care te confrunți. În plus, vei avea energie psihică și asta te va ajuta foarte mult în menținerea unei stări de bine.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Pot apărea surprize în relația de cuplu, răsturnări de situație care vor aduce noi începuturi, care vă pot conduce pe o nouă treaptă. Vor exista dialoguri serioase în cuplu. Pe de o parte, dacă relația nu este bazată pe planuri și viziuni comune de viitor, se poate încheia pentru a-ți aduce ceva nou, nsă vor fi și cupluri care pot lua decizia de a se căsători. Cei singuri sunt susținuți în flirturi și legarea noilor relații, însă atenție la posibilitatea ca acestea să fie karmice.

Carieră

S-ar putea ca săptămâna aceasta să-ți aducă noi proiecte, semnarea unor noi contracte profesionale, mai ales că vei avea parte de multe dialoguri și negocieri cu asociații și colaboratorii. Tot acum, Jupiter și Saturn îți vor aduce determinarea de a te dezvolta profesional și vei începe să analizezi posibilitatea de a te dedica unor cursuri de perfecționare, posibilitatea de a obține o nouă diplomă.

Bani

În prima parte a săptămânii ai putea discuta despre un contract financiar, cel mai probabil despre niște condiții de salarizare, despre remunerația primită în urma unei activități depuse, iar rezultatele se anunță a fi pe placul tău.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă acum vei simți o îmbunătățire a stării generale. Este, însă, normal să resimți efectele eclipsei de Soare sub forma unei stări de oboseală mai mare, poate chiar irascibilitate, agitație nervoasă, mai ales că îți antrenează mult capacitatea de analiză, rațiunea, gândirea.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Prima parte a săptămânii îți poate aduce ocazia de a pune la punct un aspect în cuplu care să aducă o reală îmbunătățire a vieții sentimentale. Unii nativi pot fi tentați să se lase conduși într-o aventură sentimentală, în timp ce alții se vor responsabiliza vizavi de o relație ascunsă.

Carieră

Se anunță noi începuturi legate de locul de muncă, fie că este vorba de noi sarcini, noi responsabilități, un nou program de muncă. Pot veni situații surprinzătoare care să te facă să analizezi noi posibilități profesionale, chiar și o schimbare de direcție în carieră. Cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja. Mintea îți va merge brici și poți găsi soluții îndrăznețe la toate problemele care apar.

Bani

Jupiter și Saturn îți activează sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al moștenirilor, bunurilor materiale, creditelor, asigurărilor, taxelor, impozitelor, litigiilor. Aici va fi nevoie să te maturizezi, să te responsabilizezi și să găsești noi oportunități de îmbunătățire a unui context. Posibil să ai parte de discuții cu partenerul de viață pe tema bugetului comun și să faceți schimbări de mentalitate și perspectivă, poate chiar o schimbare a unor valori materiale după care te ghidezi.

Sănătate

Este posibil să te simți epuizat, fără vlagă și mai obosit decât de obicei în prima parte a săptămânii, însă nu este n imic îngrijorător, ci o atenționare că va trebui să-ți schimbi stilul de viață, să-i aduci îmbunătățiri și să te odihnești mai mult, iar contextul astrologic te va susține în această direcție din plin.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Se anunță noi începuturi în viața sentimentală, începuturi care vin cu noi viziuni și mentalități, cu noi principii despre iubire. Va fi nevoie să te desprinzi de niște dogme, de niște principii, dacă vei vrea să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Ce singuri pot începe noi povești de dragoste, iar în cuplurile vechi se poate discuta despre posibilitaea de a deveni părinți.

Carieră

Zona profesională are nevoie de mai multă responsabilizare și maturizare, în special fiind vorba de relațiile cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri. Trebuie să știi că va urma o perioadă în care progresul poate veni prin noi asocieri, noi contracte, de aceea este nevoie să înveți să legi relații bune cu cei cu care întreprinzi activități profesionale. Nu este exclus ca unii nativi să se gândească la posibilitatea de a demara ceva pe cont propriu. Creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte.

Bani

Îți merge minta la tot ce ține de negocieri financiare, însă nu te grăbi să iei decizii fără a analiza în detaliu tot contextul pentru că pot apărea și confuzii.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, este implicat în eclipsă așa că s-ar putea să resimți prima parte a săptămânii ca epuizantă, obositoare, de aceea odihna ar trebui să fie pe lista priorităților. S-ar putea să dai altă valoare unui hobby, unei pasiuni și asta să te entuziasmeze.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Săptămâna poate începe cu chef de flirt și pot veni oportunități de a cunoaște pe cineva care să te atragă. Interesul tău, însă, se va canaliza asupra familiei, unde vei dori să aduci îmbunătățiri în relația cu părinții, cu cei dragi. Cei care depind de părinți s-ar putea să-și schimbe sau să fie nevoiți să-și schimbe această mentalitate.

Carieră

Jupiter și Saturn vor activa sectorul muncii și vor aduce unele situații mai frustrante care te vor stimula să iei atitudine, să te maturizezi și responsabilizezi vizavi de job sau de ideea de a avea un job. Este un domeniu unde vei simți că trebuie dă faci progrese, însă cel mai probabil vei înțelege și că este nevoie să mai înveți ceva. Mulți își vor muta definitiv jobul în online.

Bani

Posibile vești, dialoguri neașteptate legate de o moștenire, un bun material la comun. Unii nativi vor cere sprijinul părinților pentru a-și face un credit, pentru a-și cumpăra o casă, în timp ce alții pot lua decizia de a vinde ceva material pentru a-și renova, construi o casă. Se întrevăd dialoguri legate de credite, asigurări, taxe, impozite, partaje.

Sănătate

Sectorul sănătății îți cere responsabilizare și maturizare. Stilul de viață avut până acum trebuie îmbunătățit dacă nu vei vrea să te confrunți cu neplăceri care să te determine să faci pasul acesta. Începe cu mici schimbări legate de alimentație, de program și nu uita că empatia față de cei din jur va fi un pansament de care vei avea nevoie începând de acum. Evită somatizările!

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu partenerul de viață este extrem de importantă în această săptămână și puteți discuta pe orice temă, dar mai ales puteți stabili coordonate de viitor, puteți vedea care sunt principiile care vă leagă, ce convingeri aveți despre anumite aspecte ale vieții de cuplu. Puteți stabili noi idealuri de viitor către care să vă îndreptați, poate chiar legate de venirea pe lume a unui copil. Cei singuri vor trebuie să înceapă să dea dovadă de maturizare și responsabilitate, de seriozitate dacă vor să-ți îmbunătățească viața sentimentală.

Carieră

Este operioadă confuză cu privire la locul de muncă, așa că ar fi ideal să nu iei decizii. Pe de altă parte, relația cu colaboratorii, partenerii de afaceri este una foarte bună și puteți discuta posibilitatea unor noi etape profesionale. De asemenea, poți discuta despre o nouă asociere, poți semna un nou contract.

Bani

Sunt foarte bine susținute negocierile acum, însă o singură recomandare trebuie avută în vedere. Nu te grăbi să iei decizii fără a urmări aspectele atât în ansamblu, cât și în detaliu, pentru că detaliile pot face diferența.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai tendința fie de a somatiza niște gânduri, fie de a da o altă conotație unui astfel de context. În cazul în care îți faci analize și rezultatul acestora nu este pe placul tău, poți să le refaci în altă parte și să nu încerci să le interpretezi tu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter și Satur vor activa sectorul familiei și al locuinței, semn că pentru tine începe o perioadă în care va trebui să te responsabilizezi vizavi de cei dragi, să te maturizezi emoțional și să începi să faci ceea ce trebuie în legătură cu o situație locativă, cu o casă, un bun de patrimoniu. Desprinderea de trecut, de amintiri și atașamente emoționale este esențială acum. Atenție că este o perioadă în care pot apărea unele confuzii sentimentale.

Carieră

Te bucuri de idei bune și îndrăznețe, găsești soluții curajoase care te vor ajuta să rezolvi situații ce țin de locul de muncă. Vei avea determinarera de a face lucrurile să meargă, vei fi eficient și pus pe treabă.

Bani

Sectorul financiar este de mare interes pentru tine în această săptămână și s-ar puea să ai parte de unele surprize care să-ți aducă ocazia unor noi începuturi, șansa de a-ți îmbunătăți veniturile. Unii nativi vor ajunge la concluzia că trebuie să-și valorifice niște talente personale, să scoată bani din ceva ce știu să facă, în timp ce alții vor avea curaj și vor renegocia salariul.

Sănătate

În cazul în care te-ai confruntat cu neplăceri legate de sănătate, este o săptămână bună să le rezolvi. Poți afla remedii bune, poți începe tratamente care se vor dovedi benefice.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii este susținută astrologic și vei avea îndrăzneala să spui ceea ce până acum nu ai spus. Poți face declarații de dragoste și poți să te exprimi direct. Dacă ești singur, vei flirta cu mai mult curaj și poți cuceri mai ușor. În cuplu se vor aborda subiecte legate de principii de viață, convingeri și mentalități, iar acele relații în care viziunile de viitor nu sunt comune se pot încheia. Cu Venus în tranzit prin zodia ta, ai toate șansele să-ți îmbunătățești viața amoroasă.

Carieră

Este o perioadă în care dai dovadă de multă creativitate, simț artistic, curaj de a-ți exprima talentele și pasiunile și asta te poate ajuta și profesional. Va trebui, în schimb, să înveți să comunici mai deschis, să fii mai empatic la nevoile celorlalți și să dai dovadă de maturitate și responsabilitate atunci când faci o promisiune sau îți asumi că faci ceva.

Bani

O sdituație financiară din trecut se poate rezolva favorabil în prima parte a săptămânii. Pe de altă parte, va trebui să dai dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate în negocieri pentru că pot veni oportunități interesante din această zonă începând din această săptămână.

Sănătate

Începutul de săptămână poate fi destul de intens grație eclipsei de Soare care se petrece în zodia ta și poți resimți totul sub forma oboselii, așa că este indicat să te odihnești mai mult, pe atât cât ai nevoie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Eclipsa de Soare îți cere detașare de trecut, de amintiri, frici, obsesii, atașamente, de tot ceea ce-ți inhibă evoluția. Este posibil ca foști parteneri să revină în viața ta, însă va trebui să te desprinzi de aceștia, să ierți și să mergi mai departe. Pe de altă parte, poți avea idei bune și poți găsi soluții legate de un context care vizează casa și familia.

Carieră

Ai mai multă grijă la negocierile unor contracte profesionale, indiferent că au miză financiară sau nu, pentru că poți fi confuz în raționament. Totodată, evită să iei decizii importante care vizează locul de muncă. Ține cont că Saturn, în ultimii 3 ani, ți-a predat lecția responsabilității și acum vatrebui să dai dovadă că ai învățat-o și vor veni situații în care va trebui să demonstrezi asta. Un proiect personal se bucură de niște șanse, de un succes în prima parte a săptămânii.

Bani

Saturn, guvernatorul tău, se mută în sectorul financiar, alături de Jupiter, prin urmare pentru tine va începe o perioadă în care interesul pentru îmbunătățirea veniturilor va fi foarte mare. Vor începe să vină șanse și oportunități, însă va trebui să dai dovadă de maturitate și responsabilitate în cheltuieli.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate pentru a nu avea parte de surprize. Încearcă să eviți tratamentele băbești și să te odihnești mai mult, iar dacă simți că ceva nu este în regulă, mergi la medic și ascultă doar sfaturile avizate. Nu este exclus să ai tebdința de a somatiza.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile de prietenie se bucură de noi începuturi și vei avea ocazia să stai mai mult de vorbă cu cei dragi. Viața de socială intră într-o nouă etapă, poți cunoaște persoane noi și poți intra în noi cercuri alături de oameni cu care împărtășești aceleași convingeri și idealuri. Posibil să apară unele discuții și în cuplu legate de valori morale și principii.

Carieră

Proiectele în care ești implicat se bucură de noi idei, de noi soluții productive, și vei avea ocazia să primești ajutorul unor persoane importante sau să te asociezi cu persoane cu care împărtășești aceleași viziuni și aveți aceleași obiective de viitor.

Bani

Săptămâna aceasta, mai ales în prima parte, nu te grăbi să iei decizii financiare importante pentru că poți avea parte de confuzii și chiar poți fi păcălit. Atenție la cheltuieli!

Sănătate

Saturn, guvernatorul tău secundar, va activa zodia ta alături de Jupiter și pentru tine va urma o perioadă de responsabilizare vizavi de viața ta personală, aspect care se poate traduce în multe variante. Fără îndoială, va crște interesul pe care tu ți-l acorzi ție, dar și sănătății tale.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 decembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă în care dialogul cu partenerul de viață este destul de îndrăzneț și se poate aduce în discuție tema obiectivelor de viitor, a aspirațiilor și viziunilor comune. Pentru cei singuri poate fi o perioadă a noilor începuturi sentimentale.

Carieră

Se întrevăd surprize legate de carieră care aduc cu ele noi începuturi. Poate fi vorba de o nouă funcție, de ocazia de a te afirma profesional, de idei și strategii noi de atingere a unor obiective. Va exista și un soi de confuzie care va plana deasupra acestui context, așa că fii atent la deciziile pe care le iei.

Bani

Este o săptămână foarte bună pentru sectorul financiar, în sensul că vei avea idei îndrăznețe despre cum să-ți îmbunătățești veniturile, vei avea curaj să-ți negociezi niște aspecte profesionale, probabil chiar legate de salarizare.

Sănătate

Saturn și Jupiter, guvernatorul tău secundar, activează un sector responsabil cu starea de sănătate, aspect care-ți cere să te responsabilizezi mai mult vizavi de sănătatea ta, să te amturizezi și să faci tot ce este necesar pentru a-ți îmbunătăți starea. Totodată, începe o perioadă de desprindere de trecut, de tot ce este toxic în viața ta, de obsesii și dependențe și vei avea parte de frământări emoționale destul de intense și frustrante.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Coreea de Nord sfidează ONU și lansează mai multe rachete balistice